CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

VOX sleept Pedro Sánchez en zijn coalitie voor de rechter. Nu Rutte nog!

De leider van Vox, Santiago Abascal, heeft aangekondigd dat zijn partij maandag president Pedro Sánchez en zijn regering voor de rechtbank zal slepen.

De aanklachten luiden o.a.: “misdaden van ernstige onvoorzichtigheid die de dood tot gevolg hebben” , “ernstig letsel door nalatigheid” en “misdaden tegen de rechten van werknemers wegens het weglaten van veiligheidsmaatregelen”, vanwege zijn desastreuze beleid de afgelopen maanden. (bron)

Zie deze video: (Nederlands ondertiteld) “Of volgt u soms order op van George Soros?”

 

 

Abascal benoemt de relatie tussen Pedro Sánchez en George Soros en vraagt of de President wellicht de orders opvolgt van deze man.

Sánchez is een marionet zoals Mark Rutte. Zij representeren hun land niet maar de belangen van de EU, de WHO en zo blijkt ook de belangen van Soros. Pedro Sánchez zit er heel diep in. Spanje is failliet. Hij wordt volledig gestuurd door de elite.

Deze waarheid wordt door Santiago Abascal en de rest van de patriotten van VOX niet onder stoelen of banken geschoven.

Het spel van de regering is hetzelfde spel dat men in Nederland speelt. Tijdrekken en alle andere informatie, theorieën en oplossingen m.b.t. het coronavirus afslaan, censureren en afdoen als “complotten”.

De WHO opvolgen, tijd rekken en de meest bizarre irrationele maatregelen op blijven leggen en dat met een strak gezicht overbrengen aan het volk. Alsof het kleuters zijn. En helaas zijn veel mensen nog steeds kleuters. Dat zagen we wel in het begin van deze cornoia. Men smeekte bijna om zich op te laten sluiten en gaven hun vrijheden vrijwillig af.

Door de mensen te blijven onderdrukken en angst aan te jagen met mondkapjes, afstands- en andere absurde maatregelen laat de regering de gevoelige burgers wennen aan het nieuwe normaal.

Door mensen over te halen mee te doen aan tests en track&trace campagnes, door afleiding te creëren door mensen tegen elkaar op te zetten, zoals de plotselinge rassenhysterie, wennen de mensen ongemerkt snel aan deze afbraak van onze vrijheden en de volgende generaties weten niet beter.

Wanneer wij NIETS DOEN wennen we er aan met muilkorven op te lopen en aan het nieuwe normaal. El nuevo normal. 

Wij als website krijgen, niet overdreven, tientallen aanbiedingen om mondkapjes te gaan verkopen met bijvoorbeeld ons logo. Walgelijk. Dat stimuleert alleen maar het proces van gewenning. Wij houden het liever bij shirtjes en gadgets tégen deze idioterie om zo weer heel snel terug te keren naar het oude normaal.

 

DE MEDIA

De media regelt de rest. Het gaat er in Spanje wellicht nog agressiever aan toe dan in Nederland qua staatspropaganda. Maar dat lijkt op zijn beurt weer teweeg te brengen dat de mensen het doorzien.

In Nederland blijven we tot nu toe slechts roepen maar in Spanje, het hardst getroffen land, komen de burgers wél massaal in beweging. De cijfers kloppen niet en men wordt gebrainwashed door de televisie. Iedere minuut van de dag, ook tijdens films, staat er een COVID-gerelateerd bericht in beeld. Er is geen ontkomen aan.

De Spanjaarden zijn daar woedend over en vorige week was de massademonstratie gericht tegen Sánchez en zijn wanbeleid de afgelopen maanden maar ook tegen de mainstream media.

 

POLITIEK

Het vertrouwen in de politiek is wereldwijd steeds kleiner geworden en of de politiek het verschil kan maken is vaak de vraag omdat er hele andere machten spelen op de achtergrond. Wakkere mensen weten dat.

Maar deze mensen van VOX lijken de daad bij het woord te voegen.

Zij roepen op je niet te laten bedreigen met illegale coronaboetes en VOX biedt hulp en wijst mensen de weg met het terugvorderen van deze onrechtmatige boetes. Ze roepen Spanje op zich niet te houden aan de absurde maatregelen afstandsregels en opsluitingen.

Zelf verstandig leven en de zwakkere mensen uit de samenleving te beschermen kan heel goed zonder bemoeienis van de regering die de lockdown voor hele andere doeleinden gebruikt en een aanslag pleegt op de volksgezondheid.

Met wil met de grote massa deze regering omver werpen.

Ze roepen op tot demonstreren en zelf zijn ze bij iedere demonstratie aanwezig.

Deze patriotten van VOX hebben al eerder een aantal politici, via de rechter, van het politieke podium geveegd De tweede man van VOX, Javier Ortega Smith, is een topadvocaat. De 3e partij van het land, VOX, groeit en groeit en lijkt van een “extreem rechtse” partij ineens een volkspartij te worden.

En nu gaan ze dus Sánchez en de zijnen voor het gerecht slepen. Reken maar dat Sánchez deze beslissing van VOX uiterst serieus en niet lekker zit. Dat zelfde geldt voor de ver-linkse Pablo Iglesias. Al zullen ze die angst niet uitspreken, lichaamstaal zegt genoeg.

Het kan mensen! We moeten het alleen nog even beseffen.

Maak gebruik van de Bond tegen Overheidszaken,. vorder uw boetes terug en doe mee aan de Corona-actie!

https://www.bondoverheidszaken.nl/

 

4.6 10 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven