NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Waarom worden mondkapjes verplicht? Agenda 2020

Mondkapjes werken niet. Het RIVM en de WHO hebben dat in een eerder stadium al bevestigd en alle experts zullen dit beamen. Waarom wil men ons dan toch verplicht mondkapjes laten dragen? En waarom in mei niet en in juni ineens wel? Waar is de logica gebleven en waarom merkt niemand dit simpele feit op? Waarom worden alle aangedragen alternatieve oplossingen van tafel geveegd? Waarom doet een regering iets dat tegen iedere logica ingaat en laat men bewust een land economisch verwoesten? Letterlijk vernietigen? Velen hebben nu nog niet door hoe groot de gevolgen zijn van deze bizarre maatregelen. De media en politici maken iedere andere kijk op het coronavirus monddood. Die truc werkt, want veel mensen zien de enorme olifant in de kamer wel, namelijk dat er helemaal niets klopt van deze logica, maar zien hun gedachten niet bevestigd bij de media of politici.
  Maurice de Hond legde onlangs heel goed uit dat deze waanzinnige coronamaatregelen tegen iedere logica ingaan. Blijkbaar neemt het volk het eerder aan van een TV-persoonlijkheid dan van een expert dus dat hij naar buiten komt is een goed iets. UPDATE: En uiteraard is Maurice de Hond verwijderd van YouTube.
  Maar Maurice ziet één ding over het hoofd. Het duidelijke plan achter deze maatregelen. Dit zijn geen fouten van het RIVM, de WHO of de regering. Dit zijn hele bewuste strategieën die een ander doel zien. Ook in andere EU-landen wil men INEENS mondkapjes gaan verplichten. Maurice is goed met cijfers. Dan zou hij ook tot die conclusie moeten komen.1+1=2. Maurice wordt niet meer uitgenodigd door de media om zijn visie te komen vertellen. De truc van dit alles is: al ziet u zelf de logica wel. U ziet het nergens in de media bevestigd. En daarom komt er niemand in actie. Terwijl het bittere noodzaak is. Met dank aan W. Clerk: https://www.youtube.com/channel/UCmQzyHf7DjgL8czjvxzsIZw LEES OOK!
De regering heeft u genaaid en heeft u klem!
ZIE DEZE VIDEO!
Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!
 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x