CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verkiezingen: Trump of Biden? De wérkelijke stand van zaken

VERKIEZINGEN AMERIKA

Op het moment van schrijven van dit artikel, zijn er ondertussen al weer zoveel duistere zaken aan het licht gekomen, het is niet bij te houden. Wil je écht op de hoogte blijven met eerlijk nieuws over deze verkiezingen?

Wij raden SkyNews Australia, OAN en NewsMaxTV aan voor écht nieuws. Zij houden de verkiezingen 24/7 in de gaten met een fris en realistisch geluid.

FOX News heeft wederom hun ware gezicht laten zien en is net zo corrupt als de rest. Dat neemt niet weg dat Tucker Carlson en Hannity de moeite waard zijn om te volgen (zolang ze daar nog zitten).

Al hebben de media de verkiezingen al “beslist” en schromen ze niet om nu al Joe Biden “President Elect” te noemen.

Er wordt nog geteld. In Georgia is men handmatig aan het hertellen en vanwege aantoonbare fraude, liggen er meerdere Staten onder vuur en zullen er ofwel hertellingen plaatsvinden of wellicht zelfs verkiezingen ongeldig verklaard worden volgens een aantal bronnen die verschenen op FOX, OAN en Newsmax.

We wachten het af. Maar op de zaken vooruit lopen zoals de “professionele media” dat doet is niet verstandig.

Dit is de map kaart op dit moment. Staten waar lawsuits zijn ingediend, worden nog niet meegeteld. (Bron: Epoch Times)

 

Georgia: Hertelling. Michigan, Pennsylvania, Arizona, Wisconsin en Nevada: Lawsuits ingediend

Transparantie en legale verkiezingen. Dat is wat wij willen!

In een democratie is het allerbelangrijkste dat het verkiezingsproces en het tellen van de stemmen eerlijk verloopt. Wanneer dat niet het geval is en er sprake is van fraude, wat heeft stemmen dan nog voor zin? Een democratie valt dan uit elkaar. Het vertrouwen in het systeem is weg en dat heeft hele nare gevolgen.

We gaan nu de komende tijd een media-campagne tegen Trump zien als nooit tevoren. Kinderachtig en stupide want het is zo simpel:

Zijn er voldoende aanwijzingen dat er fraude is gepleegd? Ja.
Zijn er bewijzen? Ja.
Zijn er bewijzen dat dit op zo´n grote schaal is gebeurd dat het de verkiezingen beïnvloed? Nee nog niet. Dat moet blijken na onderzoek of de allerhoogste rechter zal beslissen.

Iedereen kan dan wel bedenken dat je je daar dan niet bij neerlegt. Zou Biden dat doen zou hij hetzelfde doen. Hij zou wel gek zijn als er zo veel aanwijzingen van fraude zijn.

Daar er ruim 70 miljoen mensen op Donald Trump hebben gestemd zou het een minachting zijn als Donald Trump dit niet tot de bodem uit zou laten zoeken.

Je wilt zeker zijn dat alles eerlijk is gegaan als je niets te verbergen hebt en je wilt dat de mensen overtuigd zijn dat jij de terechte winnaar bent geworden.

Er zijn rechtszaken aangespannen in meerdere Staten.

Iedereen zou doen wat Trump in deze situatie doet. Het is zijn recht en hij is het verplicht tegenover zijn ruim 70.000.000 kiezers.

De Democraten zouden dat ook moeten omarmen en men zal rustig af moeten wachten totdat gerechtigheid geschiedt.

Wat heb je te verbergen?

Dit is al eens eerder gebeurd. In 2000 duurde het 37 dagen voordat Al Gore zich overgaf en George Bush President werd. Dat is democratie.

Maar in plaats daarvan spreken de Democraten én de media er schande van en proberen het zo te draaien dat Trump de democratie ondermijnt blabla…

Wat voor conclusie trekt ieder rationeel mens hieruit? “Jullie hebben iets te verbergen!”

De Trump campagne legt het hier haarfijn uit.

Er zit geen woord Spaans tussen en het is helder, acceptabel en logisch.

Wie het hier NIET mee eens is, deugt niet. Die heeft iets te verbergen of zit vol haat. Deze persconferentie, die net iets té veel waarheden bevat, werd door vele nieuwszenders in het midden afgebroken. Zélfs door FOX, dat altijd onterecht wordt gezien als Pro-Trump zender. (Nederlands ondertiteld)

De strijd tussen liefde en haat

Nu we (tijdelijk) toch even in een tijdperk leven waar niets te gek is, alles kan, men alle schaamte allang voorbij is en logica en feiten niet meer tellen, zullen alle Trump-haters, vanaf de gebrainwashte burgers in het veld (die vaak geen idee hebben waarom ze hem haten) tot aan de top van de politiek en big techs toe, alles uit de kast gaan halen.

Dit gaat niet om de persoon Trump. Dit gaat om het gedachtegoed van zijn supporters in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld. Common sense.

Het geweld zal altijd van links komen.

Voor zover we nog over links en rechts kunnen spreken, want het is eigenlijk een strijd tussen mensen met gezond verstand aan de ene kant en vertroebeld verstand aan de andere kant. Mensen die door willen gaan met hun normale leven en streven naar een samenleving gebaseerd op gezond verstand en rationaliteit zonder enige vorm van racisme of andere extreme ideeën en een directe stop van de vernietigende lockdowns om maar een actueel voorbeeld te noemen.

Aan de andere kant staan geen Biden-supporters maar Trump haters. Biden speelt geen rol in deze verkiezingen. Daarom staat hij daar.

Als er een personage zou staan, zoals de knetterlinkse Bernie Sanders, dan zouden Dems zich wel eens van de partij af kunnen keren. Nee, de Biden-campagne ging vooral om haat jegens Trump. Maar zóveel haat dat je bijna niet voor kunt stellen hoe het kan dat mensen zo zijn (en zoveel mensen er in trappen).

Biden is ook de allereerste Presidentskandidaat die belastingen wil VERHOGEN, toetreden tot het Parijs-klimaatakkoord  (dit kost de VS miljoenen banen omdat ze zelfstandig zijn in de oliehandel) en hij wil dat iedereen in het land mondkapjes draagt. Het zijn zijn letterlijke woorden. Niet te spreken nog over Packing the Court, iets dat zou betekenen dat de Democraten uiteindelijk de volledige controle over het land kunnen pakken en er de komende decennia of langer nooit meer een Republikeinse meerderheid zal zijn.

En deze demente President die vooral in zijn schuilkelder zat tijdens zijn “campagne” tegenover de meest populaire President ooit in de VS, Donald Trump, heeft een recordaantal aan stemmen binnengehaald in de Amerikaanse geschiedenis?  Meer dan de “Profeet” Obama? We gaan het zien.

Alleen dat laat je wenkbrauwen als fronsen.

Van de mensen achter de schermen in de Deep State (The Swamp) is het nog begrijpelijk dat ze zo evil zijn. Zij zien in Trump de allergrootste bedreiging voor hun mooie zorgeloze corrupte leventje waarin zij de wereld bestuurden. Hun leventje en hun macht die nooit leek op te houden, staan op het spel. Hun God-syndroom wordt aangevallen.

Daarom kan het geweld ook alleen maar van links komen. Het is een achterban gevoed met haat. Maar zodra een Trump supporter zich verdedigt, dan komt dat in het Amerikaanse 8-uur journaal. Het is zo voorspelbaar.

Onderstaand voorbeeld van de mainstream media zegt genoeg

Mensen die de situatie in Amerika volgen, weten dat dit soort nieuws dagelijkse kost is bij o.a. ABC, CNN, MSNBC, grote kranten in de VS en via de social media.

Al 4 jaar lang wordt Donald Trump op deze manier gedemoniseerd en worden mensen gehersenspoeld. Er moet geen liefde voor Biden of de Democratische partij ontstaan. Nee… Men moet Donald Trump haten. Haten tot op het bot Dát is de campagne.

Zie deze korte video om een indruk te krijgen wat miljoenen ongeïnformeerde mensen dagelijks over zich heen krijgen: (Nederlands ondertiteld)

 

Dit kweekt gevaarlijke mensen. Ook goede mensen worden op het verkeerde spoor gezet door dit soort media omdat ze vaak weinig interesse hebben in politiek en erop vertrouwen dat fake-nieuws-zenders nog steeds betrouwbaar nieuws brengen.

Maar het lijkt erop dat het bij een steeds groter wordende groep mensen is uitgewerkt. Al moeten we nog een poosje wachten voordat we weten wie President wordt (of blijft) van de Verenigde Staten, mede door dit soort media is er een wereldwijde beweging ontstaan die hier dwars doorheen prikt.

Zelfs als Trump zou verliezen, nog nooit heeft een zittende President zoveel stemmen gehad als Donald Trump. Nog nooit hebben Presidentskandidaten in de Verenigde Staten zoveel mensen getrokken tijdens zijn ontelbare (soms 5 per dag) rally´s die hij heeft gehouden.

Verkiezingsfraude

Is er dan werkelijk sprake van verkiezingsfraude? Ja! Dat is onweerlegbaar. De bewijzen stapelen zich op. Georgia, Nevada, Wisconsin, Pennsylvania, Michigan en  overal stapelen de bewijzen zich op en dat zullen we de komende dagen en weken gaan zien.

Op zo´n grote schaal dat het genoeg is om Trump uit het Witte Huis te krijgen? Dat weet (nog) niemand. Maar het hoeft niet perse genoeg te zijn. Als er fraude is gepleegd op grote schaal, dan kunnen verkiezingen ongeldig verklaard worden. We wachten het af.

Al tijdens de verkiezingsnacht werd er gesproken over vermeende fraude. Donald Trump sprak over een “gestolen verkiezing” nadat men plots is gestopt met tellen rond 4 uur ´s nachts (Amerikaanse tijd) en een uur of 4 later zijn er honderdduizenden stemmen voor Biden bijgeteld in de keystates. De Staten waar 4 uur eerder Trump nog (ruim) de leiding had.

De dag erna kwamen er direct meerde claims van fraude binnen en ook stroomden de berichten binnen dat bij wet toegelaten poll-watchers werden geweerd.

Deze video geeft een kort overzicht van een aantal incidenten die zich direct na verkiezingsavond afspeelden.

https://www.bitchute.com/video/M2ZecCNvbtco/

Ook heeft de rechtbank in Pennsylvania bepaald dat te laat binnengekomen stembiljetten niet mogen worden meegeteld bij de uiteindelijke stemming.

Donderdag koos een rechter de kant van de Trump-campagne en verklaarde dat de democratische staatssecretaris in Pennsylvania niet de bevoegdheid had om de deadline voor post-in-stembiljetten te verlengen. De rechter wees erop dat alleen de staatswetgever dat kon doen.

De uitspraak houdt in dat te laat binnengekomen stembiljetten niet worden meegeteld.

Ondertussen onthulde campagneadviseur en persvoorlichter van het Witte Huis, Kayleigh McEnany, meer bewijs van vermoedelijke kiezersfraude in The Keystone State. (bron)

In een interview op donderdag beweerde ze dat sommige Republikeinse kiezers hun stem niet persoonlijk mochten uitbrengen nadat ze per ongeluk post-in stembiljetten hadden ontvangen. De Republikeinse kiezers zeiden dat ze de post-in-stembiljetten hadden weggegooid en ze niet hebben gebruikt om te stemmen. Daarbij is er een klokkenluider die onder ede wil getuigen. (bron)

McEnany zei verder dat Republikeinse vroege kiezers niet de kans kregen om fouten op hun stembiljetten te corrigeren, terwijl hun Democratische tegenhangers dat wel waren.

Eerder al werd bekend dat poll-watchers, die bij wet moeten worden toegelaten (zowel de Republikeinen als de Democraten) om het hele proces strak in de gaten te houden. Maar zij werden geweigerd. Sommigen mochten slechts op een afstand van ruim 6 meter toekijken. Na een snelrechtzaak werd dat 2 meter afstand.  Vanaf de eerste tafel wel te verstaan met een hek er voor. Wat er verder gebeurde in het gebouw was geheim voor de Republikeinse poll-watchers. (bron)

Pollwatcher op 2 meter afstand mag slechts op deze manier de telling controleren.

Tucker Carlson toonde de namen van 25 overleden personen die op Biden hebben gestemd. Zij kwamen uit de keystates Pennsylvania, Nevada, en Georgia… Daarnaast hebben er door het hele land een recordaantal mensen gestemd die in de jaren ’20 van de vorige eeuw zijn geboren. (bron)

Drie dagen geleden claimde Richard Hopkins, een postbode uit Erie in Pennsylvania verkiezingsfraude.

Hij beschuldigde zijn baas ervan werknemers de opdracht te geven stembiljetten op te halen die te laat zijn ingeleverd en de poststempels zo te maken alsof ze wel op tijd waren. Op dat moment stond Trump nog ruim voor in Pennsylvania.

Ze moesten dus worden afgestempeld op 3 november i.p.v. 4 november.

Nu komt het meest bizarre…

Direct daarna meldden alle mainstream media dat deze medewerker toegegeven heeft dat zijn claim vals was. Allemaal en wereldwijd. En het resultaat is dat wanneer je zijn naam Googled de eerste dozijn pagina´s volstaan met zijn zogenaamde “bekentenis”. Het originele verhaal is bijna niet meer te vinden. Reken maar dat er druk staat op mensen die naar buiten komen. De sociale druk en het geweld tegen Trump supporters in de VS is, op z´n zachtst gezegd, zeer zorgwekkend.

Waarom is dit zo bizar? Hij heeft nooit bekend, zegt hij. Tegen niemand en hij blijft achter zijn woorden staan. Maar voor Google en voor mensen die deze man opzoeken, heeft hij zijn aanklacht dus zogenaamd ingetrokken. Google is corrupt. Mensen komen niet verder dan pagina 2 van de zoekresultaten.

We vonden uiteindelijk dit nieuws via SkyNews Australia (zet deze nieuwssite in je favorieten wanneer je van oprecht nieuws houdt. Sky Australia is één van de weinige mainstream media die (tegenwoordig) wél oprecht nieuws proberen te brengen en de twee mooiste woorden ter wereld “common sense” regelmatig uitspreken en daar ook naar streven.

Hoe dan ook: Google heeft van deze man, deze klokkenluider, een leugenaar gemaakt voor mensen die niet verder zoeken.

Hier het verhaal van Hopkins. Maar dankzij Google liegt deze man. Zijn ontkenning hiervan komt nergens zomaar naar boven:

 

Pennsylvania was ook de staat waar ´s nachts om 4 uur ineens ruim 300.000 stemmen naar Biden gingen. Geen één naar Trump.

Ook in Georgia en Michigan is fraude gepleegd

Ook in deze staat stond Trump voor maar werd het gat gedicht en won Biden met slechts 0,1% van alle stemmen meer dan Donald Trump.

The Secretary of State van Georgia, Brad Raffensperger, kondigde gisteren aan dat de stemmen opnieuw zullen worden geteld. (bron)

Er is bekend dat er overleden personen hebben gestemd in Georgia en ook zijn er stemmen binnengekomen van mensen die niet (meer) in de Staat wonen. Honderden overleden mensen zouden ook hebben gestemd. Nu zijn er uitzonderingen. Bepaalde mensen kunnen geregistreerd staan in Georgia maar tijdelijk elders wonen. Maar in de eerste toespraak van Brad Raffensperger gaf hij, verrassend, zelf al toe: “We zullen frauduleuze stemmen vinden, maar of het genoeg is om het gat te dichten… Ik betwijfel het.”

Tellen van illegale stemmen kan een verkiezing zelfs ONWETTIG maken

De voorzitter van de Federal Elections Commission (FEC), Trey Trainor, zei dat rapporten over kiezersfraude kloppen en dat er sprake is van fraude.

Zoals al eerder gezegd… Al is er niet genoeg bewijs dat het de uiteindelijke uitslag veranderd wie er President wordt (of blijft) van de Verenigde Staten. Een verkiezing kan door The Supreme Court ongeldig worden verklaard.

Dit zijn slechts wat voorbeelden. In een vorig artikel hebben wij ook al een aantal voorbeelden van fraude en bizarre ontwikkelingen geplaatst. Mensen, poll-watchers, die werden geweerd. Dit terwijl deze mensen bij wet mee mogen kijken tijdens het proces van stemmen tellen. Zij werden op afstand gehouden of zelfs het pand uit gezet. Uitgejoeld door tellers (waarvan velen een Biden-shirt droegen).

Million MAGA March

Gisteren vond de Million MAGA March plaats. De media sprak over wellicht duizend mensen die naar de mars kwamen in het door en door Democratische Washington D.C.

 

 

Een aantal prachtige foto´s van de “ruim 1.000 man.”

Stel je voor. Dit in Nederland. Allemaal Rood-Wit-Blauw. Allemaal Oranje. Allemaal eensgezind en TROTS op ons prachtige kleine Nederland! Ze hebben het ons AFGENOMEN! Onze eigen corrupte dems. #oprutte

 

De mars werd later verstoord door BlackLivesMatter en Antifa aanhangers. Hoe de media hier verslag van deed, hoeven we niet uit te leggen

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1327828007311073280

#negeerdemedia

Waar draait dit op uit?

Dit is David tegen Goliath*.

De tegenstanders zijn de allergrootste machten op Aarde. Democraten, de Big techs, censurerende en fakenieuws-verspreidende media-maffia, gevaarlijke corrupte rijke figuren met een God-syndroom en een enorme opgefokte menigte useful idiots met een blinde haat tegen Trump zonder dat ze het idee hebben waarom…

We The People tegen al het corrupte in de wereld.

We zullen niet onder stoelen of banken steken dat we hopen dat de Democraten en de “Swamp” ontmanteld worden en zich zullen moeten verantwoorden voor het allerhoogste gerechtshof. We willen ze het liefst allemaal voor het hekje. Samen met de media-maffia, Deep State en de big techs.

Maar mocht blijken dat Joe Biden eerlijk heeft gewonnen dan moet je je daar bij neerleggen. Hoe zuur ook. Dát is het verschil tussen ons, de mensen, en de volledig gehersenspoelde menigte vol haat en agressie.

Maar er is nog zoveel meer naar buiten gekomen tijdens het schrijven van dit artikel dat het er rooskleuriger uitziet voor Donald Trump dan voor Joe Biden. Althans, de corruptie die Biden vertegenwoordigt. Zelf heeft hij vaak geen idee wat hij zegt.

De vraag blijft waarom de media doorgaat met het vooruitlopen op zaken en Trump (en dus ook zijn aanhangers en gelijkgestemden wereldwijd) belachelijk maken?

In 2016 stonden ze al gigantisch voor paal omdat ze er volledig naast zaten. Wanneer nu, in 2020, zal blijken dat Donald Trump kan blijven zitten, dan is de meltdown 100 x hilarischer en groter dan 4 jaar geleden én als er ook nog eens veel koppen gaan rollen… Ze blazen zichzelf op. Het is de arrogantie van de macht.

Daarom, ga lekker achterover leunen en laat dit hele proces zich ontvouwen. We hebben eindelijk een reële kans om het uitschot van de media en de corrupte politici en DeepState aangepakt te zien worden.

Donald Trump heeft altijd gezegd: “De corruptie blootleggen wordt mijn grootste prestatie.”

Hij is dichterbij dan ooit…

*David won

Donald Trump zelf is in ieder geval vrij duidelijk…

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1327979630477922304

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1328334945148952576

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1328094121295286273

Voor mensen die Donald Trump niet (goed) kennen. Deze reportage geeft een goed beeld wie de man is en wat hem uiteindelijk deed besluiten om voor het Presidentschap te gaan:

 

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven