CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

“Stay in Mexico beleid” voorkomt dat illegalen hun kind baren in de VS

Als één van de weinige landen in de wereld heeft de VS Birthright-citizenship (als je hier geboren bent, ben je automatisch VS-Staatsburgers).

De Trump administratie wil al langere tijd Birthright-citizenship afschaffen, omdat zwangere illegalen hier misbruik van maken door hun kind op Amerikaanse bodem te krijgen:

Oftewel, een illegaal aanwezige moeder geeft geboorte aan een Amerikaans staatsburger. Eigenlijk een soort anker waarmee ze zichzelf vasthaakt in de VS.

Terwijl de zaak over Birthright-citizenship nog moet worden behandeld door de Supreme Court heeft Trump al een tijdje geleden een deal gesloten met Mexico waardoor “asielzoekers” in Mexico moeten wachten op toestemming om de VS te betreden.

Trump inspecteert zuidgrens

Daarvoor kwamen “asielzoekers”/illegalen eerst de VS in, kregen een briefje met het verzoek om op een bepaalde datum naar de rechtbank te komen m.b.t. hun verblijf in de VS en daagden vervolgens niet op bij de rechter.

Daarbovenop gebruikten hoogzwangere illegalen deze wachttijd in de VS als een gelegenheid om hun “anchor-baby” in de VS te krijgen. Zodra het kind eenmaal op VS-grondgebied is geboren, kan de moeder bijna niet meer gedeporteerd worden want haar kind is een Amerikaans burger.

Als je als hoogzwangere illegaal dit NU probeert is het bijna onmogelijk. Je wacht nu in Mexico voor je rechtzaak en je wordt ingeroosterd voor een afspraak bij een Amerikaanse immigratierechtbank NA je bevalling, niet ervoor, om misbruik van Birthright-citizenship te voorkomen.

Vandaag de dag zijn er in de VS 4.5 miljoen “anchor-babies”, jonger dan 18, op een bevolking van 73.4 miljoen kinderen van 0 t/m 17. Dus 6.1% van de kinderen is een achor-baby/child/

Bronnen:
Trump houdt misbruik van birthright citizenship tegen,samen met Mexico

https://www.amren.com/news/2020/02/report-trumps-remain-in-mexico-stopping-anchor-baby-schemes/

4.5 miljoen anchor-babies/children in de VS

https://www.breitbart.com/politics/2020/02/21/report-trumps-remain-in-mexico-stopping-anchor-baby-schemes/

US Census Bureau, VS bevolking naar leeftijd

https://factfinder.census.gov/faces/tableservices/jsf/pages/productview.xhtml?src=bkmk

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven