Spontaan applaus voor Thierry Baudet bij Pauw

En dat was niet helemaal de bedoeling, zo leek het!

Thierry Baudet was vandaag te gast bij Pauw. Voor diegenen die de televisie allang uit het raam hebben gegooid hebben wij het opgenomen.

Natuurlijk werden er weer oude koeien uit de sloot gehaald. Henk Otten moest weer besproken worden en zelfs een tweet van Thierry van 2 jaar geleden kwam ter sprake.

Terecht merkte Thierry op dat er bij de VVD dagelijks dingen gebeuren. Bij de VVD is gebleken hoe door en door corrupt ze zijn.

Hier werd het weer heel subtiel geprobeerd maar waar we vroeger nog boos werden om deze framing kunnen we nu eigenlijk wel lekker rustig blijven kijken hoe hij alleen maar populairder wordt door dit soort optredens. Hij redt zich prima.

Het mooiste van deze uitzending zie je vanaf minuut 15:00.

Op dat moment werd Thierry gevraagd hoe hij al die problemen in het land, zoals de klimaathysterie, aan zou pakken. Thierry zet zijn visie uiteen en geeft aan dat het slechts een select groepje zogenaamde wetenschappers zijn die onze werkelijkheid willen bepalen.

Bijna de hele tafel zat klaar om met gespeelde verbazing te reageren maar het publiek begon spontaan te applaudiseren voor Thierry.

Het leek er echt op dat de avond niet verliep zoals men hoopte. Dat krijg je ervan wanneer je de koning van common sense uitnodigt.

https://www.youtube.com/watch?v=tnlTbtcgNQs

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x