Viroloog en Nobelprijs winnaar Luc Montagnier: “STOP JE TE LATEN VACCINEREN!”

Vaccinatieprogramma onaanvaardbare fout

Wanneer gaan de mensen het zien? Van wie willen ze nog horen dat deze injecties levensgevaarlijk zijn? 

Misschien dan van Luc Montagnier?

Dat de media hier geen enkele aandacht aan hebben geschonken is onvergeeflijk. Maar ze gedragen zich al heel lang op een onvergeeflijke manier.

De mensen hebben niet de kans om deze belangrijke informatie tot zich te nemen en zelf hun conclusies te trekken. Althans, ze hebben de kans wel maar de media weten dat een grote groep klakkeloos aanneemt wat de zij hen voorschotelen.

Men weet dat, mocht dit stuk morgen in de kranten staan, de vaccinatiebereidheid direct zal dalen. Dat maakt de media medeplichtig aan deze grootste misdaad aller tijden tegen de mensheid.

Dat Luc Montagnier de mensheid waarschuwt is niet nieuw, maar heeft u er iets van meegekregen?

Wie is Luc Montagnier

Montagnier is een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2008 voor zijn ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus (hiv), heeft onlangs de gevaren van de COVID-19-vaccins blootgelegd. Montagnier besprak de kwestie eerder deze maand in een interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media, dat exclusief voor RAIR Foundation USA van het Frans naar het Engels werd vertaald.

De vaccins stoppen het virus niet, betoogt de prominente viroloog, ze doen het tegenovergestelde - ze ‘voeden het virus’-  en vergemakkelijken de ontwikkeling ervan tot sterkere en meer overdraagbare varianten. Deze nieuwe virusvarianten zullen resistenter zijn tegen vaccinatie en kunnen meer gevolgen voor de gezondheid hebben dan hun “oorspronkelijke” versies.

Tijdens het interview noemde professor Montagnier het vaccinprogramma voor het coronavirus een “onaanvaardbare fout”. Massale vaccinaties zijn zowel een “wetenschappelijke fout als een medische fout”, zei hij.

“De geschiedenisboeken zullen dat uitwijzen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert.” Montagnier legde uit dat “er antilichamen zijn, aangemaakt door het vaccin”, waardoor het virus gedwongen wordt “een andere oplossing te vinden” of te sterven. Hier worden de varianten gemaakt. Het zijn de varianten die “een productie en resultaat zijn van de vaccinatie.”

Montagnier geeft aan dat de mutatie en versterking van het virus optreedt als gevolg van het fenomeen dat bekend staat als Antibody Dependent Enhancement (ADE).

ADE is een mechanisme dat het vermogen van een virus om cellen binnen te dringen vergroot en de ziekte verergert. ADE treedt op wanneer de antilichamen die tijdens een immuunrespons worden gegenereerd, een pathogeen (ziekteverwekker) herkennen en eraan binden, maar ze zijn niet in staat om infectie te voorkomen. In plaats daarvan werken deze antilichamen als een “Trojaans paard”, waardoor de ziekteverwekker in cellen kan komen en de immuunrespons kan verergeren.

In Amerika veroorzaken routinematig aanbevolen vaccins geen ADE. Als ze dat wel deden, zouden ze uit de circulatie worden gehaald.

Fase III klinische onderzoeken met nieuwe vaccins zijn bedoeld om frequente of ernstige bijwerkingen aan het licht te brengen voordat het vaccin wordt goedgekeurd voor gebruik. Doorgaans duurt het 2-4 jaar om te beoordelen of een vaccin veilig is, maar met COVID-19-vaccins besteden fabrikanten ongeveer zes maanden of minder aan testen. (bron)

Volgens de Cambridge University komt ADE voor bij SARS-CoV-1-, MERS-, HIV-, Zika- en Dengue-virusinfecties en -vaccinaties.

“Gegevens van over de hele wereld bevestigen dat ADE voorkomt in SARS-CoV-2, dat COVID-19 veroorzaakt.”, zegt Montagnier. “Je ziet het in elk land, het is hetzelfde: de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen. Ik volg dit op de voet en doe op het Instituut experimenten met patiënten die na vaccinatie ziek zijn geworden met Corona.”

Luc Montagnier

Censuur

In een medische documentaire Hold Up: Return of the Chaos , uitgebracht in Frankrijk op 11 november 2020, verwierp Montagnier het op dat moment aanstaande vaccin tegen COVID en zei dat hij niet gevaccineerd zou worden. “Mijn geweten zegt me dat niet te doen”, zei hij.

Montagnier richtte zich ook tot zijn Franse collega’s en drong er bij hen op aan “hun [medische] titels als dokters hoog te houden, niet als schapen.”

De film bespreekt de oorsprong van het virus, bekritiseert schadelijke en irrationele maskermandaten, evenals lockdowns, quarantaines, misbruik van de reikwijdte van de overheid en onderzoekt effectieve COVID-behandelingen zoals hydroxychloroquine. De video werd verbannen op YouTube, mogelijk omdat de makers suggereren dat het World Economic Forum de pandemie heeft gebruikt om werelddominantie te vestigen als onderdeel van een wereldwijd plan dat bekend staat als de Great Reset.

Brief aan President en Hooggerechtshof

Montagnier is een uitgesproken criticus van de massale vaccinatiecampagne. In een brief aan de president en de rechters van het Hooggerechtshof van de staat Israël, die de snelste en meest massale vaccinatiecampagne ter wereld ontplooiden, drong Montagnier aan op opschorting:

“ Ik zou de potentiële gevaren van deze vaccins willen samenvatten in een massavaccinatiebeleid.

1.  Bijwerkingen op korte termijn : dit zijn niet de normale lokale reacties die bij vaccinatie worden gevonden, maar ernstige reacties hebben betrekking op het leven van de ontvanger, zoals anafylactische shock die verband houdt met een bestanddeel van het vaccinmengsel, of ernstige allergieën of een auto-immuunreactie. tot celaplasie.

2.  Gebrek aan vaccinbescherming :

2.1 Inductie van faciliterende antilichamen   – de geïnduceerde antilichamen neutraliseren een virale infectie niet, maar vergemakkelijken deze integendeel, afhankelijk van de ontvanger. Deze laatste is mogelijk al asymptomatisch aan het virus blootgesteld. Een laag niveau van natuurlijk geïnduceerde antilichamen kan concurreren met de antilichamen die door het vaccin worden geïnduceerd.

2.2 De productie van door vaccinatie geïnduceerde antilichamen in een populatie die sterk is blootgesteld aan het virus, zal leiden tot de selectie van varianten die resistent zijn tegen deze antilichamen. Deze varianten kunnen virulenter of meer overdraagbaar zijn . Dit is wat we nu zien. Een eindeloze virus-vaccin race die altijd in het voordeel van het virus zal uitpakken.

3.  Effecten op lange termijn : In tegenstelling tot wat de fabrikanten van boodschapper-RNA-vaccins beweren, bestaat er een risico op integratie van viraal RNA in het menselijk genoom. Elk van onze cellen heeft inderdaad endogene retrovirussen met het vermogen om transcriptase van RNA om te keren in DNA. Hoewel dit een zeldzame gebeurtenis is, kan de passage ervan door het DNA van kiemcellen en de overdracht ervan naar toekomstige generaties niet worden uitgesloten.

“Geconfronteerd met een onvoorspelbare toekomst, is het beter om je te onthouden.” 

Eerder vorig jaar presenteerde Montagnier een krachtig bewijs dat SARS-CoV2 alleen een genetisch gemanipuleerd coronavirus zou kunnen zijn, daarom moet de vaccinstrategie op dat feit zijn gebaseerd.

Dit komt volledig overeen met de bevindingen van Dr. David Martin. Hier is het interview met hem te zien. (bron)

Zoals gemeld door French Soir , vestigde Montagnier in zijn televisie-interview van 17 april 2020 de aandacht op de aanwezigheid van minstens een half dozijn minisequenties van het HIV-virus, gegroepeerd in een kort segment van het SARS-Cov2-genoom. Deze observatie  werd  in februari 2020 gepubliceerd door de wiskundige Jean-Claude Perez onder de titel “Synthetic origin of Covid-19 and Evolution”.

Deze mini-sequenties, denken onderzoekers, kunnen  exogene informatie zijn elementen (EIA), dat wil zeggen dat ze genetische betekenis kunnen hebben. Ze beweren dat deze onmiskenbare aanwezigheid van geconcentreerde EIA’s, in verband met HIV maar ook met de Yoeli Plasmodium-parasiet, de agent die verantwoordelijk is voor malaria, niet natuurlijk zou zijn en daarom een ​​adequate strategie zou vereisen om een ​​veilig en effectief vaccin te ontwikkelen. Montagnier en Perez leggen de wetenschappelijke uitdagingen en complexiteit uit om vaccins tegen hiv en malaria te ontwikkelen, die beide nog steeds geen vaccins hebben om infectie te bestrijden.

Montagnier stelt dat het coronavirus was ontsnapt bij een “industrieel ongeval”, terwijl Chinese wetenschappers in het stadslaboratorium van Wuhan probeerden een vaccin tegen hiv te ontwikkelen.

In april 2020 drong Montagnier er bij mensen op aan om vaccins tegen COVID-19 te weigeren wanneer ze beschikbaar komen, omdat “in plaats van de infectie te voorkomen, ze de infectie [zouden] versnellen.” Vandaag bewijzen de nieuw voorkomende varianten van SARS-CoV-2 die gevaccineerde mensen treffen zijn stelling. In dit geval kan massale vaccinatie een nieuwe, dodelijkere pandemiegolf veroorzaken.

Dezelfde stelling wordt gedeeld door de Belgische viroloog Vanden Bossche, die ook  oproept  tot stopzetting van de massavaccinatieprogramma’s. Hij is van mening dat als de prikken niet worden gestopt, ze zouden kunnen leiden tot de evolutie van sterkere en sterkere varianten van het virus totdat een “supervirus” vat krijgt en enorme aantallen mensen wegvaagt.

Montagnier kwam hiermee in mei dit jaar al in het nieuws en dit artikel is daar grotendeels op gebaseerd. (bron) Want heeft u hier iets van meegekregen via de media?

 

4.7 53 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x