NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

VROUW in scootmobiel in nek GESTOKEN door ALLOCHTOON

Een vrouw in een scootmobiel is vanochtend aan de Watersportweg in Vlaardingen met een mes in haar nek gestoken. De verdachte (24) is door de politie aangehouden. 

Ze werd belaagd door de voorbijganger toen hij voorbij wandelde. De man zou volgens de politie iets aan haar hebben gevraagd.

Omstreeks 8.00 uur kreeg de politie een melding over een steekpartij. Ze rukten massaal uit, maar van de verdachte was op dat moment al geen spoor meer.

Het slachtoffer, een vrouw in een scootmobiel, werd door de man met een mes in haar nek gestoken. Daarna vluchtte hij weg.

De politie zette een zoekactie op naar de dader, met succes. Kort na de feiten werd de dader, een man van buitenlandse afkomst zonder woon-of verblijfplaats, opgepakt door de veiligheidsdiensten. Waarom de man een willekeurig slachtoffer uitzocht en neerstak met een mes, is vooralsnog niet duidelijk.

Uit camerabeelden blijkt dat hij eerder die dag al op zoek was naar een slachtoffer. Zo werd hij omstreeks 7.00 uur in de ochtend gesignaleerd in een woonwijk waar hij nadrukkelijk naar huizen keek en ook AANBELDE bij sommige huizen. Daardoor kwam hij duidelijk in beeld op de bewakingscamera’s van enkele huizen.

Politie Rijnmond doet het af als een akkefietje want:
‘De vrouw had slechts oppervlakkige snijwonden.’

https://www.rijnmond.nl/nieuws/195568/Vrouw-in-scootmobiel-vanuit-het-niets-belaagd-met-mes

 

LEES OOK:

BEJAARDENVERZORGER STOMPT bedlegerige BEJAARDEN in ELKAAR

 

1 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x