Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

The worst is yet to come……

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De ifr van covid-19 voor mensen onder de 70 ligt op 0,05%. Dat betekent dat 0,05% van de mensen die de ziekte krijgt, eraan overlijdt.

Bij de ‘vaccins’ ligt dit getal een stuk lager. Dus zijn de vaccins veilig en minder risicovol dan covid-19, wordt er beweerd.

Om te beginnen vermoed ik dat in Europa niet meer dan 20 % van de bijwerkingen en overlijdens correct gemeld wordt. Het ene land (Nederland is koploper) meldt veel meer gevallen van bijwerkingen en overlijdens dan het andere land (Polen bijvoorbeeld, 40 keer minder). Ook in België komen bijwerkingen en overlijdens nauwelijks voor, terwijl België wel Europees koploper was met de registratie van corona overlijdens. Daar hoefde volgens de officiële instructies niet eens enig onderzoek naar te worden gedaan. Als er een vermoeden van covid-19 aanwezig zou kunnen zijn dan was dat al voldoende om een verkeersslachtoffer als corona dode te registreren.

Dus de ifr van covid-19 zou in werkelijkheid wel eens een heel stuk lager kunnen liggen. En ik durf dat eigenlijk wel met vaste stelligheid te beweren. Ik heb daar immers zelf ervaring mee bij het overlijden van mijn vader. (Zaak is nog in behandeling bij het  Openbaar Ministerie en bij de Geschillencommissie gezondheidszorg. Ik hou u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn)

Bij de ‘vaccins’ is mijn inschatting dat het veroorzaakte aantal overlijdens op 0,03% ligt. En dat is beduidend lager dan de ifr van 0,05%. Maar ja, de ifr gaat over mensen die ziek waren. En deze 0,03 % gaat over IEDEREEN die zich dit gifmengsel heeft laten inspuiten. Nogal een verschil lijkt mij.

Er wordt driftig op los gelogen over de werkzaamheid van de wonderspuiten, over de overlijdens en over de (ernstige) bijwerkingen. U mag de waarheid namelijk niet weten. Maar steeds meer blijkt de effectiviteit van de spuiten ongeveer nul of zelfs negatief. Het procentuele aantal ‘besmettingen’ en ziekenhuisopnames onder de gevaccineerden, ligt in de meeste landen minimaal gelijk en soms zelfs hoger dan onder het percentage ‘ongevaccineerden’ onder de bevolking.

 

Oftewel, met de spuit, meer risico op covid-19 en als bonus risico op (ernstige) bijwerkingen en overlijden. Hoeveel meer bewijs wil je nog hebben. Deze spuiten doen alleen maar kwaad!

 

Zie hier de resultaten van het zo bejubelde voorbeeldland Israël:

 

Bij VAERS werd onlangs de database bijgewerkt met een hele reeks nieuwe overlijdensmeldingen waardoor de officiële cijfers van de VS een beetje meer in de pas gingen lopen met die van de EU landen. Aanvankelijk kwam er een aanpassing van een paar duizend overlijdens, maar dat werd even later nog eens bijgesteld en in minder dan een week tijd was er spaken van een verdubbeling van het aantal gemelde overlijdens sinds december vorig jaar, de start van de genocidespuiten-campagne. Dat trok nogal wat aandacht. Ook op CSTV hebben wij daarover bericht.

Die aandacht voor deze cijfers vonden ze niet leuk, dus hebben ze stilletjes deze aanpassing van de overlijdens maar weer verwijderd. De vaccin gerelateerde overlijdens gingen in de afgelopen week aanvankelijk van ongeveer 6.000 naar ongeveer 9.000, vervolgens naar 12.000 om uiteindelijk weer terug bij de 6.000 te belanden. Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!

In de VS (332 miljoen inwoners) staan er nu ruim 3 X minder overlijdens vermeld dan in de landen van de Europese unie (453 miljoen inwoners). Zowel in de VS als in de EU ligt de vaccinatiegraad op iets boven de 50 %.

De EU landen hebben ongeveer een kwart meer inwoners dus dat de overlijdensaantallen in de EU hoger liggen dan in de VS is statistisch gezien een logische zaak. Maar als de gemelde overlijdens in de EU ruim 3 X zo hoog liggen als in de VS, dan klopt er statistisch gezien geen bal meer van.

 

 

De propaganda machines van de regimes hebben de afgelopen maanden op volle toeren gedraaid. Posters, billboards, radio en tv spotjes en programma’s, huis aan huis propaganda, influencers en celebrety’s die hun verhaal komen doen. Alles, maar dan ook alles is uit de kast gehaald. Tot en met strenge censuur aan toe van alle wetenschappers en onderzoekers die twijfels uitten of bewezen en aantoonbaar de schadelijkheid van de vaccins te berde wilden brengen.

Maar de wortel aan de stok brengt de ezels niet meer in beweging. Meer en meer mensen beginnen in te zien dat alles, maar dan ook alles alleen maar is gebaseerd op leugens. De propaganda machine stokt.

Het percentage van de volgelingen ligt iets boven de 50 %. Met slinkse trucjes hebben ze geprobeerd de jongeren tot het nemen van gifspuiten aan te zetten, maar daarmee zijn ze snel door de mand gevallen.

Een nieuwe strategie is om de onbespoten mensen de schuld te geven van de nieuwe varianten. ‘De onbespoten mensen zijn een gevaar voor de ‘gevaccineerden’.

Hoe veel bonter, hoe veel dommer kun je het maken. Wij zijn gezond van lijf en geest. Nee, de trieste werkelijkeid is anders:

Jullie, domme schapen die, met je muilkorf op en je spuit in je lijf, achter de rattevangers zijn aangelopen, jullie zijn de schuldigen van alle ellende waar we in zitten.

 

Maar ze proberen ons, de mensen die over enig denkvermogen beschikken, als schuldigen aan te wijzen.

Dus wat nu? Zoals ik al eerder heb geschreven is het voor hen onaanvaardbaar dat een grote groep mensen die wel zelf kunnen nadenken, die spuit niet gaan nemen. Dat gaat voor de regimes hele grote problemen opleveren als straks de schadelijke gevolgen van de gifspuiten in volle omvang aan de oppervlakte komen en als blijkt dat de wakkere mensen deze dans ontspringen.

Dat willen ze niet hebben en dat kunnen ze niet toelaten.

Dus gooien ze het nu over een andere boeg. De spuit is niet verplicht hoor.

Maar vanaf 1 augustus mag je de cinema en de discotheek niet meer in. Vanaf 1 september mag je het winkelcentrum niet meer in. Vanaf 1 oktober mag je geen café of restaurant meer in. Vanaf 1 november mag je geen enkele winkel of openbaar gebouw meer in. Vanaf 1 december mag mag je niet meer de stad in en vanaf 1 januari mag je je huis niet meer uit, als je je niet heb laten vaccineren.

Dit is geen fictie dames en heren, het is al aan het gebeuren in Italië, Frankrijk, Griekenland, Portugal, Australië en Engeland. En andere landen volgen.

Er vinden demonstraties plaats. In sommige landen zelfs op grote schaal.

Cor heeft daar vandaag nog over bericht:

 

https://commonsensetv.nl/archief/de-wereld-wordt-wakker-zullen-de-globalisten-terugkrabbelen-of-verdubbelen/

 

Zou het iets gaan helpen? Ik denk, gezien onze ervaringen tot nu toe, dat dat een retorische vraag is. Niets van ons verzet, of dat nou vanachter de computer of fysiek op straat was, heeft deze terroristen ook maar een millimeter van hun pad afgebracht.

Maar weet u wat zo opvallend is? De politie slaat er niet meer op los tijdens de meeste demonstraties. De politie begeleid de demonstranten, maar doen verder (behoudens bestrijding van relschoppers) kalm aan. Frankrijk is hierop de uitzondering.

Ik heb daarover nagedacht. Hoe kan dat, waarom zo plots die 180 graden draai?

Dat zit zo:

Ook dat is onderdeel van een zorgvuldig voorbereid plan. Nu de propaganda machine is uitgewerkt, komt de zachte drang strategie die geleidelijk aan, stap voor stap, maand voor maand, overgaat tot de harde drang strategie, zoals hierboven uiteengezet. Een groep mensen zal zwichten. Dan maar de spuit, anders kan ik dit of dat niet meer.

Tijdens dat proces zal op enig moment bij een groep mensen die niet zwichten, die tot nu toe de dialoog en de rede hebben gezocht, de maat helemaal vol zijn. Het zal gaan beginnen met rellen in restaurants en bij de voordeur van de supermarkt. Het vreedzame karakter van de demonstraties zal omslaan, de frustraties, de machteloosheid en de boosheid zullen de bron vormen voor keihard verzet, niet van slechte mensen, maar mensen die vechten voor hun levensbehoud.

Frankrijk loopt momenteel voorop met de vaccin dictatuur. Die gaat vanaf 1 augustus al in. Daar zijn de mensen nu al heel boos aan het worden en daar neemt het bewind alvast een voorproefje met het opnieuw in elkaar slaan van brave burgers. Als voorbeeld voor de rest van de regimes.

france-erupts-into-further-chaos-millions-hit-the-streets-to-fight-covid-19-vaccine-passports/

Maar binnenkort komen de genocide spuit verplichtingen overal. De mensen zullen boos worden en andere methodes gaan gebruiken om hun ongenoegen te uiten. En dat is het moment waar de grapperwauzen van deze wereld op voorbereid zijn en op zitten te wachten.

“Hold your horses”, is nu de strategie. Totdat bij de overgebleven onbespoten mensen de stoppen doorslaan en de volkswoede echt losbarst. Dan wordt het sein groen gegeven en legitimeren ze zichzelf om ons volledig in elkaar te rossen, op te sluiten en zelfs te vermoorden. De massa die zich door de nos, eva jinek en nu laat informeren zal het toejuichen. Het zijn immers die gevaarlijke onbespotenen die ze in elkaar rossen en of vermoorden.

 

 

En ze realiseren zich niet dat ze binnenkort zelf het slachtoffer zijn…….

 

 

Voor diegenen die de Engelse taal beheersen raad ik deze video aan van iemand die boos is, geen blad voor de mond neemt, maar wel precies de vinger op de zere plekken legt:

CANADIAN DOCTOR TELLS EVERYONE WHAT’S COMING THIS FALL - NO HEAT, FOOD OR SHOPPING WITHOUT THE SHOT

En over de verklaringen waarom de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerden heeft Danny dit artikel geschreven:

https://commonsensetv.nl/archief/meer-gevaccineerden-dan-ongevaccineerden-in-ziekenhuis-de-msm-legt-het-uit/

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x