CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Ter informatie: Uitschrijven vaccinatieplan

Dit artikel is op 25 april 2021 geüpdate

Het RIVM heeft voor iedere burger ongevraagd een mijn.rivm pagina aangemaakt waarop komt te staan of u gevaccineerd bent tegen C.
Deze informatie kan gedeeld worden met derden.

Ik vind daar wat van en heb per mail vriendelijk verzocht deze pagina per direct te verwijderen.

Wil je dit ook ?

Ga naar https://mijn.rivm.nl/vaccinaties/login en log in met DigiD

Klik onderaan de pagina op ” uitschrijven mijn.rivm “

Je kan dan een mail sturen en vragen je pagina per direct te verwijderen. Onderaan dit artikel kunt u zich uitschrijven uit het vaccinatiesysteem.

Vaccineren?

Lieve mensen, wie dan ook. Welke kleur, ideologie of status dan ook. We houden van jullie allemaal omdat we van de mensheid houden. Laat u zichzelf en uw geliefden NIET vaccineren.

In alle redelijkheid komt iedere arts, iedere expert, iedere viroloog en ieder weldenkend mens tot de zo voor de hand liggende conclusie:

“Vaccineren is onnodig en gevaarlijk gebleken.”

Al deze mensen worden gecensureerd maar al deze mensen KUNT u vinden en u KUNT de waarheid zoeken.

U kunt er achter komen wat hier werkelijk speelt. Het zou niet zo moeten wanneer we een eerlijke media zouden hebben die oprecht voor de burgers in de bres springt.

Maar die hebben wij niet.

Hoe alles in elkaar zit, wie er exact achter zitten en waarom, daar komen wij als mensheid achter. Er is al heel veel bekend en u gaat uw oren en ogen niet geloven.

Maar voor nu is belangrijk:

“Besef dat u nu geen enkel hoger risico loopt om te overlijden dan in 2020, 2019, 2018, 2017 etcetera.”

Welke leeftijd u ook heeft.

Griep mortaliteit cijfer 0,15%
Corona mortaliteit cijfer 0,15%

Griep afgelopen jaar verdwenen.
Corona is in de plaats gekomen.

Meer doden? Nee

Nogmaals: Oversterfte? Nee. Dus niet meer doden wereldwijd dan voorheen? Nee.

Wat zou een pandemie,  een werkelijke pandemie, in de sterftecijfers moeten aantonen? De vraag stellen is een aanval op uw intelligentie. Een pandemie die zo gevaarlijk is dat we alles op moeten geven? Tot aan onze vrijheden toe? Onze bedrijven? Onze manier van leven? Dan moet er wel HEEL VEEL aan de hand zijn, niet?

Er is geen oversterfte.

We weten dat velen niet naar dit soort sites (willen) kijken. Het zij zo. Maar in dit geval is de nood zo hoog dat wij u niet genoeg kunnen waarschuwen. Het is onze plicht.

Flirt niet met de dood!

Binnen korte tijd zal uw moed om zich hier tegen te verzetten, en u niet te laten chanteren of intimideren, beloond worden en u zult snel begrijpen waarom.

Twijfelt u toch echt nog zo erg?? Geeft het nog even. Wacht even tot volgend jaar. Bekijk dan de situatie.  Heel veel mensen hebben hun leven verloren dankzij de “vrijwillige” vaccinatie. Laat u zich niet verleiden met de truc: “Aan corona vielen meer doden.”

Het is appels met peren vergelijken. Het vaccin voorkomt GEEN corona. Het zal u zogenaamd beschermen. Maar u valt niet in de risicogroep? En als u wel in de risicogroep valt, dat viel u daar ieder jaar al in wanneer we spreken over verkoudheidsvirussen. Maar eigenlijk zijn die pas fataal wanneer u andere ziektes onder de leden hebt. Vaccineren is vrijwillig flirten met de dood.

Of vertrouwt u daadwerkelijk uw leven toe aan politici? Gaat u dat echt overwegen?

Zoals Gommers al zei: “Het is een verkoudheidsvirus.” De zomer komt er aan. De kans dat u nu ook maar iets op zult lopen is miniemer dan de al minieme kans tijdens het griepseizoen. En bent u beneden de 70 jaar? U loopt geen enkel risico.

Er is geen haast. Laat zich dit eerst maar eens ontvouwen. U zult merken waarom de regering tot het uiterste zal gaan om te beslissen dat u uw lichaam laat inspuiten. En u zult blij zijn dat u het niet gedaan heeft en uw rug recht heeft gehouden.

U zult zien hoe onze overheid ons heeft belazerd en zult klaarwakker zijn. En dat is de weg naar een betere wereld.

Wie dit ook leest:

Vaccineren? Nu? U zou wel gek zijn! Echt waar, u zou wel GEK zijn om u te laten vaccineren.

Iedere oprechte expert zou het u zeggen en ZEGT het u ook.

Alleen op onze site is al zoveel informatie te vinden over vaccinaties, over mRNA vaccinaties en over wat er zich afspeelt in de wereld. Onderbouwd. Altijd. Want onzin? Dat wordt hier direct afgestraft door de lezers.

Laat u zich niet chanteren dat u anders niet naar gelegenheden kunt of niet op vakantie kunt. Zij zitten fout. Doe niet het onomkeerbare. Een vaccin is onomkeerbaar. Als u uw vakanties terug wilt, dan moet u er aan meewerken dat het grootste gedeelte van de bevolking zich NIET vaccineert.

Alles zal u dan duidelijk worden en u zult het ware gezicht van de media en de overheid zien.

In alle staten en landen waar men GEEN maskers heeft gedragen en GEEN lockdowns heeft opgelegd:

Het plaatje is exact hetzelfde. Mondkapjes hebben de griep dus niet “uitgeschakeld.” De staten en landen zonder deze coronamaatregelen staan bovenaan in alle positieve lijstjes.

Reden: Geen bijwerkingen van de lockdowns en mondkapjesplicht hebben de mensen gezonder gehouden. Minder stress omdat iedereen zijn bedrijf kon behouden. In plaats van het te verliezen met  alle financiële en psychologische gevolgen van dien.

Wees kritisch en begrijp macht.

Volledig uitschrijven

Gisteren hebben wij dit geplaatst. Het zou een enorm signaal zijn wanneer miljoenen mensen zich uitschrijven. Dan is het gelijk duidelijk.

Het enige waar wij over vielen en voor waarschuwden was dat het RIVM een kopie van uw ID vraagt. Na onderzoek blijkt het wel van het RIVM zelf af te komen. Volgens ons is dit legitiem maar volstrekt onnodig en wordt het onterecht moeilijk gemaakt. Het is aan u hoe te handelen. Even een belletje of de berichtgeving afwachten.

De volgende formulieren halen je helemaal uit het vaccinatie systeem.

Het RIVM vraagt om een kopie van uw ID. De links komen daadwerkelijk van het RIVM en het email adres ook.

Dit is opmerkelijk. Een DigiD zou voldoende moeten zijn. Daarvoor is het opgezet. Dus waarom die extra drempel?

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname

 

Lees ook:

4.9 37 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
50 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
50
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven