NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Tommy Robinson gearresteerd na ruzie met vermeende pedofiel

Tijdens een dagje uit in het Woburn Forest van Center Parcs in Bedfordshire is Tommy Robinson gearresteerd door de politie.

Drie grote kranten, waaronder The Sun, meldden dit afgelopen maandag. Tommy zou zijn opgepakt wegens het ruzie maken met een man. Tommy heeft hem een rake klap in het gezicht gegeven. Dit gebeurde in het zwembad van het vakantiepark.

Tommy werd gearresteerd en is op borgtocht vrij tot 2 april. Volgens de Sun heeft Tommy zich razend en tierend gedragen.

Één ding is zeker: The Sun is een duidelijke tegenstander van Tommy Robinson en zal nooit iets positiefs over deze man schrijven. Ook zullen ze “motormouth extremist” Robinson nooit de kans geven om zijn kant van het verhaal te vertellen.

Het enige wat The Sun tot vervelens toe blijft herhalen is dat Robinson al vaker vastgezeten heeft in gevangenissen met andere “zware criminelen” en het feit dat Tommy Robinson eigenlijk Stephen Yaxley-Lennon heet.

Zo kennen we nog wel een hele lange lijst van politici en bekenden die niet hun eigen naam gebruiken.

Ook 3 alinea´s over de hoofdwond van de geslagen man.

 

Andere media tikken het verhaaltje van The Sun netjes over. 

Hier het artikel van The Sun over dit voorval:
https://www.thesun.co.uk/news/11087858/tommy-robinson-arrested-assault-center-parcs-footage/

BBC zelfde verhaal:
https://www.bbc.com/news/uk-england-beds-bucks-herts-51719838

Maar wat is het verhaal van Tommy? Wat is de achtergrond volgens hem?

Daar had geen enkele mainstream media behoefte aan terwijl, ongeacht de persoon of zijn standpunten, een gedegen journalist even naar de andere kant van het verhaal luistert en dat ook publiceert. Laat de lezers maar oordelen.

Hier de andere kant van het verhaal.  Het komt vrijwel letterlijk van TR-News. Zijn eigen site. Het zijn dus zijn woorden. (bron)

“Een pedofiel viel mijn dochtertje van 8 lastig”

Tommy nam zijn kinderen en zijn vrouw naar Center Parcs voor een leuk dagje uit. Wat Tommy van tevoren niet had verwacht is dat die dag af zou lopen met een ruzie dat zou leiden tot zijn arrestatie.

De dochter van Tommy is een meisje van 8 jaar oud. Ze keek ernaar uit om een leuke dag door te brengen met haar familie. Maar de dag van pret en plezier eindigde in een nachtmerrie. “Dit door een perverse pedofiel!”, aldus TR-News. (bron)

Zijn dochter was aan het spelen in het kindergedeelte van het zwembad toen een man van middelbare leeftijd haar bij haar kont greep en verder liep zonder een woord te zeggen of haar aan te kijken.

Het meisje was in shock, liep direct het zwembad uit en vertelde haar vader, Tommy, haar verhaal.

Tommy vroeg direct door aan haar dochter wat er precies gebeurd was om zeker te zijn dat het klopte. Haar dochter bevestigde, tot in detail, wat er gebeurd was en Tommy vroeg haar dochter om de man aan te wijzen die aan haar kont zat.

Zoals elke (echte) vader ging ook Tommy op de man af. Tandenknarsend maar wel om de man de kans te geven uit te leggen wat er echt was gebeurd. De man vertelde dat hij zijn dochter per ongeluk inderdaad bij haar kont pakte.

Hoe kun je je vergissen? Had het een ander klein meisje moeten zijn? Tommy vertelde dat hij zich realiseerde dat hij, naar eigen woorden, voor een man stond die het okay vindt om minderjarige kinderen te betasten.

Tommy wilde zeker weten dat deze man bekend werd gemaakt bij de beveiligingsmensen en de politie. Mensen die kinderen seksueel betasten en misbruiken zijn niet goed te praten en er zijn dus geen excuses voor dit gedrag.

De dader wilde weglopen maar Tommy hield hem tegen en liet hem niet gaan.

De man begon toen te vechten met Tommy en greep hem bij zijn keel. Het liep af met een bloedneus voor de vermeende pedofiel omdat Tommy hem een beste klap gaf.

Er zijn veel getuigen die het allemaal hebben zien gebeuren.

De politie werd gebeld door Center Parcs en Tommy heeft drie uur lang gewacht voordat ze kwamen.

Nadat de politie Tommy en zijn vrouw hadden ondervraagd, meldde de politie ook dat de man het inderdaad had toegegeven dat hij de kont van de dochter van Tommy had betast.

Nou zou je denken dat de politie de pedofiel direct mee zou nemen naar het bureau. Maar hier komt de twist in het plot van dit verhaal.

De pedofiel werd NIET gearresteerd. Dat vertelde de politie ook eerlijk tegen Tommy. De pedofiel had geklaagd vanwege de pijn die hij leed vanwege de verwondingen tijdens de ruzie.

Omdat er getuigen waren die bevestigden dat Tommy hem hard aanpakte, werd dit gezien als een soort ondersteunend bewijs dat Tommy zich schuldig had gemaakt aan mishandeling.

En wat gebeurde er?

Tommy werd gearresteerd en de pedofiel kon rustig naar huis.

Zie hier de arrestatie. We kunnen hem niet delen of embedden. Dit is uitgeschakeld door YouTube. Zo ook de reacties:

https://www.youtube.com/watch?v=swGLjoZOUMo&feature=youtu.be&bpctr=1583455571

Hier een andere video over dit voorval:

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x