Stemfraude in Georgia (VS) bevestigd

Stemfraude in Georgia bevestigd

Tijdens een show van Tucker Carlson (FOX News) bracht hij de vermeende verkiezingsfraude in Georgia aan het licht.

Het was een nek aan nek race in Georgia. Biden won met een verschil van slechts 13.000 stemmen in een staat met bijna 11 miljoen inwoners.

Er is, onder andere, gebleken dat ruim 30.000 mensen hebben gestemd die niet (meer) in hun county woonden en daar tóch hebben gestemd. Dat is illegaal. Een crimineel delict.

Een groep genaamd VoterGA heeft, na een aanklacht via het gerecht, eindelijk de gegevens in bezit gekregen om hun onderzoek te starten. En de resultaten zijn schokkend.

Een veelzeggend citaat uit dit fragment:

“Waarom vinden wij het allemaal okay wat er gebeurt? We vinden het okay omdat ons verteld is dat we het okay moeten vinden. We ondermijnen democratie als we vragen durven te stellen over wat er gebeurde tijdens de verkiezingen in 2020.”

Het is hetzelfde als wat nu gebeurt met de coronahoax.

Luister naar Tucker Carlson:

Weet dat dit alleen nog maar gaat over Bolton County en Fulton County in de staat Georgia.

Georgia heeft 159 counties. (bron)

We weten dat heel veel mensen in een hoge positie in Georgia nu het huilen nader staat dan het lachen. Ze dachten er mee weg te komen maar dankzij vooral dappere burgers die nooit opgeven, experts op het gebied van verkiezingssoftware en verkiezingen in het algemeen, klokkenluiders en andere betrokkenen, gaat de beerput open. En dit is nog maar het begin.

Ook in Pennsylvania, Arizona en andere keystates is de fraude, zonder twijfel, enorm geweest.

Dit is makkelijk te beweren omdat er tijdens zittingen, die werden gehouden tussen november 2020 en januari 2021, al overweldigend bewijs is geleverd dat er in alle keystates, zonder twijfel, grootschalige verkiezingsfraudefraude heeft plaatsgevonden. Maar de tijd was te kort om de bewijzen rond te krijgen.

Tijdens deze zittingen vielen letterlijk monden open van verbazing. Het was indrukwekkend om te zien.

Ik heb al eerder gezegd dat ik ruim 30 uur beeld materiaal heb bekeken van die zittingen. We hebben die beelden ook nog in ons bezit. Ieder persoon die tegenover mij beweert dat er geen grootschalige fraude heeft plaatsgevonden, die is niet serieus te nemen voor mij. Ik heb het namelijk met mijn eigen ogen gezien. Als ik 30 uur bekeken heb en u alleen wat hoofdlijn uit de MSM heeft meegekregen, dan is het normaal dat u serieus naar mijn verhaal luistert.

Het is hetzelfde wanneer u veel verstand heeft van bepaalde materie of zelf iets duidelijk gezien heeft, u wijst mij daar vervolgens op en ik ontken het en denk het beter te weten. Dat zou absurd zijn van mij. Zo werkt dat niet in een volwassen samenleving.

Maar van een volwassen samenleving zijn we nog heel ver verwijderd. Toch kan deze crisis wel eens het begin zijn van iets moois of iets dat hard nodig was. Hoe zwart de toekomst op korte termijn ook lijkt en hoeveel mensen we (denk ik) ook gaan verliezen, de wake up call was nodig.

LEES OOK:

Uitvinder mRNA Dr. Malone bij Tucker Carlson: “Vaccins niet gerechtvaardigd”

Off topic: Vanaf maandag ben ik weer helemaal operationeel. Ik luisterde naar mijn lichaam en vrienden en heb een week betrekkelijke rust genomen en het benut om een aantal video´s te ondertitelen en wat uit te rusten.

4.7 25 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture