CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Trotse Politie Nederland deelt 7.000 avondklokboetes uit

Bijna 7.000 avondklokboetes

De Politie Nederland kondigt trots aan op Twitter dat zij afgelopen week maar liefst 6.959 bekeuringen uitdeelden voor mensen die het in hun hoofd haalden om ´s avonds na 21:00 vrij buiten te lopen.

3.600 al direct tijdens de eerste avond/nacht.
https://www.politie.nl/nieuws/2021/januari/24/00—avondklok-3.600-boetes-in-eerste-nacht.html

Eerste avond direct 3.600 avondklokboetes

Er waren in totaal 8.139 “coronaboetes” voor het niet opvolgen van de andere absurde maatregelen en 453 mensen kregen een waarschuwing afgelopen week.

Was het niet zo dat de politie eerst waarschuwt voordat zij een boete uitdelen volgens Grapperhaus? De man die zelf lak heeft aan alle regels? De cijfers laten zien van niet. Zij laten zien dat veel politieagenten geen seconde twijfelen om die boete nou wel of niet uit te delen.

Of hebben al die duizenden mensen zich verzet?

Hoe dan ook: de Politie schaamt zich nergens meer voor. De menselijkheid is verdwenen.  Het is in en in triest.

Op de vraag waarom de politie hier trots verslag van doet op o.a. Twitter:

Hoe groot kan dat bord voor je kop zijn om hierover te twitteren alsof het de normaalste zaak van de wereld is?

Is iedereen bij de politie ook al daadwerkelijk gehersenspoeld? Denken zij wel eens na over “dingen”? Heeft men in de gaten dat half Nederland ze uitkotst?

Onder andere de media zijn dus de boetedrammers volgens de tweet.

En je zou denken dat er toch ergens één menselijke journalist rond moet lopen bij de mainstream media die zijn afschuw erover uitspreekt. Niets van dat. Het is sensatienieuws. Alsof het hen ook maar iets kan schelen hoe u zich voelt.

De politie lijkt zich allang neer te hebben gelegd bij deze dictatuur en voert, zonder tegensputteren, dit fascistische overheidsbeleid uit. Als zombies, maar bewapend in een intimiderend pak, struinen ze de straten af om mensen boetes te geven.

Het zijn dezelfde politiemensen die een aantal jaren geleden reddeloos toe moesten kijken toen Turken op hun auto´s dansten en sprongen en het leek alsof straatbendes volledig lak hadden aan de politie.

Het waren de burgers die toen pleitten voor meer en betere middelen voor de politie om hier hardhandiger maar professioneel tegen op te kunnen treden. Meer blauw op straat voor onze veiligheid en goede voorwaarden.

Nu botviert diezelfde politie hun macht uit op deze burgers en ze rennen nog steeds weg al er echt iets aan de hand is. Stank voor dank en de lafheid ontmanteld. Goed bezig! Echte mannen!

Hoe voelen die agenten zich wanneer ze ´s avonds thuis komen bij hun man of vrouw en kinderen? Hoe leg je uit dat je iemand hebt beboet omdat iemand op straat liep na 21:00?  Wat gaat er toch door die gasten heen?

Sommige mensen en politieagenten vinden het vreemd en onrechtvaardig dat “alle politiemensen over één kam worden geschoren”  en zijn verontwaardigd over artikelen zoals deze.

Als u dat vindt als politieagent, kom er dan ook eens mee naar buiten. En verzamel uw collega´s die ook tegen dit draconische beleid zijn om samen een grote vuist te maken. Aan alleen maar wat agenten die het er niet mee eens zijn maar vervolgens niets doen, hebben we niets.

Een voorbeeld van een dappere Hoofdcommissaris. 

Hetzelfde geldt ook voor bijvoorbeeld de artsen in Nederland. Waarom organiseren zij zich niet om een vuist te maken tegen dit beleid en om die nonsens die de Nederlanders op TV zien eens te weerleggen met echte feiten, logica en rationaliteit? Zij die een cruciale rol hadden kunnen spelen en dat niet deden toen het nog kon…

Deze dappere Hoofdcommissaris omschrijft het heel goed.

5 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven