Alles over de coronapandemie met Reiner Fuellmich

The Trueman Show #29 met Dr. Reiner Fuellmich

Tijdens onze zoektocht over class-actions wereldwijd en het bekijken van de zittingen met getuigen, experts en klokkenluiders, om zo een duidelijke samenvatting te maken in de vorm van een artikel, dan komt er heel veel informatie naar boven en het valt niet mee om dat goed en chronologisch samen te vatten. De zittingen duren vaak uren (5 a 6 uur).

Onderweg kwam ik dit interview tegen die ik nog niet eerder heb gezien.

Jorn Luka is naar Duitsland afgereisd om de Duits/Amerikaans advocaat Dr. Reiner Fuellmich te interviewen.

Dit interview mag door iedereen verspreid worden van Jorn. Alle lof en respect voor Jorn Luka en Nienke Groenendijk die voor de ondertiteling zorgde want dit interview beantwoord veel vragen voor wie het nog niet gezien heeft. https://www.jornluka.com/steun-jorn/

Tijdens dit interview geeft Reiner Fuellmich antwoord op veel vragen die velen hebben en legt hij de situatie op een makkelijk te begrijpen manier uit.

Verder spreken Reiner en Jorn over hoe de grootste misleiding ooit in gang is gezet en wordt er gesproken over de PCR-test, de vaccins, de mensen achter de schermen, het globalisme, hoe deze plandemie is opgezet en hoe wij als mensheid van het globalisme af moeten en na moeten gaan denken onze samenleving anders in te richten en uit dit corrupte systeem moeten.

Heb belang van kleinschaligheid op een aantal vlakken in samenleving is iets waar Pim Fortuyn destijds al voor pleitte en in zijn boeken waarschuwde hij waar het anders toe zal leiden. We maken het nu mee.

Wan van rechters, tot politici en bigtech tot de farmaceutische industrie. Het is door en door corrupt.

Omdat het zó overduidelijk is en mensen kunnen veel mensen zich blijkbaar niet voorstellen dat dit één grote levensgevaarlijke zwendel is en dat bepaalde mensen zo in en in slecht zijn. Mensen zonder empathie. Ook dit komt ter sprake.

Ga er goed voor zitten en probeer deze video zoveel mogelijk te delen. Het kan mensen wakker maken en het is ook voor ons van groot belang om steeds beter het grote plaatje te kunnen overzien want er wordt keihard gestreden tegen dit onrecht, al is dat niet altijd zichtbaar.

Kort wordt gesproken over voorbereidingen van een Neurenberg II tribunaal waar verschillende vrije media, waaronder CSTV, over hebben gesproken. Reiner heeft het benoemd. Citaten kunnen verkeerd geïnterpreteerd worden. In deze video wordt duidelijk wat er gaat gebeuren.

Bron:
https://www.jornluka.com/

Zie ook:

De meest verwijderde docu van het moment!

 

5 5 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x