CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

The Hunger Games Society

Bijna een jaar lang al is het regime de bevolking aan het sarren en treiteren. Als een wurgslang houdt het regime ons in de greep. Bij elke uitademing een stukje strakker. Totdat we straks allemaal helemaal murw zijn.

“Schandalig en crimineel”.

Zo roepen politici ons toe als het gesar en getreiter een groep mensen tot het uiterste heeft gedreven en aan het rellen slaat. Alhoewel er ook hardnekkige geruchten gaan dat het regime de hand heeft in het opstarten/opstoken van de rellen. De beelden van het gedrag van de romeo’s tijdens de vreedzame demonstraties spreken boekdelen. Zou dat bij de avondklok rellen ook een rol hebben gespeeld? Wie weet? Want een avondklok heeft natuurlijk helemaal niets te maken met corona en is een maatregel die wereldwijd bewezen heeft alleen maar tegen te werken en weerstand op te wekken. (De hooligans, die normaal altijd overal de schuld van krijgen, hebben zich overigens op briljante wijze ingedekt door zich als verdedigers van hun steden op te werpen).

Vreedzame demonstranten van het plein afknuppelen is zeker ook gedaan omdat ze zo bezorgd zijn om onze gezondheid en welzijn?

Ik weet zeker dat als er geen politie, mobiele eenheid, paarden, honden en waterkanonnen aanwezig geweest waren, dat er helemaal niets vervelends gebeurd zou zijn. Wat als halsema zelf ook zou zijn komen opdagen? Zoals ze dat ook braaf deed bij de BLM manifestatie? Ze zou met luid applaus zijn ontvangen.

Maar nee hoor: De beuk erin!!!

Het politiegeweld op het Museumplein, onder aanvoering van halsema, is nog maar een heel klein voorproefje van wat ons nog te wachten staat.

rutte en de jonge (ik schrijf geen hoofdletters meer voor dit soort tuig) wisten natuurlijk donders goed dat een avondklok maatregel, gecombineerd met het geweld tegen vreedzame demonstranten, het volk nog veel meer zou tergen en misschien wel zou aanzetten tot meer verzet.

Ik geloof helemaal niets meer van deze dictatoriale massa-misdadigers. Criminelen die het op ongelofelijke wijze voor elkaar hebben gespeeld om met 4 man de alleenheerschappij over ons, eens zo democratische, land te verwerven. Onze volksvertegenwoordigers stonden erbij en keken ernaar.

 

The Hunger Games

David Icke praat al tientallen jaren over The Hunger Games Society. De 1 % rijksten der aarde hebben/willen de almacht over de wereld en de rest wordt in alle opzichten afhankelijk van deze 1 % en bewaakt door een politie/militaire staat.

David is verketterd, verguisd en gecensureerd.

Maar zie nu eens aan wat er allemaal aan het gebeuren is. Stapje voor stapje wordt het regime strenger, worden de riemen aangehaald en nemen ze ons strakker in de greep.

Ze beloven ons dat ze hopen dat het maar tijdelijk is. Maar ondertussen wordt de wereld veranderd in een fascistische communistische samenleving waaruit het straks onmogelijk ontsnappen wordt. Technologie zal er voor zorgen dat ze alles onder controle hebben. Nu is het proces nog in volle gang. De oppositie moet monddood worden gemaakt, de pers moet in de pas lopen, vrijheid van meningsuiting wordt beperkt of afgeschaft, demonstratierecht wordt afgeschaft. Avondklokken zijn inmiddels al wereldwijd gemeengoed geworden en er wordt hard gewerkt aan een wereldwijd reisverbod. Denkt u dat het visiteverbod iets te maken heeft met het virus? Nee hoor, mensen moeten zo min mogelijk mogelijkheden hebben om zich te verenigen.

Dat de horeca failliet gaat is geen probleem voor de regimes.

Dat de evenementensector failliet gaat is geen probleem voor de regimes. Dat de reisbranche failliet gaat is geen probleem voor de regimes. Dat vele kleine ondernemers en winkels failliet gaan is geen probleem voor de regimes. Dat de luchtvaartsector failliet gaat is geen probleem voor de regimes.

Het is namelijk onderdeel van het plan.

In de Hunger Games Society is namelijk helemaal geen ruimte meer voor vermaak, restaurants, voetbal, vakantie, mode en noem maar op.

Wie heeft ooit kunnen denken dat de overheid de ME met lange wapenstok loslaat op onschuldige burgers. Paarden gebruikt als wapens tegen onschuldige burgers. Vechthonden inzet als wapen tegen onschuldige burgers. Waterkanonnen inzet tegen onschuldige burgers??? Oh nee, deze burgers waren niet onschuldig:

Ze bevonden zich op het Museumplein! Wat een misdaad zeg! Daar moeten passende vergeldingen tegenover staan.

Kunnen we nog iets doen om het tij te keren? Alleen als we massaal, maar dan ook echt massaal op staan, de straat opkomen om ons ongenoegen te uiten. Als het regime dan naar ons luistert en ons niet van plein of straat afknuppelt, is er een kans. Gaan ze daar wel mee door dan zal dit escaleren. Het wordt geen burgeroorlog maar een oorlog van het volk tegen zijn onderdrukkers en van de onderdrukkers tegen het volk. Het geweld zal dan hand over hand toenemen en het volk zal zware middelen in moeten gaan zetten om zich tegen de tirannen en hun excessieve geweld te weren. Vrachtwagens, shovels, trekkers (al dan niet met volle giertank) zullen moeten worden ingezet.

Zouden we nog iets positiefs mogen verwachten van het Nederlandse leger? Zouden die achter het volk kunnen gaan staan? Ik heb de staatsgreep in Peru meegemaakt. Dat had als gevolg dat honderdduizenden mensen bijeen kwamen en het regime gaf de politie opdracht om keihard op de demonstrerende massa in te beuken. Uiteindelijk is het ze niet gelukt en is de dictator na een week weer afgetreden. Omdat het leger niet mee wilde doen en zich achter het Peruaanse volk schaarde……

Maar dat zal er in Nederland wel niet inzitten.

Het leger zal op enig moment wel worden ingezet, maar om tégen ons en niet vóór ons te vechten.

Is dat de kant die ze het op willen laten gaan? Of kunnen we, nu het signaal duidelijk is afgegeven dat we het niet meer pikken en de leugens niet meer geloven, nu eindelijk eens een keer in dialoog gaan? Overlegsessies houden met echte specialisten! Praktische en werkbare oplossingen zoeken in plaats van een clubje belanghebbende paniekzaaiers onder leiding van 4 dictators te laten regeren. Alleen door te luisteren naar een gevarieerd team van echte specialisten komen we tot oplossingen en kan Nederland nog worden gered.

Maar ja, dat is wishfull thinking……

De verkiezingen gaan worden uitgesteld. Laat dat maar aan mark en zijn noodwetje over. Corona en dan ook nog al die gevaarlijke varianten en daarbovenop nog eens het verzet van het Nederlandse volk. Nee, verkiezingen houden is volstrekt onverantwoord. De media gaan gezellig mee blijven werken aan het vernietigen van de democratie. Zij zullen u voorhouden dat het heel verstandig is van mark om de verkiezingen niet te laten doorgaan. Er worden al stellingen geponeerd waarop u kunt reageren.

“Bent u het er mee eens als de verkiezingen worden uitgesteld”?

Dat betekent dat het allang in kannen en kruiken is en dat het er alleen nog maar even bij u in gemasseerd moet worden. NOS, RTL, de Telegraaf, AD, NU, ze lopen braaf aan de leiband.

Lieve mensen, weet u wat nou zo eng is? Het gebeurt overal. Bijna overal op de wereld zijn regimes onze grondrechten aan het afpakken en ons het leven onmogelijk aan het maken. Brian Rose, een intellectueel die ook strijd voor vrijheid en democratie, wil burgemeester worden van Londen. Ook hij is van Youtube verbannen en wordt geweerd of geridiculiseerd door de msm. Om campagne te voeren heeft hij een prachtige, moderne, corona-proof touring bus ingericht en met een klein team voert hij campagne door met zijn bus door Londen heen te rijden. Nadat de politie hem en zijn team verschillende keren had lastiggevallen, besloot het regime om ze maar allemaal te arresteren.

In Peru was het regime een tijdlang druk met machtswisselingen, een staatsgreep, een volksopstand, straatgeweld, weer een machtswisseling. Tijdens deze periode verdween opeens het hele corona probleem. Er werd niet meer getest, er was geen covid paniekzaaierij meer, de ziekenhuizen waren leeg, de mensen likten hun wonden en ruimden de scherven op en probeerden hun leven te herpakken.

Maar blijkbaar heeft het nieuwe regime nu ook bezoek gehad van het WEF/WHO/VN ‘build back better’ team. Want met ingang van zondag gaat Peru weer in een volledige lockdown. In maart/april/mei/juni heeft de lockdown Peru tot het meest besmette land van de hele wereld gedreven en de halve samenleving naar de sodemieter geholpen. En dat willen ze graag nog een keer overnieuw doen.

Als u nog gelooft in de regering en in de nos, doe dan in elk geval zelf ook tenminste één keer een klein beetje onderzoek. Kijk eens even naar het bericht dat Danny geplaatst heeft over de sterfte cijfers. En denk dan even na over de schade die het regime onze samenleving aandoet. En trek daar dan eens conclusies uit.

 

Een volk dat voor rutte/de jonge zwicht

Zal meer dan lijf en goed verliezen

Dan dooft het licht…

 

Zonder maatregelen geen corona: Alle ellende voor 128 coronadoden

Karel Nuks heeft wederom een indrukwekkend stuk geschreven en ons een hele sombere toekomst voorspeld.

DIE ZWEITE WENDE? - door Karel Nuks

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven