Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

U wordt er ingeluisd ! ¨Foto´s hebben geen zin, kijk naar de film¨

Verspreid de vrijheid!

Met dank aan het FVD YT kanaal.

Ik geef toe, onderstaand is even een doorbijtertje, maar het komt de boodschap ten goede.

 

¨Foto´s hebben geen zin, kijk naar de horrorfilm¨

Het mag inmiddels voor velen toch wel duidelijk zijn dat we in een horrorfilm zitten met héél slechte acteurs.

Acteurs die het op zich al zelden geloofwaardige genre horror het aanzien waard zouden moeten maken ontbreken in deze film, maar worden aangespoord door een fictieve achterban.

Dit gebeurt overigens ook in slechte talkshows, waarin het persoonlijk aanwezig publiek op aanwijzing van ¨de klap regisseur¨ de rol van acteur krijgt om op zijn aanwijzing doormiddel van klap en lach momentjes de taak krijgt om het thuiszittend publiek te overtuigen dat zij toch wel echt naar een goed en vermakelijk programma zitten te kijken. Nodig daarbij de bepaalde misselijkmakende sleutelfiguren uit en de illusie is gewekt dat deze persoon het tegenovergestelde is van wat u misschien denkt over hem of haar.

Zo beschikt ook de politiek, met name de 2e kamer ook over bepaalde ¨sleutelfiguren¨ en over een ¨klap regisseur(s)¨. Waarbij klap regisseurs doormiddel van interpretaties u als kijker moeten doen geloven dat de spreker van dat moment door het volk als populair of walgelijk wordt bevonden.

Dit resulteert dan ook vaak dat de populair bevonden spreker (sleutelfiguur) vaak wegkomt met héél veel leugens zonder interpretatie, en dat bij de zogenaamd walgelijk bevonden spreker doormiddel van interpretatie zijn of haar boodschap als een jong zeehondje direct ter plaatse doodgeknuppeld wordt.

video

Nu is bovenstaande niet bepaald de inleiding tot onderstaand filmpje, maar min of meer een aanwijzing/waarschuwing dat ook slechte acteurs/leugenaars zelfs weldenkende, goedbedoelende personen mee kunnen trekken, of noem het lokken in hun script.

Door te blijven hameren op het aantal opnamen van ¨gevaccineerde¨ in de ziekenhuizen op het moment zonder echt onderzoek te doen naar het ¨waarom¨ deze zo hoog is, legt men alvast de fundering voor de weg naar NOG MEER VACCINATIE doormiddel van de 1e, 2e, 3e, 4e etc. en zelfs de booster werkt niet lang genoeg tegen ¨dit killervirus¨

Wat herr hugo straks de gelegenheid geeft om

of hij blijft volhouden, want hij is nog steeds ¨populair¨ genoeg.

of hij geeft zijn ongelijk toe, maar verklaard dat door een te lage werkingsgraad van het huidige ¨vaccin¨ er vervolg ¨vaccins¨ dan wel ¨boostershots¨ geplaatst moeten worden en daarmee zijn ¨populariteit¨ weer terug wint, want hij heeft daarmee dramatische ingrepen op de maatschappij en opnieuw lockdowns weten te voorkomen.

video

Excuses voor het slechte plak en knipwerk op 02:45 in het filmpje ,maar dit is vanwege gebrek aan dure soft/hardware mijn kant en was puur bedoeld als/ter herinnering.

Maar als waarschuwing, laat uzelf niet te ver meeslepen in hun slecht acteerwerk en zelfs nog slechter horrorscript.

 

Markie Mark en zijn Hollywood banana’s!

Wetenschap, Technologie & Spiritualiteit

Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (III)

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture