UK kon 24 terreuraanslagen voorkomen in 2 jaar tijd

SLECHT NIEUWS!

Engeland heeft 24 terreuraanslagen kunnen voorkomen in de afgelopen twee jaar.
Dat vertelde de politiecommissaris Cressida Dick. 

Je zou bijna zeggen: “Goed nieuws!”. Maar het feit dat we zelf deze ellende hebben binnengehaald maakt het alleen maar erger.

Na de aanslag bij Westminster Bridge, waar 5 mensen omkwamen en 49 gewond raakten, heeft de politie 24 aanslagen kunnen voorkomen. Zie hier beelden van die aanslag.

Waarschuwing: Schokkende beelden van de aanslag in 2017:

Ze vertelde dat 16 van de 24 aanslagen gelinkt waren aan de radicale Islam.

De andere 8 zouden door rechts-extremisten zijn voorbereid, zegt Dick op LBC Radio.

Onze bron spreekt van “radicale” Islam. De vraag is of de Islam niet gewoon radicaal is. Binnenkort een uitgebreid artikel hierover dat vele ogen (hopelijk) zal openen.

Volgens de Voice of Europe zijn 91% van de slachtoffers van terreur gevallen in de naam van Islam!

Feit is dat een percentage van de niet-Westere bevolking en immigranten, kwade bedoelingen heeft en ook bereid zijn deze uit te voeren. Stel dat dit maar 1% is, dan zitten we al met een megaprobleem. Feit is dat de getallen hoger liggen dan 1% en dus hebben we een gigaprobleem.

Met die simpele cijfers in de hand, weet je dat je met iedere groep nieuwe mensen uit deze cultuur en ideologie, een aantal aanslagplegers binnenhaalt. Bij iedere 100 van dit soort immigranten die je binnenlaat, zet je serieus levens van je eigen burgers op het spel.

En voor wat eigenlijk? Zijn dit onze nieuwe tandartsen en advocaten?

https://www.youtube.com/watch?v=WpK1EVtZNlY

Dat politici en de EU blijven levens van onschuldige burgers op het spel blijft zetten door deze waanzinnige en onnodige massa-immigratie van economische migranten, is niet goed te praten.

WAAROM blijven wij burgers maar zo rustig en laten we het over ons heenkomen wanneer de politiek ons overal in de steek laat en ons in gevaar brengt? 

De Franse authoriteiten kwamen ook met een uitslag. Zij hebben in 2019 maar liefst 5 terroristische aanslagen kunnen voorkomen. Ook in naam van de Islam uiteraard. We zullen in het vervolg alleen melden wanneer het NIET om de Islam gaat.

Iedere immigrant met goede bedoelingen en die echt hulp nodig heeft zou welkom moeten zijn. Dat nobele standpunt hebben de meesten onder ons wel. Maar het is een lachertje hier nog over te durven spreken. Dankzij de linkse waanzin is de échte vluchteling allang de pineut.

Steun ons in de strijdtegen het globalisme, het kartel en de doordenderende EU op weg naar een continent zonder grenzen.. 

Of wordt onze Patron en je ontvangt een mok van CommonSenseTV als je onze patron wordt vanaf €25. Voor Patrons hebben we vanaf nu van tijd tot tijd leuke verrassingen in petto.

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x