Voormalig Clinton adviseur Naomi Wolf gebanned van Twitter wegens kritiek op covid19 vaccins

Voormalig Clinton adviseur Naomi Wolf gebanned van Twitter wegens kritiek op covid19 vaccins

Twitter deelde in een verklaring aan The Hill dat het account van Wolf permanent is opgeschort wegens herhaalde schendingen van hun beleid inzake desinformatie over COVID-19. (bron)

Naomi Wolff

Naomi Wolf had ruim 140.000 volgers.

 

Wie bepaalt wat desinfo is?

Een ieder voor zichzelf en nieuwsgierige mensen worden daar steeds beter in. Vooral doordat ze de grootste nepnieuwsverspreiders, de mainstream media en de Staatsomroepen, links laten liggen.

Dus wie bepaalt dan wat desinfo is? Op welke stoel denkt Jack Dorsey, de SEO van Twitter wel niet dat hij zit?

Jack Dorsey - CEO Twitter

Eurocommissaris voor Waarden en Transparantie

Ook in de EU willen overheden proberen andere meningen de kop in te drukken via de Eurocommissaris voor Waarden en Transparantie. Mooi woord voor een moderne Gestapo die bepalen wat jij denkt en als waarheid aan moet nemen.

Lees de column van Marcel van Tol hierover. (bron)

Je blijft gewoon met je handen af van wat welk persoon dan ook te melden heeft.

Een jaar geleden werd je van Twitter afgehaald wanneer je feiten benoemde die nu zelfs de WHO onderschrijven..

Vaak weet uiteindelijk niemand de absolute waarheid behalve de mensen die daadwerkelijk aanwezig waren waar “het nieuws” plaatsvond. Vanaf dat punt is het alleen maar vertrouwen dat de doorgevers van het nieuws oprecht zijn. Mensen moeten zelf de uitdaging aan kunnen gaan om nepnieuws van echt nieuws te onderscheiden. Hier, elders, maar vooral bij de mainstream media.

Het is logica dat we vaak niet 100% kunnen garanderen dat iets gelopen is zoals het geschreven is. Dat bewustzijn moet je hebben en de lezers ook. De mainstream media zou dat moeten onderschrijven.

Het verschil is dat hier en bij andere vrije media de intenties zijn om oprecht nieuws te brengen en meningen te plaatsen die recht uit het hart komen. De mainstream media, die over dezelfde bronnen beschikken, zijn vooral bezig bepaalde feiten of uitsprak zo te draaien voor eigen hun agenda.

[the_ad id=”48274″]

Anthony Fauci is Satan

Volgens de BBC deelde Naomi Wolf berichten waarin ze beweerde dat het vaccin een  “softwareplatform was dat uploads kan ontvangen”, vergeleek Witte Huis-adviseur Anthony Fauci met “Satan” en tweette dat uitwerpselen en urine van degenen die het vaccin kregen, gescheiden moesten worden van de samenleving en dat er tests moeten worden gedaan om de impact ervan op niet-gevaccineerde mensen te meten via drinkwater. (bron)

Er zijn daadwerkelijke wetenschappelijke onderzoeken aan de gang wat Naomi hier zegt. Hoe kan dat dan desinformatie zijn? Is het officiële verhaal waar we het alleen maar over mogen hebben volgens Twitter en de overheden wel echt?

Ze hebben het nooit kunnen onderbouwen. Daarentegen worden nieuwsberichten met uitgebreide toelichting overal gecensureerd als zijnde “fakenews”.

Terwijl sommige prominente geverifieerde Twitter-gebruikers de stap toejuichten en beweerden dat het nodig was omdat Wolf naar verluidt “anti-vaccin”-claims opdrong, iets wat zo ongelooflijk dom is omdat het op een gegeven moment ook deze useful idiots gaat raken. Ze hebben blijkbaar ook niet in de gaten dat ze er publiekelijk voor uitkomen dat mensen alleen maar mogen denken in een bepaald narratief. Hun narratief, welteverstaan. Dat is vrij fascistisch en onderdrukkend. Zacht uitgedrukt.

Deze mensen hebben ook het recht uit te spreken wat ze willen al is de andere kant het er niet mee eens.

Gelukkig zijn er over het algemeen meer mensen die inzien dat dit alles behalve goed en rechtvaardig is. Het is gevaarlijk.

“Iedereen die van vrijheid houdt, inclusief Naomi Wolf, moet beseffen dat links nu de vijand van vrijheid is”, schreef de conservatieve filmmaker Dinesh D’Souza op Twitter.

Andere prominenten met een rechtvaardigheidsgevoel en gezond verstand spreken schande van deze censuur:

[the_ad_group id=”5832″]

Het gaat niet om het virus

In januari zijn Twitter en Facebook overgegaan om voormalig president Donald Trump en andere conservatieven te verbieden na de Capitol-inbreuk op 6 januari, wat kritiek kreeg van enkele internationale leiders, waaronder de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador.

Eerstgenoemde kan inmiddels zeggen wat ze wil, het is voor de bühne en heeft geen enkele invloed op deze censuur. Dezevrouw heeft haar land volledig vernietigd en stopt daar niet mee. Haar opvolger, zeer waarschijnlijk een “groene”, zal de agenda doortrekken.

Het is dus makkelijk om deze zin uit te spreken voor Merkel. Leuk voor schapen die van one-liners houden en denken dat deze mensen ook maar iets gaan veranderen en in dienst van de burgers staan.

Wolf had in maart kritiek geuit op plannen om een ​​”vaccinpaspoort”-systeem te creëren en voerde aan dat dit de burgerlijke vrijheden in gevaar zou brengen.

“’Vaccinpaspoort’ klinken prima als je niet begrijpt wat die platforms kunnen doen. Ik ben  CEO van een technologiebedrijf, ik begrijp wat dit platform doet”, vertelde ze op 28 maart aan Fox News (bron) .

“Het gaat niet om het vaccin, het gaat niet om het virus, het gaat om uw gegevens. Als dit eenmaal is uitgerold, heb je geen keuze om deel uit te maken van het systeem.”

Wolf zei dat dergelijke systemen verwant waren aan het sociale kredietsysteem van de Chinese Communistische Partij (CCP), dat vaak wordt gebruikt om afwijkende standpunten of kritische meningen over het regime te bestraffen. (bron)

“Hoe houdt de CCP een miljard mensen onder de duim van een totalitair regime?”

Een terechte vraag en het antwoord is simpel en dat geeft ze zelf ook:

“De CCP kan elke dissident binnen vijf minuten vinden, en dat kan hier letterlijk binnen enkele maanden gebeuren.”

In de jaren negentig diende Wolf, 58, als politiek adviseur voor de campagnes van voormalig president Clinton en voormalig vice-president Al Gore. In 2007 schreef ze ‘The End of America’, waarin ze ‘haar pleidooi voor het redden van de Amerikaanse democratie uiteenzet’, aldus haar website .

Extra bronnen:
https://thehill.com/policy/healthcare/public-global-health/557107-twitter-suspends-author-naomi-wolf-after-vaccination
https://www.theepochtimes.com/former-clinton-adviser-naomi-wolf-banned-from-twitter-over-covid-19-vaccine-claims_3847905.html

Lees ook:

Illegale Content en de Europese Censuur

 

 

 

4.6 5 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x