CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Stanford University: Sterftecijfer covid19 duidelijk lager dan tot nu toe vermeld

Al is de basis voor alle getallen over covid in principe verdwenen wetende dat de PCR niet werkt, enige telling heeft op de één of andere manier plaatsgevonden en dat er met die telling ook nog eens werd (en wordt) gerommeld dat hebben we afgelopen jaar wel ondervonden.

De perceptie van de griep is bij mensen dat het “onschuldig” terwijl het één van de grootste killers is waar we altijd al mee geleefd hebben. Het is maar net welk jaar je pikt om er mee te beginnen en hopen op een heftiger griepseizoen dan normaal om het nóg erger ter laten lijken.

Zo niet? Geld is er genoeg en mensen houden van geld. Sommigen doen er alles voor en knijpen graag een oogje toe.

2020/2021: Even lekker de griep oppimpen en in een nieuw jasje steken. Niet stoppen met tellen. Succes gegarandeerd!

Let maar op: Dit is in grote lijnen het verhaal.

Nieuw onderzoek van de Stanford University gepubliceerd

Mainstream media en aan regeringen gelieerde instellingen publiceerden in het verleden berichten, volgens welke het sterftecijfer (IFR) bij de met het coronavirus besmette mensen tot 0,5% zou bedragen, vaak zelfs duidelijk daar boven. Dat is fout, heeft een onderzoek van de Stanford University in Californië vastgesteld. Dit percentage ligt volgens het onderzoek bij 0,15%.

Het aantal gepubliceerde positief gemelde corona testresultaten is nog steeds groot. Het aantal negatief gemelde coronavirus testresultaten wordt daarentegen helemaal niet gepubliceerd. Dat is betreurenswaardig, want dan zou het totaal aantal van de test eindelijk eens gepubliceerd worden. Dat schijnt echter politiek niet gewild te zijn, want het aantal positieve testresultaten in relatie tot het totale aantal zou wel eens niet het gewenste politieke effect kunnen hebben.

Zo gaat het ook met het mediaal en politiek steeds weer naar boven gecorrigeerde sterftecijfer bij de met het coronavirus besmette mensen, de “infection fatality rate”, IFR. Vooral in Duitsland wordt met cijfers gestrooid zonder enige samenhang. Een IFR van 0,5% wordt gepubliceerd, vaak zelfs wordt dit percentage in de meldingen naar boven bijgesteld.

Dat is complete onzin, zoals een actueel onderzoek van de gerenommeerde Stanford University in Californië bewijst.

Leest u hier verder:
https://ejbron.wordpress.com/2021/04/19/sterftecijfer-coronavirus-duidelijk-lager-dan-tot-nu-toe-vermeld/#more-269334

 

 

4.8 15 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven