CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Toeval bestaat niet? Media tactiek.

Even de jas van de mainstream media aangetrokken, dus bij deze.

Na eerdere berichtgeving over het overlijden van Prins Philip van the UK het volgende,

Het is momenteel nog niet geheel duidelijk of de Prins aan het vaccin overleden is, zijn leeftijd, 99 jaar en onderliggende lichamelijk klachten staan hier volgens ¨experts¨ los van.

Maar Prins Philip zal hoe dan ook toegevoegd worden aan de lijst van vaccin doden.

De koninklijke familie is dit mondeling duidelijk gemaakt en is verder inzicht in het overlijdensrapport ontzegt.

Mocht men vooralsnog protesteren tegen de manier van handelen, zal hierna gehandeld worden en via media bekend gemaakt worden dat het hier een ¨dodelijk vaccin ontkennend¨ gezin betreft.

Mijn excuses aan Marcel, maar ik kon het niet laten om een verwijzing naar de schandelijk manier van handelen bij het overlijden van de vader van de familie van Tol te maken.
Maar goed, alle gekheid op een stokje onderstaand bericht is echt. het gaat hier om een bericht van 9 Jan. dit jaar. En ik plaats dit omdat de mainstream media op dezelfde manier te werk gaat om ¨zogenaamd¨ Uzelf de link te laten leggen terwijl men hem U aanreikt.

Covid-19: Koningin en prins Philip krijgen vaccinaties

De koningin en prins Philip

De koningin en de hertog van Edinburgh hebben Covid-19-vaccinaties ontvangen, zei Buckingham Palace.

Een koninklijke bron zei dat de vaccinaties zaterdag werden toegediend door een huisarts in Windsor Castle.

De bron voegde eraan toe dat de koningin besloot te laten weten dat ze de vaccinatie had om verdere speculatie te voorkomen.

De koningin, 94, en prins Philip, 99, behoren tot de ongeveer 1,5 miljoen mensen in het VK die tot nu toe ten minste één dosis van een Covid-vaccin hebben gehad.

Mensen ouder dan 80 in het VK behoren tot de groepen met hoge prioriteit die het vaccin als eerste krijgen.

Het paar bracht de lockdown in Engeland door in hun huis in Windsor Castle nadat ze besloten hadden een rustige kerst te vieren in hun residentie in Berkshire, in plaats van de traditionele bijeenkomst van de koninklijke familie in Sandringham.

Vorige maand verscheen de koningin voor het eerst sinds het begin van de coronaviruspandemie samen met verschillende andere senior leden van de koninklijke familie .

In 2020 ging ze zeven maanden - tussen maart en oktober - zonder openbare opdrachten buiten een koninklijke residentie uit te voeren.

Gedurende die tijd liep haar oudste kind, Prins Charles, 72, coronavirus op en vertoonde milde symptomen.

Bronnen uit het paleis vertelden de BBC ook dat haar kleinzoon Prins William in april positief testte - hoewel Kensington Palace officieel weigerde commentaar te geven.

De koningin gebruikte haar kerstdagboodschap om iedereen die dit jaar zonder vrienden en familie worstelt, gerust te stellen dat ze “niet alleen zijn”.

Ze zei dat de pandemie ‘ons dichterbij had gebracht’ ondanks het feit dat ze ontberingen veroorzaakte, en voegde eraan toe dat de koninklijke familie ‘geïnspireerd’ is door mensen die vrijwilligerswerk doen in hun gemeenschappen.

Vrijdag werd een derde coronavirusvaccin - gemaakt door het Amerikaanse bedrijf Moderna - goedgekeurd voor gebruik in het VK, naast de vaccins van Pfizer-BioNTech en Oxford-AstraZeneca die al zijn goedgekeurd door Britse toezichthouders.

Het is niet bekend welk vaccin de koningin en prins Philip hebben gekregen.

Alle goedgekeurde vaccins hebben twee doses nodig om de best mogelijke bescherming te bieden, waarbij de tweede dosis tot 12 weken na de eerste wordt gegeven.

Premier Boris Johnson heeft gezegd dat het doel is om medio februari 15 miljoen mensen in het VK te vaccineren, inclusief bewoners en personeel van verzorgingstehuizen, eerstelijns NHS-personeel, iedereen ouder dan 70 en degenen die als klinisch extreem kwetsbaar zijn aangemerkt.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven