CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verzet in Nederland groeit na invoeren testbewijzen

Het kabinet heeft het wetsvoorstel voor het wijzigen van de Wet publieke gezondheid (Wpg) om testbewijzen voor toegang in te kunnen zetten ingediend bij de Tweede Kamer. Met de inzet van testbewijzen wordt het mogelijk om de samenleving eerder op verantwoorde wijze te openen. 

Het wetsvoorstel regelt dat testbewijzen tijdelijk kunnen worden ingezet voor toegang tot activiteiten zoals sportwedstrijden, culturele instellingen zoals concertzalen, musea en theaters, evenementen en de horeca. 

Dat zijn de eerste 2 alinea´s van de Rijksoverheid op hun website. (bron)

hugo de jonge lichtte deze intelligente maatregel toe:

“Met toegangstesten kunnen we eerder of in grote groepen bij elkaar komen. Zo versnellen we de terugkeer naar ons oude leven. Daar zien we allemaal naar uit.”

Maar wat kunnen ons die zogenaamde besmettingen schelen? En er lopen continu honderdduizenden mensen rond die jullie definiëren als “besmette mensen”. Ieder jaar weer.

hugo.. er gaat niemand dood aan jouw corona of covid. Slechts mensen uit één risicogroep. Bejaarde mensen.

Die zijn overal vatbaarder voor en zijn altijd kwetsbaarder. Met alle respect, maar zo is het leven.

Ieder jaar komt er een einde aan het leven van tienduizenden Nederlanders. En in heel veel gevallen is bij hartpatiënten of mensen met longaandoeningen een griepvirus het laatste zetje.

Bij elkaar opgeteld zo´n 4.000 tot 11.000 mensen sterven er per jaar in Nederland op deze manier. Zo ook afgelopen jaar. En het jaar daarvoor. En in 2018 was er een hele heftige griepepidemie in Nederland.

De griep is weg. Corona doet exact hetzelfde als de griep. De cijfers liegen niet. En aangezien de kenmerken exact hetzelfde zijn komen we op het moment dat we veilig kunnen uitspreken dat corona voorheen de griep was. De waarheid komt naar boven.

En er lopen continu honderdduizenden mensen rond die jullie definiëren als “besmette mensen”. Geen probleem. Alleen houdt even rekening wanneer je oudere mensen bezoekt omdat die daar heel vatbaar voor zijn en ook voor enkele jonge mensen met bepaalde aandoeningen kan de griep fataal zijn.

Testen voor je biertje

Voordat je naar een bar gaat moet je dus eerst die wattenstaaf in je neus duwen en hopen op negatief testen voordat je een biertje kunt gaan drinken.

Je zult er maar staan en die faketest slaat bij jou, of bij één van je metgezellen, als positief aan. €7,50 kwijt en je mag de kroeg niet in. Waanzinnig. Wat is dit voor een land? Waar zijn we mee bezig? Stop ermee. Allemaal.

We spreken over een virus met een mortality rate van 0.14%. De griep dus. Zelfde symptomen, zelfde cijfers. De enige crisis die we hebben is dat de woorden van een aantal duivelse mensen serieus genomen worden. Zij die spreken over iets dat zou kunnen gaan gebeuren maar toch nooit gebeurt.

Het grote plaatje zien is zo simpel.

Het voelt alsof je de meeste lezers beledigt omdat je iets aan het uitleggen bent wat zij ook al lang weten. Niettemin moet dit tegengeluid er uit,

We zijn nu ruim een jaar bezig met deze gekkigheid.  Wanneer de overheid doorgaat met dit soort onzin invoeren en de bevolking blijven behandelen als kleine kinderen dat moeten we als burgers opstaan. En dat gaan we ook doen.

Zoals hoogleraar Ewald Engelen al zei: Het wordt tijd voor een rechtszaak tegen de staat.

Caroline van der Plas

De verbijstering van nieuwkomer Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) komt duidelijk naar boven in haar recente tweets. Kom je dan als burger binnen in die Tweede Kamer.

“Helemaal van lotje getikt. BBB zal hier niet mee akkoord gaan.”

 

Caroline van der Plas kwam, net als andere nieuwelingen, op een goed moment binnen in de Tweede Kamer. Waarschijnlijk wisten ze niet wat ze meemaakten toen ze direct in de gaten kregen hoe het er aan toegaat en hoe corrupt onze politici zijn.

Wat dat betreft konden alle nieuwelingen direct hun keuze maken. Goed? Of Kwaad?

Boete

Daarnaast wil het kabinet dat mensen die na een reis niet in quarantaine gaan 435 euro boete kunnen krijgen. Met strafblad dus. De quarantaineplicht is volgens het kabinet nodig ‘omdat onderzoek aantoont dat mensen zich slecht aan de regels houden’. (bron)

Dit is pure chantage.

En dan nog het idiote “faseringsplan”… Een regering die bepaalt hoeveel mensen jij in huis mag  hebben en iedere maand een enkele versoepeling toelaat totdat het volgende griepseizoen er weer aankomt en dan beginnen we weer van voor af aan.

Haat jegens politici

Aan de social media te zien is vrijwel iedereen fel tegen deze testbewijzen. Dat heeft geen politieke kleur.

Wij willen de regering waarschuwen.

Stop hier mee want jullie zijn jullie leven niet meer zeker als jullie door blijven gaan.

Dit is geen bedreiging. God verhoede dat zoiets gebeurt.

Wij zijn absoluut tegen geweld tegen politici of tegen wie dan ook. Wij willen jullie voor de rechter zien. Voor een tribunaal. Maar het is een advies en we melden wat we horen en zien.

Er zijn mensen bij wie op een gegeven moment de stoppen doorslaan. En als we her en der zien en horen hoe mensen uit hun plaat gaan vanwege de haat jegens jullie… Hoe gefrustreerd ze zijn omdat ze niet weten waar ze met hun gevoel heen moeten vanwege al dit onrecht… Enig idee wat jullie mensen hebben aangedaan? Hoe ernstig jullie ons hebben beschadigd en onze geliefden hebben afgenomen of tegen ons hebben opgezet?

Hoe jullie niets in overleg met het volk hebben gedaan en hoe jullie onze levens hebben afgepakt.

Wat zouden jullie zelf doen mark en hugo? Maar ook andere politici die niets doen. Beseffen jullie wel wat jullie het land aandoen? Wanneer je weet dat er niets speelt maar je toch in deze situatie gedwongen wordt? Wanneer je vrijheden worden afgenomen?

Sta daar maar eens bij stil en niet bij je volgende baantje of de schouderklopje van Schwab of Merkel.

4.8 65 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven