CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wappies versus nappies

Met een aantal mensen heb ik het de laatste tijd regelmatig gehad over de conflicten die kunnen ontstaan tussen vrienden, familie, collega’s, kennissen en soms zelfs met partners.

Conflicten die ontstaan indien de één zich laat informeren door de mainstream media desinformatie en overheidspropaganda en de ander, die wat meer moeite doet, op zoek gaat naar meer (meestal meer juiste) informatie als het gaat om alle corrona issues. Ook in de reacties die geplaatst worden door lezers van CommonSenseTV kom ik deze problematiek vaak tegen. Een lastig onderwerp. Lastig om mee geconfronteerd te worden. Lastig om mee om te gaan. En ook lastig om iets zinnigs over te schrijven.

Ik ga daartoe, na vele overpeinzingen, toch een poging wagen.

In mijn vriendenkring zijn er mensen bij die zich volledig laten indoctrineren door de mainstream media en de propaganda van het regime. Zelf hou ik van onderzoeken, informatie uitwisselen, van discussiëren en als het moet zelfs van debatteren. Voor de plandemie kon ik met al mijn vrienden, over een breed scala aan onderwerpen, goede gesprekken en ook discussies voeren. Sinds de plandemie was dat met een aantal van hen niet meer mogelijk. Vanaf het begin in de fuik van de overheid, de nos en de telegraaf/ad gelopen en geen weg meer terug kunnen vinden.

Nou kan het toeval zijn (denk van niet), dat diegenen waarmee ik nog steeds inhoudelijke gesprekken kan voeren, zelfstandige ondernemers zijn. En diegenen waarmee dat niet meer lukte allen een (semi)-overheidsfunctie bekleden. Toen ik daar eens mijn gedachten over liet gaan kreeg ik toch een hele nare smaak in de mond als ik weer eens een slogan in de trant van ‘we doen het samen’ voorbij zag komen. Dit soort mensen, die zichzelf op de borst kloppen om de ‘maatregelen’ zo goed op te volgen en ongevraagd ook anderen daarop durven aanspreken, zijn geen mensen die ‘samen’ iets willen oplossen. Dit zijn ongelofelijk egoïstische lieden. Waar zij vroeger nog dagelijks op kantoor moesten komen, het gezeur en gezaag van collega’s moesten aanhoren, lauwe koffie uit de automaat moesten drinken, heen en terug in de file moesten staan, mogen ze nu lekker thuisblijven. De auto van de zaak dient alleen nog maar voor plezierreisjes en het doen van boodschappen. Het salaris, inclusief toeslag voor het thuiswerken, wordt elke maand op de rekening bijgeschreven. Het leven is er alleen maar beter op geworden. Die geven geen kik. Lang leve het nieuwe normaal!

Met alle ondernemers die moeten bikkelen voor hun voortbestaan en de werknemers die verbonden zijn aan bedrijven die het moeilijk hebben door de overheidsterreur, daar hebben ze geen boodschap aan.

Je doet het voor een ander, roepen ze. Wat doe ik voor een ander? Wie is die ander? Is dat een 80 plusser met ernstige, levensbedreigende onderliggende aandoeningen. Draai het eens om. Denkt u dat die ander van iedereen verlangt dat al de rest het leven op hold moet zetten, niet meer bij familie en vrienden mag komen, niet meer vrij mogen zijn om te gaan en te staan waar ze willen. Denkt u dat die ander van iedereen verlangt dat ze zich onderwerpen aan de staatsterreur en grondrechten moeten inleveren? Denkt u dat die ander het leuk vindt dat de halve economie en de hele samenleving naar de kloten wordt geholpen?  Ik denk het niet en als dat wel zo zou zijn, dan is die ander het meest egoïstische schepsel dat er bestaat.

Al vrij snel tijdens deze plandemie heb ik daarom besloten om vriendschappen met dit soort woke mensen te beëindigen.

Ik ben gelukkig gezegend met een familie die over voldoende intelligentie beschikt om zich niet te laten gek maken door politici en mainstream media met hun paniekplandemie.

Helaas komt het veelvuldig voor dat wakkere denkers (door de msm ‘wappies’ genoemd), in conflict komen met familieleden die wel vatbaar zijn voor de staatsterreur en propaganda. Dat leidt tot veel ingewikkelder dilemma’s. Hoe resoluut kun je zijn? Een familierelatie kan je niet en wil je niet beëindigen. Hooguit opschorten.

 

Aan het begin van deze crisis was mijn echtgenote bang. Bang voor het onbekende virus. Ik zei haar vanaf het eerste moment dat ik niet bang ben voor een virus maar wel bang ben voor overheden. Mijn vrouw had al snel door dat inderdaad het echte gevaar is waar je bang voor moet zijn. Door de overheidsterreur van het Peruaanse regime hebben we daar meer dan 10 maanden opgesloten gezeten en zagen we, in haar thuisland, de economie en het welzijn van vele mensen aldaar om zeep en in diepe armoede worden geholpen.

 

Waar ik wel mee zat is mijn kennissenkring. De members van de motorclub waar ik lid van ben. De muziekvrienden van het orkest waar ik in speel, de leden van de kookclub waar ik bij hoor en ga zo maar door.

Daar zijn de meeste mensen totaal gehersenspoeld en valt er geen fatsoenlijk gesprek meer mee te voeren. Ik heb besloten dat maar los te laten. Ik hou me wel een beetje op afstand. Zolang het nog duurt doen we maar net alsof er niets aan de hand is. Zolang het orkestje blijft spelen zal het schip nog wel niet zinken. Hun blijdschap als ze een uitnodiging krijgen voor de experimentele spuit is mijn bezorgdheid. Maar die uit ik maar niet. Ik ben niet verantwoordelijk voor hun ignorance. Hoe leg je een volledig gehersenspoeld iemand uit dat er geen enkel bewijs is dat zo’n spuit ooit een leven heeft gered en dat er wereldwijd wel al tienduizenden mensen dodelijk slachtoffer zijn geworden en honderdduizenden ernstige, soms chronische, klachten, verminkingen, handicaps en ziektes hebben opgelopen? Het valt deze zombies niet uit te leggen.

Voor dit artikel wilde ik nog wat reseach doen inzake het aantal bijwerkingen en overlijdens van de covid vaccins in de Verenigde Staten. Het Vaers systeem van het Center for Disease Control is de centrale databank van de VS. Hier worden op vrijwillige basis (dus verre van compleet) bijwerkingen en overlijdens van vaccins gemeld. Ik heb gezocht naar alle bijwerkingen en overlijdens door alle covid-19 vaccins vanaf december 2020 tot en met 2 april 2021. Dit was het resultaat:

Niet gelukt! Overbelast. Ik moet het opvragen per staat of verdeeld over andere criteria. Anders kan het systeem het niet aan.

Deze heb ik wel kunnen vinden. De stand van zaken in Europa t.m. 27 maart en in de VS t.m. 5 april:

 

Uiteraard ben ik begaan met het individueel leed dat mensen kunnen lijden. In tegenstelling tot de dictators van het regime, die dit alleen maar veinzen als er een camera in de buurt is. In werkelijkheid geven die helemaal niets om u of om mij. Maar waar ik me zorgen over maak en waar ik om geef is dat die massa van gehersenspoelden de wel wakkere mensen meesleuren in de ondergang. We staan aan de rand van een diepe put. Zij zien het niet. Zij kijken naar de stip op de horizon die het regime ze steeds belooft.

Zij kijken naar het licht aan het einde van de tunnel die ze steeds wordt beloofd en hebben niet door dat dat de koplamp is van een aanstormende dictatuurtrein.

Zelfs onomstotelijke bewijzen kunnen geen ingang krijgen tot die dichtgetimmerde breinen. Ze laten zich meeslepen in de vaccin promotiecampagnes en kunnen niet wachten om ook in de rij te gaan staan. Berichten van alle bijwerkingen en overlijdens komen niet binnen. Berichten dat de campagnefilmpjes alleen maar leugens verspreiden komen niet bij ze binnen. Ik had al eens bericht over de fake vaccins die werden toegediend bij joe biden. Hij kreeg, net niet zichtbaar gefilmd, een injectie in de linkerarm, om vervolgens tijdens een interview over de rechterbovenarm te wrijven met de mededeling dat het toch wel een beetje een pijnlijk plekje was. En ook een fake spuit bij de minister van volksgezondheid van Brazilië, die overduidelijk een lege spuit voorgeschoteld kreeg. Injecties met lege spuitjes of zelfs helemaal geen injectie. Het is allemaal een beetje te doorzichtig geworden. Bij de echte nieuwsdiensten zijn die uiteraard uitgebreid in beeld gekomen. Dus de oude trucjes werken niet meer.

Kamela’s spuitje wordt keurig buiten beeld gehouden:

Ze hebben nu een nieuwe truc bedacht om beroemdheden te laten meewerken aan de vaccinpropaganda: De inschuifbare injectienaald. Het lijkt veel echter, maar het is net zo fake. Kijk maar naar deze filmpjes.

(de eerste is wat langdradig, na 3,5 minuten heeft u het wel al begrepen en volgt alleen maar een herhaling van zetten, maar goed).

 

 

Mariah:

 

Zo werkt het, dames en heren:

https://www.facebook.com/matthieu.mustica/posts/2790827827900478

 

Ik heb een goede tip voor alle celebreties en politici die voor de camera het goede voorbeeld willen geven:

Laat het spuitje gewoon vullen met NaCl. Dan hoef je niet te klooien met valse naalden, lege spuiten of net buiten bereik van de camera helemaal niet spuiten.

Of zijn jullie soms zelfs bang voor het prikje…..

4.9 15 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven