NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Verkiezingen VS: Trump vs. Biden - Common sense vs. Totale gekte

Vandaag zijn de verkiezingen in de Verenigde Staten.

In Nederland gaat het aan velen voorbij maar dit zijn misschien wel de belangrijkste verkiezingen ooit voor de mensheid. Welke kant gaan we op? Is Amerika wakker? Gaat het gezonde verstand het winnen?

Er is zoveel te vertellen over wat er allemaal is gebeurd in aanloop naar deze verkiezingen.

Het gaat niet alleen om de kandidaten. Het gaat erom hoe het grootste gedeelte van de mensheid denkt. Of de mensheid bezig is te ontwaken.

Vandaag in de VS maar het is een goede weerspiegeling welke kant de mensheid op gaat. Of we wakker zijn. Wat er hier gaat gebeuren.

Joe Biden

Aan de ene kant hebben we de demente Joe Biden.

Hij komt zijn schuilkelder vrijwel niet uit en zodra hij een “speech” geeft via een autocue, want de man kan nog geen zin onthouden (zonder overdrijving) zijn er een handjevol toeschouwers waarvan de meesten zijn Democratische collega´s zijn.

 

Cirkels zijn getekend waar het handjevol toeschouwers in moet gaan staan vanwege corona

De man is verder bijna onzichtbaar. Zijn running mate Harris is de meest links-liberale socialistische politica die er maar te vinden is in de Democratische partij. Bernie Sanders is er niets bij.

Het midden van de Democratische partij is weg en Joe wordt de marionet van de socialisten. De partij is volledig gekaapt door extreem links. Als deze partij wint, dan wordt het een hele donkere winter en komen er hele donkere jaren aan voor de VS én voor de rest van de wereld.

De Democraten spannen samen met China, kunnen we inmiddels wel zeggen. Ze zullen alle grenzen openzetten en de muur van Trump breekt men het liefst weer af. Het wordt hel op aarde. Het staat voor alle irrationaliteit die wij hier op dit moment meemaken.

De tactiek van Biden? Corona, corona, corona.

Hij wil het land op slot gooien. Mondkapjesplichten. Afstand houden. Lockdown. Stoppen met de olie-industrie vanwege klimaatnonsens. Dat gaat miljoenen banen kosten. En miljarden dollars.

Want Joe wil zich aansluiten bij de Green Deal. Joe gaat de belastingen verhogen. Hij is de eerste kandidaat ooit die belastingverhoging predikt in zijn campagne. Het is een rampzalig vooruitzicht.

 

Biden en Harris

 

DONALD TRUMP “WE LOVE YOU!!”

Aan de andere kant zien we Donald Trump en vice President Pence. Ooit tienduizenden mensen tegelijk tegen een President horen roepen:  “We love you?”.

Eergisteren hield de 74-jarige Donald Trump maar liefst 5 rally´s waar hij een heerlijk onderonsje had met tienduizenden fans. Iedere rally duurt bijna 2 uur maar deze man is een machine.

Het zit altijd vol. Trump krijgt het voor elkaar. Want het gaat ergens over. Dit zijn de verkiezingen die alles bepalen.

Het is het land dat op het spel staat. De Amerikaanse cultuur. De Amerikaanse geschiedenis. De trots van de mensen.

Daarom houden ze van Donald Trump omdat niemand anders van hen houdt. De éénheid die deze man heeft gecreëerd is ongekend.

De man is zo ontzettend populair dat hij bij iedere rally tussen de 20.000 en 45.000 man trekt. Buiten dat ontstaan spontaan door het hele land grote Trumpfeesten. 

En hoe meer plezier de mensen hebben, hoe meer de Democraten klagen. Klinkt bekend, niet?

Mike Pence is zijn trouwe en loyale vice-President die, als het nodig is, de rol van President zo kan overnemen. Een integere man die kan praten en na kan denken.

Trump wil de boel opengooien. Snapt dat de positieve tests geen besmettingen zijn en snapt heel goed hoe het corona-verhaal in elkaar steekt. Trump wil verder gaan met waar hij mee bezig was voordat corona het land binnenkwam. En wat deed hij het goed. Alles waar hij voor werd gekozen heeft de man uitgevoerd. De muur, de economie die steeg als nooit tevoren. Betere zorg voor de zwarte Amerikanen. Voor de latino´s. Nog nooit heeft een President zoveel steun gehad van deze bevolkingsgroepen.

Het laat zien dat BLM niets, maar dan ook niets met racisme te maken heeft maar simpelweg, net als Antifa, een terroristische organisatie is met blanken en zwarten.

 

 

Zie hier een prachtige korte compilatie van de Trump Rally´s met Nigel Farage aan het einde van de video te gast

Vanaf 4:22 “We love you!” 

De mensen HUNKEREN naar een overwinning van Donald Trump. Het is hun eigen overwinning. Een bevestiging dat ze hun verstand niet hebben verloren maar dat ze het altijd goed gehad hebben en niet de enigen waren die dachten zoals zij dachten.

Net als hier.

GEZOND VERSTAND VS. TOTALE GEKTE

De verkiezingen vandaag gaan niet alleen over de twee kandidaten/partijen. Er is zoveel te zeggen over waar deze verkiezingen over gaan. En het is ook uiterst belangrijk voor ons!!

Het gaat er om of het land en de economie open gaan en de VS terug gaat naar normaal tegenover het land volledig afsluiten en meer en meer lockdowns, mondkapjesplicht en andere verregaande maatregelen om een virus te verslaan terwijl een virus niet te verslaan is
Het gaat erom of de media eindelijk is verslagen en dat het volk heeft laten zien dat ze klaar zijn met de mainstream media en al hun leugens en framing doorzien
Het gaat erom of we doorgaan met dit door en door corrupte politieke systeem of dat deze zogeheten “Deep State” eindelijk wordt ontmanteld
Het gaat erom of de social media door de mand gaan vallen na alles op alles te hebben gezet Biden te steunen en Trump te censureren. (En de corona-angst te propaganderen)
Het gaat om de strijd tegen de censuur op Google, Twitter, YouTube en Facebook
Het gaat om het stop zetten van de indoctrinatie op scholen waar geleerd wordt Amerika te haten

Het gaat erom of een man, Donald Trump, het in zijn eentje, met zoveel support vanuit het volk, het kan winnen tegen al deze tegenstanders.

Big techs, media, corrupte politici, Google, Facebook, Twitter, YouTube, radicale Dems, Antifa, BlackLivesMatter, socialisme en de enorme hoeveelheid geld die is uitgegeven aan de campagne van Joe Biden met duistere geldschieters met namen zoals Geoge Soros. En dat geld is niet naar campagnes gegaan. Waar dan wel heen? Vergeet niet dat Dems (links, socialisten) NOOIT opgeven en tot ALLES in staat zijn. Niets gaat te ver. Ook de wet breken niet.

Het gaat erom of Amerika een socialistische staat gaat worden of een trots patriottisch land

MEDIA

De media is zo overtuigd dat Biden gaat winnen, dat je er bijna zelf in gaat geloven.

Het is wat wij hier in Europa meemaken met het verschil dat in de VS het hoogtepunt is bereikt. Of het kookpunt misschien wel.

Het media-virus in de VS is iets wat je je bijna niet voor kunt stellen als je het niet met eigen ogen ziet.  Het is onwerkelijk hoe de media alle corrupte handelingen van Joe Biden en zijn familie volledig negeren. De gevonden laptop waaruit blijkt dat de familie Biden, inclusief Joe, geld ontvangen uit China wordt genegeerd. Zijn zoon Hunter ontving miljarden dollars terwijl het een onervaren cokejunk is. Nu heeft hij een oliebedrijf met 10% voor de BIG MAN (Biden).

Ze hebben de oorlogen in de grote steden in de Democratische Staten veroorzaakt door Antifa en BLM volledig genegeerd. Mensen werden doodgeschoten op straat. Daders werden niet vervolgd. Twee politiemannen in een patrouillewagen werden afgemaakt en de media, stuk voor stuk, negeren het. Op FOX News na.

Trump heeft alle proeven doorstaan en wat men ook van hem vindt, de man staat er. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ieder ander persoon die zoveel zou hebben moeten doorstaan (impeachment, Mueller rapport, demonisering) was allang weggeweest want alle politici hebben wel wat op hun kerfstok. Maar Donald Trump is geen politicus. Het is een patriot en het is de man die de corruptie wil ontmantelen en dan maak je vijanden. Heel veel vijanden.

Hij staat om 4 uur ´s ochtends op. Twittert je een “goedendag” en is vervolgens overal aanspreekbaar, altijd aan het werk en deed eergisteren op één dag even vijf rally´s door Amerika heen. Vijf keer anderhalf uur lang praten tegen 40.000 mensen. De energie die de man heeft en uitstraalt is ongekend.

Trump wil ook een einde maken aan die vreselijke corona-hype.

Vandaag is de grote test.

Hier een fragment hoe Trump aankijkt tegen de corona-hype (Nederlands ondertiteld):

 

IS DE MENSHEID WAKKER? GAAT COMMON SENSE WINNEN IN AMERIKA?

Vanavond gaan wij merken of de fakemedia EINDELIJK verslagen is.
Vanavond zien we of de mensen écht wakker zijn en we gaan zien of er een einde komt aan dit tijdperk. Eerst in de VS maar onherroepelijk, hoeveel we eerst ook zullen moeten bloeden met deze gestoorde EU leiders, komt het ook hier naartoe. Dit is een beweging van gezond verstand die niet meer te stoppen is.

Hier nog een interessant fragment van Tucker Carlson over de verkiezingen, Joe Biden en Donald Trump om een beter zicht te krijgen op de situatie daar.

 

WIE GAAT ER WINNEN?

Wat de media ook zeggen. Wat je overal ook hoort. Hoe men Joe Biden ook vooraan zet in de peilingen. Als alles eerlijk gaat dan kan er echt maar één persoon winnen. Zoveel support en enthousiasme hebben we nog niet eerder meegemaakt. Het is 2016 x 10.

Donald Trump gaat winnen, is mijn voorspelling. En hoe!!

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
14
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x