CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Timmermans en Soros - Omvolking van Europa in volle gang

“Timmermans en Soros proberen overal in Europa linkse burgemeesters van grote steden te helpen om asielzoekers te vestigen in hun steden.” Dat zegt MEP Tamás Deutsch van de Hongaarse Fidesz-partij op een persconferentie. “De burgemeesters die de immigranten opnemen krijgen een vergoeding.”

Frans Timmermans heeft vrijdag een ontmoeting gehad met Gergely Karácsony, de linkse districtsburgemeester van Boedapest.

Deutsch vermoedt dat de bijeenkomst was om een immigratieovereenkomst te sluiten en zo honderden immigranten Boedapest binnen te krijgen.” Aldus Hungary Today..

Ook zegt Deutsch: “Soros en zijn mensen zijn op zoek naar burgemeesters en lokale autoriteiten die bereid zijn om illegale migranten te ontvangen.”

“Frans Timmermans wil landen die weigeren migranten te ontvangen, straffen met een intrekking van EU-fondsen en die fondsen verstrekken aan lidstaten, steden en gemeenten die bereid zijn om illegale migranten te ontvangen.” voegde hij eraan toe.

“Soros en  Timmermans ontmoeten elkaar regelmatig. Bijvoorbeeld tijdens de recente zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York

Laten we het beestje bij de naam noemen en er niet omheen draaien: Frans Timmermans is een globalist die denkt aan een wereld zonder grenzen en doet dit NIET omdat hij begaan is met het leed van vluchtelingen. Het zijn namelijk economische migranten. Het woord vluchtelingen wordt gebruikt om de publieke opinie achter deze gevaarlijke mensen te krijgen zodat het plan door kan gaan.

Ook kan de man logischerwijs niet opkomen voor de Nederlandse belangen. Timmermans wil de soevereiniteit opheffen en een centrale macht in Brussel.

Discussieer hier op het forum over dit artikel.

Lees hier een uitgebreid artikel van Fenixx.org

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven