CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Speech Wybren van Haga over coronamaatregelen

Wybren van Haga legt binnen 10 minuten exact uit wat de stand van zaken is is Nederland na het desastreuze, onnodige, absurde en alles vernietigende coronabeleid vanwege een pandemie die nooit een pandemie werd.

 

Zouden deze feiten écht niet doordringen daar in Vak K?

 

Verkiezingen. Wanneer je een beeld krijgt van hoe de wereld ongeveer in elkaar steekt, dan weet je dat stemmen niet zo veel zin heeft en dat er ook maar weinig dingen van betekenis gaan veranderen, zolang we in dit zelfde systeem blijven hangen. En ze hebben ons allemaal laten barsten.

Maar stem je niet dan weet je het zeker dat er niets gebeurt. Want “Die anderen” gaan wel.

Het wordt pas interessant wanneer een partij die belooft dit hele politieke systeem omver te werpen, immens groot kan worden…

Met de bijl in dit systeem, dit bankensysteem, ons politiek stelsel uit de jaren 0 dat ieder normaal gesprek tussen politici tegenhoudt. Nexit.

Links of rechts? We leven in een land waar de enige racisten in dit land extreem linkse groeperingen zijn die zich als extreem rechtsen gedragen.

Dit heeft niets meer met links of rechts te maken. Dit is goed tegen fout.

Je ziet en hoort dat steeds meer mensen die wat liberaler zijn en denken dan de meesten hier, ook heel goed zien wat er hier gebeurt en dat we eigenlijk samen dezelfde vijand zien.

We komen erachter dat we van beide kanten onszelf moeten beschermen om geen slaven te worden van de staat. Om geen rampzalige toekomst tegemoet te gaan moeten we vooral niet tegenover elkaar staan.

Iedereen die de knop omzet ziet dat we in een samenleving zijn terechtgekomen met zeer veel fascistische trekken. Het woord had niet zoveel betekenis meer nadat het tot vervelens toe tegen mensen werd gebruikt die juist voor een vrije samenleving staan en de macht terug willen brengen naar de burgers.

Maar nu is het woord wel degelijk relevant. Mensen vrijheden inperken en verplichten een bepaald kledingstuk te dragen dat ons ademen ook nog belemmerd. Samenkomsten verbieden. Avondklokken voor horecagelegenheden. Met dwang. Met boetes Dat zijn fascistische maatregelen. Mensen opsluiten ook. De gevolgen van deze maatregelen zijn destructief en de vrije wil wordt afgenomen van de mensen.

En wat is het excuus voor dit? PCR positief geteste mensen? Dit is niet normaal meer. Rutte voert een fascistisch bewind met een glimlach. Zogenaamd gerechtvaardigd door corona.

Het is geen links of rechts meer. De extreem linkse bewegingen gedragen zich als extreem rechtsen.

Racisme? Duh…tuurlijk zijn we daar allemaal tegen. Schoon milieu? Tuurlijk. Onderzoek naar klimaatverandering en of hier werkelijk iets tegen te doen valt of dat we juist protectionistisch te werk moeten gaan? Logischer dan dit gestuntel met een aspergermeisje.

Een normale discussie over de mogelijkheden die 5G een regering kan bieden? Of dat wel zo verstandig is?

Dat is wat we verlangen. Deze schijnwereld van politieke correctheid en manipulatie wordt doorzien en steeds meer. Je hebt niet langer met een klootjesvolk te maken te maken als regering.

We willen gezonde discussies tussen kritische mensen en niet deze slappe hap in hun baantjescarrousel. Wat moet je in vredesnaam met een Grapperhaus? Als baas van Justitie? Een Hugo de jonge? Op basis waarvan moet hij cruciale beslissingen nemen voor alle Nederlanders? In hemelsnaam?

En een Mark Rutte? Het is verdorie een belediging naar onze intelligentie toe dat deze mensen ons lijden/leiden.

Het zijn een stel uitvoerders. met extremen zoals Jesse Klaver, die er in ieder geval staat voor zijn idealen: Hel op aarde.

Aan de andere kant heb je nog enige hoop op partijen zoals het FvD, of de PVV voor sommigen. Maar ook zij gingen mee in deze maatregelen.

Maar Klaver heeft het voorlopig beter voor elkaar. Zijn donkere idealen komen heel erg overeen met de agenda die de marionetten in vak K krijgen opgedragen van hogerhand. Wat er verder voor partijen in dat Vak K zitten dat maakt geen fluit uit.

En voor vak K maakt de agenda geen fluit uit. Hun zorg is hoe het te brengen. Alhoewel de laatste tijd niet meevalt voor ze. Want je moet wat een absurditeit recht lullen met nog meer absurditeit.

Maar ze doen het gewoon. Kijk vanavond maar weer naar de persconferentie. Wat een afgang. Wat een belediging naar het volk dat volledig buitenspel is gezet.

Het moet dus wel huge worden om in 2021 iets te bereiken waarvan we gelukkig worden. Het lijkt ondenkbaar dat één partij, of twee partijen, zo groot kunnen gaan worden om die macht werkelijk te gaan pakken.

Dat zij dan ook nog, onder druk van hun kiezers die steeds wijzer en beter geïnformeerd raken, die macht werkelijk weer terugbrengen bij de bevolking….?

Of komt er een massale volksopstand? Wat een bevrijding als iedereen klaarwakker wordt.  En dan praten we niet zozeer over alleen maar demonstreren maar dat mensen gewoon weer normaal gaan doen en eens ophouden met bang te zijn om al die idiote regels aan hun laars te lappen. Zich te laten intimideren door boetes.  Dat de politie zelf ook eens wakker wordt en doorheeft dat ze de toekomst van hun eigen kroost verzieken door hier aan mee te werken. Artsen die nu nog meegaan in deze coronahype, zijn ongeloofwaardig en moeten ook tezamen naar buiten komen. Leraren, buschauffeurs en hypocriete conducteurs bij de NS.

Dat men elkaar aansteekt en dat dit volk collectief wakker wordt en daar ook voor durft te staan. Dat die bewustwording zo enorm groot wordt, dat men deze paar domme, maar levensgevaarlijke figuren in Den Haag weg jaagt. Wegwezen en nooit meer terugkomen.

Als…

4.7 19 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven