Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Trump vs. Biden: De stand van zaken in Amerika

Verspreid de vrijheid!

Donald Trump vs. Big Techs

Voorspelling?

Er zal geen President worden gekozen of herkozen de komende dagen of weken. Dit gaat maanden duren.

We zullen worden meegenomen in het avontuur van Donald Trump en zijn trouwe aanhang van 70 miljoen Amerikanen die snakken naar een normaal leven zoals wij dat doen. Een avontuur waarin we onderweg zullen worden overspoeld met bewijzen dat er hier sprake is geweest van de grootse verkiezingsfraude aller tijden en dit zal waarschijnlijk eindigen in het allerhoogste gerechtshof: The United States Supreme Court.

Donald Trump gaat ons meenemen in zijn poging om dit door en door corrupte systeem, de fakemedia, Google, YouTube, Facebook, Twitter, de zogeheten DeepState, de Clintons, Bidens en Epsteins-vriendjes van deze wereld en andere corrupte multimiljonairs en big techs te exposen en te veroordelen.

Hier is Donald Trump. Vanaf dag één heeft hij gezegd dat zijn belangrijkste prestatie zal zijn om al deze corruptie te exposen. Dit is zijn moment.

Maar makkelijk zal het niet worden. Hij neemt het op tegen de machtigste mensen en (internet)bedrijven ter wereld.

Mensen die Trump (denken te) haten*:
Oordeel niet direct wanneer bewijzen of aanwijzingen binnenkomen over fraude en doe het niet af als “complotten”.

Hier is iets groots aan de hand en het is van groot belang dat de onderste steen bovenkomt. Dit gaat over verkiezingsfraude. De grootste misdaad die gepleegd kan worden in een democratie.

Het moet onder de aandacht gebracht worden en de media doet het niet of eenzijdig. Hier de andere kant. En aan welke kant je ook staat… Iedereen wil dat de waarheid boven tafel komt.

Ook zullen er claims komen van verschillende mensen die later wellicht onjuist blijken. Wanneer we verslag doen van iemand die iets beweert, betekent dat niet automatisch dat wij dat als de waarheid verkondigen. We doen verslag van wat we zien en horen en u kunt zelf oordelen.

*”Denken te haten” vanwege de overtuiging dat heel veel Nederlanders hun mening zouden bijstellen over Trump wanneer ze werkelijk zouden weten wie hij is, wat hij heeft gedaan en waarom hij de harten heeft gestolen van zo´n 70 miljoen Amerikanen. Miljoenen meer dan in 2016.
Maar de media geeft ons geen kans de man te leren kennen. Trump is slecht en wij moeten daar mee instemmen. Punt.

Verkiezingsavond

Tijdens de verkiezingsavond zag het er naar uit dat Donald Trump, net als in 2016, de verkiezingen ging winnen. Met grote voorsprongen in de keystates waar bij de meesten al ruim 90% van de stemmen waren geteld, stond Trump ruim op voorsprong.

Maar om te omschrijven wat er toen gebeurde, moet je echt de avond (nacht) zelf hebben meegemaakt. Je ziet het voor je eigen ogen gebeuren. Hele vreemde zaken. Opeens werd het tellen in een aantal Staten stopgezet voor 4 uur en daarna, vanuit het niets, kwamen er honderdduizenden stemmen binnen voor Biden. Allemaal stemmen die binnen zijn gekomen via het zogenaamde mail-in voting systeem.

Een manier van stemmen die de afgelopen maanden is ingevoerd door de Democraten in een aantal Staten vanwege, je raadt het al: Corona.

Hier een kort fragment uit het eerste debat tussen Biden en Trump over mail-in voting (ondertiteld).
“Dit wordt de grootste fraude die we ooit hebben gezien!”

https://www.bitchute.com/video/AWAGbjtXA3eo/

Het is geen ingewikkelde wetenschap dat deze manier van stemmen schreeuwt om fraude. Vrijwel direct na de verkiezingsavond stroomden er video´s en berichten binnen van vermeende fraude. En velen zullen nog volgen.

Het bizarre is dat ze nog steeds aan het tellen zijn en niemand kan echt goed uitleggen of laten zien waar in vredesnaam die stemmen vandaan komen en waarom het zo lang duurt om die stemmen te tellen. Maar wat we wel zien is dat beetje bij beetje alle Staten waar Donald Trump de leiding had ineens blauw (Democraten) kleuren.

De marge in Georgia is zo klein dat daar inmiddels een hertelling is aangevraagd en deze hertelling zal ook plaatsvinden. Maar in de andere Staten gaat Biden Trump voorbij en men blijft maar tellen en tellen en tellen.

Joe Biden staat officieel al dagen op 264 electoral votes en heeft er 270 nodig om President te worden. Maar het is eigenlijk niet meer serieus te nemen. Donald Trump gaat deze uitslag niet accepteren en we zullen waarschijnlijk nooit weten wat de échte uitslag van deze verkiezingen was.

Verkiezingsfraude

Tijdens verkiezingsnacht rond 3 uur (9 uur ´s ochtends hier) en nog lang voordat alle stemmen waren geteld, gaf Donald Trump via een korte toespraak al aan dat, volgens hem en het campagneteam, er sprake is van een enorme fraude. “Als alle legale stemmen zijn geteld, zijn wij de winnaar. Maar de Democraten met de corrupte media en alle bigtecs achter zich proberen de overwinning van ons te stelen. Wij willen transparantie en alleen de LEGALE stemmen geteld hebben.”

Hij en zijn campagne-team spande direct een aantal rechtszaken aan in diverse staten.

De claim is heel simpel. Alle legale stemmen moeten worden geteld, alle illegale stemmen moeten niet worden geteld. Dat is niet raar maar heel normaal. En wanneer je al direct berichten krijgt waar de fraude in beeld is, dan heb je alle rechten om hier tegenin te gaan. Helemaal gezien de aanloop naar deze verkiezingen toe. De slogan van de Biden-campagne is: “Alle stemmen moeten worden geteld.” Eigenlijk een domme uitspraak omdat je hiermee laat blijken dat je de bewezen frauduleuze stemmen eigenlijk wel goed vindt.

https://twitter.com/IvankaTrump/status/1324720284948193285

Korte toespraak Donald Trump de dag na de verkiezingen

Wanneer de President van Amerika dit roept en de Democraten zijn zeker dat zij op geen enkele manier fraude hebben gepleegd dan zou hun logische reactie moeten zijn dat ook zij zeker willen zijn dat alles eerlijk is verlopen. Men zou ook voor 100% transparantie moeten pleiten.

Maar de Democraten gaan er fel tegenin en vinden dat Donald Trump op moet geven. De media gaan als compleet doorgeslagen idioten (en dat is echt zacht uitgedrukt, zo misselijkmakend) te keer. Je kunt niet meer naar CNN of NBC kijken zonder dat je bloed gaat koken. Zoveel onzin. Zoveel irrationaliteit en loze beschuldigingen. Zo opzichtig en schaamteloos. Er puur op uit om de wat minder kritische mensen volledig te hersenspoelen.

Niemand wil transparantie. Overweldigende bewijzen dat er fraude is gepleegd moeten worden genegeerd. Er mag geen enkele twijfel over bestaan. De Dems moeten winnen, zullen winnen en zij zullen alles doen om de Dems te laten winnen.

Het gebruikelijke Trump-bashen in de media gaat onverminderd door. Homofoob, xenofoob, racist… ze komen allemaal weer voorbij.

Ze kappen speeches van de President af alsof het niet ter zake doet en ze houden de mensen dom en blijven haat kweken tegen Donald Trump. Het is zo stuitend dat je er van moet kotsen.

Ook in onze eigen omgeving zien we dit gebeuren door onze fakenews. Hier gebruikt men Corona als instrument. Je ziet je eigen vrienden en familie al hun gezonde verstand kwijtraken en je merkt dat ze geen flauw benul hebben wat er zich allemaal afspeelt. Het volk wordt dom gehouden door de media en het werkt nog steeds.

Zijn de aantijgingen terecht?

Zonder twijfel. En wat u de komende dagen en weken zult gaan zien op social media, en bij sommige nog enigszins objectieve media, zullen zelfs de meest goedgelovige personen laten twijfelen.

We zullen u (nog) niet lastig vallen met de cijfers waar je uit kunt lezen dat deze uitslag onmogelijk lijkt.

Wat we tot nu toe al hebben zien gebeuren is met geen pen te beschrijven en als Donald Trump hier de verkiezingen op zou geven dan is dat niet goed te praten tegenover zijn achterban wereldwijd. Maar hij doet wat hij moet doen en zal doorvechten voor het volk dat achter hem staat.

In de staat Nevada zijn slechts nog enkele duizenden stemmen te tellen. Al dagen staat de teller stil.

In Pennsylvania, waar Donald Trump met ruim 100.000 stemmen voor stond na de verkiezingsavond, wordt er nog steeds geteld. Wat er wordt geteld? Niemand weet het precies. Inkomende stembiljetten. Het enige dat we zien is dat het gat tussen Trump en Biden steeds kleiner wordt en inmiddels is Biden Trump voorbij.

Ook in Pennsylvania:
9.212 geregistreerde stemgerechtigden waren al minstens 5 jaar dood. 1.990 kiezers gingen al 10 jaar voor de verkiezingen het hoekje om. En ook 197 lijken van 20 jaar en ouder hebben gestemd op Biden. (bron)

Een batch van 23,277 stemmen kwam binnen in Philadelphia, allemaal voor Biden. Niet een paar duizend voor Donald Trump. Ook niet een paar honderd. Geen één.

Natuurlijk doen alle mainstream media dit af als valse claims en wanneer je zoekt naar deze informatie via Google dan zie je de censuurmachine van Google aan het werk. Walgelijk, schaamteloos. Maar we gaan het meemaken.

In Michigan stond Donald Trump, nadat 95% van de stemmen waren geteld, op een ruime voorsprong. Ineens vloog de staat op blauw.

Nu blijkt dat de de software van het stemmen tellen in een aantal county´s van de staat Michigan een glitch had. Een foutje. Een foutje die 6.000 stemmen voor Trump veranderde in 6.000 stemmen voor Joe Biden. Dit is zojuist officieel bevestigd door Michigan GOP Chair. Ook is bevestigd dat meerdere county´s met dezelfde software werkten en dus moeten hertellen.

Deze bevestigde situatie in de Staat Michigan wordt door de media vrijwel genegeerd. Alleen FOX doet verslag van de ongeregeldheden.

Poll-watchers worden weggejaagd

Poll-watchers zijn mensen van beide partijen die in alle stemlokalen of ruimtes mee mogen kijken om te zien of alles eerlijk gaat. Zij hebben het recht het hele proces te observeren.

Wanneer poll-watchers worden geweerd door bewakers terwijl die mensen bij wet zijn aangesteld om in de gaten te houden of het tellen en de hele procedure eerlijk gaat, dan mag je vragen gaan stellen.

Wanneer dat nog eens gebeurt, dit keer met meer dwang en geweld, terwijl een rechter heeft uitgesproken toestemming te verlenen aan de poll-watchers om naar binnen te mogen gaan, dan mag je nog meer vragen gaan stellen. De wet wordt overtreden en niemand heeft enig zicht op wat daar binnen gebeurt.

Wanneer dit Democratische instituut ook nog eens IN HOGER BEROEP gaat om zo poll-watchers, die zoals altijd bevoegd zijn deze tellingen bij te wonen, buiten de deur te houden… Wat moet je als rationeel mens daarvan denken? Men gaat in hoger beroep omdat men niet wil dat mensen meekijken hoe de stemmen worden geteld? Donald Trump zou wel gek zijn om dit zomaar te laten gebeuren.

Hier een korte video met ongeregeldheden tijdens de verkiezingen.

https://www.bitchute.com/video/M2ZecCNvbtco/

Oneindig tellen totdat de absolute macht binnen is

Ondertussen blijft men doortellen want de Democraten willen niet alleen het Witte Huis maar ook The House en The Senate om de absolute macht te pakken.

De puzzelstukjes vallen ook steeds meer in elkaar en nu begrijpen we ook steeds meer de hele aanloop naar deze verkiezingen en snappen we heel goed waarom de Dems wanted to pack the court.

“Packing the court” betekent: Meer (Democratische) rechters toevoegen aan The Supreme Court. En dat zullen ze ook gaan doen als ze aan de macht komen. Als dat ook eenmaal is gebeurt dan is Amerika volledig in handen van de Dems en de big techs op de achtergrond. Dan worden de banden met China aangehaald en kan alleen God Amerika (en de rest van de wereld) nog redden van deze machtswellustelingen. Men wil de absolute macht. Geen 2 partijen. Alle macht.

Courtpacking kwam vooral in beeld toen de Democratische rechter Ruth Joan Bader Ginsburg in september overleed op 87-jarige leeftijd.

Voor de Democraten overleed deze vrouw waarschijnlijk iets te vroeg naar hun zin. De zittende President, Donald Trump in dit geval, mocht tijdens zijn termijn een nieuwe rechter aanwijzen. Dit werd de Republikeinse Amy Coney Barrett. Uiteraard ging de media los omdat Amerika in de aanloop naar de verkiezingen was. Maar Trump heeft gedaan wat hij moest doen. Hij is gekozen voor 4 jaar en niet voor drie-en-half jaar.

The Supreme Court bestaat nu uit 9 rechters. Na het overlijden van Ginsburg zijn dat vier Democraten en vijf Republikeinen.

Deze vervanging kan wel eens de allerbelangrijkste vervanging worden in de geschiedenis van Amerika mocht deze zaak tot The Supreme Court komen. En dat dat gaat gebeuren is zeer waarschijnlijk.

Zien we niet duidelijk hoe er zonder geweld een Staatsgreep wordt gepleegd door een radicale politieke beweging gesteund door big techs die regels en wetten veranderen wanneer het ze uitkomt? Die Antifa en BLM de straat op sturen om chaos te creëren? De media zwijgen er vervolgens over of schuiven de schuld af op Trump. Zien we de overeenkomsten met wat daar gebeurt en wat er zich hier in Europa en in Nederland afspeelt?

Laat dit alsjeblieft weer meerdere ogen openen en mensen aanzetten tot actie want wij hebben geen Trump in Europa.

Corrupte polls

Ook is de poll-industrie wederom corrupt gebleken en net als in 2016 zaten alle peilingen er volledig naast. Het zou een blauwe golf worden en Donald Trump zou geen schijn van kans hebben.

Trump zou met 17 punten verliezen in Texas maar won met 4 punten.

In Florida, waar veel Hispanics wonen, zou makkelijk gewonnen worden door de Dems. “Racist” Donald Trump won met 6 punten verschil. Dankzij de Hispanics.

Waarom is dit zo erg? Polls beïnvloeden het stemgedrag. Wanneer het een verloren race lijkt te zijn, zullen er minder mensen gaan stemmen op die verliezende partij. Een groot schandaal.

Het volk tegen Big Techs

Joe Biden speelt geen rol in deze verkiezingen. Sleepy Joe is een marionet in dit spel om de macht. Zijn rally´s waren bijeenkomsten met 10 tot 20 man in cirkels die er voor zorgden dat iedereen anderhalve meter afstand hield van elkaar en allemaal een mondkap op. Men had er net zo goed een pion neer kunnen zetten.

Dat was ook de bedoeling. Joe Biden en Harris zijn er neergezet zonder echte campagne te voeren zodat de geïndoctrineerde massa geen mening over de Presidentskandidaat en zijn vice-President zouden hoefden te vormen.

Met Joe was het slechts zaak om de geïndoctrineerde achterban door te laten gaan met Donald Trump te haten en alles uit de kast te halen wat men kon met hun macht en geld om deze verkiezingen te beïnvloeden.

We zagen hoe de schaamteloze censuur op de social media toesloeg. Kanalen werden met bosjes van YouTube verwijderd. Alle video´s en negatieve berichten over Biden werden verwijderd. Tweets van de President en over schandalen in de Biden familie werden schaamteloos gecensureerd. Twitter accounts van Senatoren werden gesloten. Geen woord hierover in de media. Het zou eens andersom moeten zijn… Dan is het hek werkelijk van de dam. Deze mensen zijn zo fout.

Miljarden dollars zijn er gestoken in de Biden campagne. Waaraan? Wees heel erg bewust dat voor deze mensen niet, maar dan ook niets, te ver gaat. Ook een verkiezingsfraude niet. Met al het geld in de wereld kun je alles voor elkaar krijgen. Met geld krijg je iedereen om.

Deze mensen denken en voelen dat ze boven de wet staan. Dit is waarom we dagelijks de meest irrationele idioterie over ons heen krijgen. Deze elite doen het gewoon en het zal ze een zorg zijn wat u er van vindt en of het niet logisch en irrationeel is.

Zowel in de Verenigde Staten als in Europa moet deze Staatsgreep doorgaan. Als een Blitzkrieg, zo snel. De meesten moeten nog bijkomen van de eerste lockdown en we zitten al weer in de tweede voor een griep met een sterftecijfer van 0.13%. Onwerkelijk.

Deze verkiezingen gingen ook niet tussen liberalen en conservatieven. Liberalen hebben bepaalde waardes waar conservatieven niet blij van worden en andersom, maar het is wel gebaseerd op vrijheid. Maar tijdens deze verkiezingen werden een aantal typische liberale waarden verdedigd door Donald Trump. Racisme werd bestreden door Donald Trump. Individueel denken en gezond verstand werden uitgedragen door Donald Trump terwijl we de “liberalen” hebben zien radicaliseren en voor alles pleit behalve vrijheid en vrijheid van meningsuiting.

U heeft te denken hoe zij denken en iedereen die anders denkt is een racist, een fascist, een complotdenker… Noem de hele rits maar op. We kunnen het dromen.

Ook hier in Nederland bestaat er niet meer zoiets als een liberale VVD. Ook maakt het niet meer uit waar je op stemt. GroenLinks, VVD, D66. Het is allemaal van hetzelfde laken een pak en ze zullen ons allemaal richting die Europese Superstaat drijven zonder dat we er iets tegen kunnen doen. Ondertussen hebben ze ons ook nog in de tang met deze coronazwendel die miljoenen onschuldige burgers doodsbang hebben gemaakt om zo hun totale macht en controle over de burgers te rechtvaardigen.

Er is geen partij die werkelijk voor het volk opstaat, behalve in essentie het FvD en wellicht de PVV. Maar zoals we er nu voor staan, hoe we moeten leven onder deze bizarre fascistische vrijheidsberovende maatregelen, hebben deze partijen niet veel voor het volk gedaan. Het had nooit zover mogen en kunnen komen maar het is wel gebeurd. Onze democratie staat op het punt voorgoed te verdwijnen, zo ook ons mooie Nederland zoals het was, en we zien geen politicus de leiding nemen om échte oppositie te voeren. Al helemaal niet buiten de Kamer terwijl alles op het spel staat.

Zouden dit normale verkiezingen zijn geweest bemoeienis van de media, Google en andere big techs dan zouden Trump en het volk gewonnen hebben.

Maar er is iets wat Donald Trump en het dappere volk missen: Macht.

Omdat Trump de elite omver wil werpen, is het een strijd tussen enerzijds de machtigste en rijkste big techs en miljonairs op aarde en aan de andere kant Donald Trump met zijn 70 miljoen mensen die smachten naar een normaal goed leven met een leider die doet wat van hem gevraagd wordt.

De mensen die achter Donald Trump staan, is een beweging. Het is een beweging van het gezonde verstand te vergelijken met de beweging zoals wij die hier in Europa kennen. Wij die proberen de boel wakker te schudden en mensen te waarschuwen voor wat komen gaat.

Het zijn de beste, fijnste en minst gewelddadige mensen die er bestaan maar de regeringen zijn er doodsbang voor en schromen niet om je te censureren en je op een terreurlijst te zetten. Het is onrecht van de bovenste plank.

Prestaties van Donald Trump

Terwijl de media in de VS al ruim 4 jaar lang, dag in dag uit, Donald Trump zwart maken op de meest vuile manieren. Daar hadden ze ook alle tijd voor want Donald Trump deed zijn werk goed en heeft geen oorlog gevoerd. Integendeel. Donald Trump heeft voor vrede gezorgd in het Midden-Oosten en tussen Israël en Sudan. Iets wat een jaar geleden nog ondenkbaar was.

Ook is hij de eerste President ooit die een staatsbezoek heeft gebracht aan Noord-Korea om Kim Jong-Un te bezoeken en een redelijke relatie met hem op te bouwen. Had Obama dit gedaan dan had hij direct wederom de Nobelprijs gewonnen (de eerste won hij al direct toen hij werd verkozen als President zonder iets gedaan te hebben). Ze zouden die bokaal direct terug moeten vorderen na zijn wanbeleid in zijn 2 termijnen.

Hij heeft miljoenen banen gecreëerd. De economie draaide als nooit tevoren. Minderheden zoals de zwarte Amerikanen en Hispanics kregen het stukken beter en de werkloosheid onder die bevolkingsgroepen daalde. Deze verkiezingen zijn het bewijs hoe geliefd Trump is bij deze minderheden.

Hij bouwt de beloofde muur tussen Amerika en Mexico en is ook zijn andere verkiezingsbeloftes nagekomen.

Het is heel interessant wanneer je het leven van Donald Trump terugleest en kijkt vanaf dat hij een (jonge) zakenman was tot waar hij nu is gekomen: De President van de Verenigde Staten zonder enige politieke ervaring.

Zijn leven lang al ziek van het door en door corrupte systeem ging hij in 2016 voor het Presidentschap. Hij werd weggehoond, uitgelachen en vanaf het moment dat hij zich beschikbaar stelde als Presidentskandidaat hebben de Democraten, de media, de bigtecs, Facebook, Twitter, Google, YouTube, de zogenaamde DeepState, radicale burgers en vele door en door corrupte multimiljonairs alles op alles gezet om deze man weg te krijgen. Maar hij werd gekozen.

Eenmaal gekozen moest hij een absurd onderzoek ondergaan en werd zijn hele leven op straat gezet. De Russen zouden zich hebben bemoeid met de Trump campagne. Geen bewijs. Achteraf blijkt dat crooked Hillary Clinton en haar corrupte team de campagne van Trump hebben bespioneerd. Daarna het absurde impeachment proces over een nietszeggend telefoongesprek. Te zot voor woorden. Maar omdat Trump het land goed draaide, had de media alle tijd. Er waren weinig andere zaken om je druk over te maken.

Wat Donald Trump heeft moeten doorstaan zou geen enkele andere President hebben volgehouden omdat er bij iedere politicus wel veel zwarte bladzijdes zijn te vinden wanneer je zijn of haar leven binnenste buiten keert. De meesten zouden direct af kunnen treden Maar Donald Trump staat er nog steeds.

Vanwaar die blinde haat tegen deze man?

Omdat Donald Trump vanaf het begin heeft gezegd dat zijn belangrijkste prestatie zal zijn om dit door en door corrupte politieke systeem en de media te exposen. Dit leidde tot een constante anti-Trump campagne van alle media, social media en big techs en het kuddevolk is in die woede blijven hangen. Het gaat puur om de persoon Trump voor deze mensen en het is irrelevant voor deze mensen wat Trump allemaal voor goeds doet voor het land. Opgehitst door de fakemedia.

Corona

Donald Trump wil de economie opengooien en nooit meer lockdowns. Hij vindt dat een ieder zelf moet weten of hij of zij een mondkapje wil dragen. Er komen verschillende (therapeutische) middelen tegen corona en hij laat een vaccin maken. Het woord “vaccin” doet de meesten van ons sidderen maar ik denk dat het BS met BS bestrijden is van Trump en hij het niet zal verplichten. Het zou me zelfs niets verbazen als hij in zijn strijd ook nog de coronahoax ontmanteld. We gaan het zien.

In deze video is hij in ieder geval duidelijk.

https://www.bitchute.com/video/LxhzLKASllAc/

Joe Biden en de Democraten staan er anders in. Waar je Democraten ziet, zie je mondkapjes. Desinfecteermiddelen. Social Distancing. Alles straalt angst uit en alles wat leuk is in het leven wordt de mensen afgenomen. Biden zal het land op slot gooien. Hij zal in de GreenDeal stappen. Ook willen de Democraten stoppen met olie boren. De VS is onafhankelijk op het gebied van olie en miljoenen mensen zijn werkzaam in de olie-industrie. Oh ja, en hij is de eerste President die campagne voert voor belastingverhoging.

En deze demente man heeft tijdens deze verkiezingen het absolute wereldrecord aan stemmen binnengehaald vrijwel zonder iets te doen? Tegenover Donald Trump die dagelijks tussen de 3 en 5 rally´s hield die allemaal afgeladen vol zaten? Klinkt dat ook niet een heel klein beetje fishy?

Waar gaat dit heen?

David tegen Goliath. De mensheid tegen de Deep State. Zo zullen veel mensen het gaan voelen. Het kan wel eens een enorm positief effect hebben en mensen wereldwijd meer verbinden en de ogen openen. De collectieve bewustwording is gaande omdat de mens steeds kritischer, slimmer en beter geïnformeerd is in dit digitale tijdperk. Deze mensen willen naar een samenleving gebaseerd op gezond verstand, rationaliteit en realisme. Een vredige samenleving waarin we normaal kunnen leven.

Maar de machthebbers hebben andere plannen met ons en voelen ook dat dit hun laatste kans is. Zij kunnen er voor zorgen dat de mensheid 1 of 2 generaties verder niet anders gewend is dan met een mondkapje op te lopen en orders op te volgen. En dat lukt ze tot nu toe aardig. Kijk om je heen. We leven in een totale irrationele gekte.

Mocht het volk opstaan en deze machtsgreep tegenhouden dan gaat het ze nooit meer lukken. Nu al zit de halve wereld nee-schuddend te kijken naar wat er allemaal gebeurt en deze corona-onzin en klimaat nonsens maak je over 10 jaar helemaal geen hond meer wijs als we de goede kant van de geschiedenis zijn op gegaan. Simpelweg omdat het tegen alle logica ingaat en alles te weerleggen is.

We gaan het meemaken. Alles zal boven water komen en mocht duidelijk worden dat er hier inderdaad sprake is van een mega-fraude en Donald Trump deze corrupte bende exposen, dan zal dat de wereld wel eens goed wakker kunnen schudden.

Als u Engels verstaat en graag op de hoogte wilt blijven van de verkiezingen in de Verenigde Staten dat raad ik u vooral Skynews Australië aan. Dit is hun YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/SkyNewsAustralia

Op FOX News zijn ook een aantal personen die oprecht nieuws brengen. Tucker Carlson is mijn favoriet. https://www.youtube.com/c/FoxNews/videos

Gisteren schreef Leslie een artikel over CIA-man Steve Piecznik. Volgens hem zijn alle stembiljetten van te voren door Trump en de CIA alle stembiljetten in het geheim laten voorzien van een onzichtbaar watermerk.

Als dat waar is… 😀

https://commonsensetv.nl/archief/cia-trumps-sophisticated-sting-operation-met-qfs-blockchain-is-geen-hoax/


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x