Trump’s campagne-held afgevoerd naar inrichting

Trump’s ex-campagneleider en huidig adviseur voor digitale operaties Brad Parscale is afgevoerd naar het gekkenhuis na zich in zijn huis te hebben opgesloten en waar hij dreigde zichzelf door zijn hoofd te schieten.

Zijn echtgenote belde de politie, die hem na een korte woordenwisseling van zelfmoord af wist te praten.

Brad Parscale had zich verschanst in zijn woning in Florida met meerdere vuurwapens en schreeuwde dat hij zichzelf iets aan wilde doen.

Parscale was de grote man achter de schermen bij de Trump campagne van 2016.

Aanvankelijk zou hij ook dit jaar weer de boel in goede banen leiden, ware het niet dat corona en de geflopte Tulsa rally hem de kop kostte. De toegangskaarten voor de rally bleken grotendeels verkocht aan Trump-haters, daarom kwam er vervolgens bijna niemand opdagen. Dit werd Brad Parscale aangerekend. Hij moest vertrekken als campagne-manager en werd werkzaam bij de data afdeling.

Na het eerste 911-telefoontje sprak de politie eerst tot zijn vrouw die niet in het huis in de Seven Isle District aanwezig was.

Agenten wisten hem vlug te bewegen tot afzien van zijn zelfmoordplannen, waarna Parscale naar buiten kwam.

Hierna werd hij onder de wet van Baker naar de inrichting ‘Broward Health Medical Center’ gebracht. Aldus Fort Lauderdale Politiechef Karen Dietrich.

De ‘Baker Act‘ houdt in dat politie iemand onvrijwillig op kan laten nemen in een psychiatrische inrichting als diegene een gevaar vormt voor zichzelf of de omgeving.

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x