Showdown! Frankrijk keurt COVID gezondheidspaspoorten voor horeca goed

Macron heeft de oorlog verklaard aan Frankrijk

Franse wetgevers hebben maandag in de vroege ochtenduren een uitbreiding van de vereisten van de COVID-gezondheidspas tot bars en restaurants goedgekeurd.

De gezondheidspas waaruit blijkt dat de houder ofwel is ingeënt, negatief is getest in de afgelopen 48 uur of is hersteld van de ziekte in de afgelopen zes maanden is sinds vorige week in Frankrijk verplicht om vrijetijds- en culturele locaties te bezoeken.

U hoort het goed. Een bewezen zeer schadelijke injectie, experimenteel, door het FDA niet goedgekeurd en in werkelijkheid alles behalve een vaccin dat tegen corona beschermt wordt verplicht. Tegen iets dat in feite niet bestaat en waar niemand direct aan dood gaat.

Dit is de bittere werkelijkheid over de vaccins, maar macron en zijnen doen hun maskers af. De bewijzen over de vaccins zijn zo groot dat we in een situatie zijn gekomen dat het de bittere realiteit is dat overheden in West Europa hun burgers gaan dwingen om iets heel gevaarlijks en onnodigs te doen. De overheid moord mensen uit. Zij die hierom nu nog lachen zullen zichzelf voor hun kop slaan en zijn heel verantwoordelijk bezig door dit niet serieus te nemen.

Mensen hebben het toegelaten en de overheden grijpen hun kans. Een totalitaire samenleving is in Frankrijk een feit maar eigenlijk overal in West Europa al. En dit gaat verder en verder.

De wet zal het gebruik ervan begin augustus uitbreiden naar bars en restaurants. Het maakt ook vaccinatie tegen COVID-19 verplicht voor zorgprofessionals.

Wetgevers werkten aan een amendement dat bepaalt dat ze opnieuw moeten stemmen als de regering het gebruik ervan na 15 november wil verlengen. Een zoethouder.

De stemming kwam slechts een dag nadat tienduizenden mensen in heel Frankrijk hadden gedemonstreerd tegen de verlenging van de gezondheidspas en de verplichte vaccinatie voor bepaalde beroepen.

Hate speech van Macron

Nadat hij ook nog eens uitsprak dat niet gevaccineerden “egoïsten” en “onverantwoordelijk” zijn.

Dit is volstrekt onjuist Wetenschap en simpele logica weerleggen direct dat een niet gevaccineerde ook maar enig gevaar is voor wie dan ook. Daarom is dit pure hate speech van de Franse president.

Deze man breekt iedere Neurenberg code m.b.t. de rechten van de mens.

De hel breekt los, dat kun je op je vingers natellen. Deze man zal zijn hele leven over zijn schouder moeten kijken.

https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1419668328453398529

Protesten beginnen weer

De nieuwe maatregel werd eerder deze maand aangekondigd door macron in een poging de vaccinaties te stimuleren.

Het was het tweede weekend op rij dat honderdduizenden mensen op straat kwamen tegen het besluit van de regering om het hebben van een gezondheidspas verplicht te stellen om toegang te krijgen tot restaurants, bars en andere culturele instellingen.

Enkele duizenden mensen, verdeeld over ten minste drie bijeenkomsten, begonnen vandaag in de vroege namiddag al in Parijs te demonstreren.

Op het Trocadero-plein verzamelden zich enkele duizenden mensen, zelden gemaskerd, op de oproep van Florian Philippot.

“Jullie zijn duizenden”, zei de president van de Patriots en voormalig RN No. 2, tussen twee “Marseillaises” door. (bron)

Florian Philippot is een Franse politicus en lid van het Europees Parlement (MEP). Van 2012 tot 2017 was hij vicevoorzitter van het Front National voordat hij de partij verliet om in september 2017 The Patriots op te richten, en hij zit de partijgroep voor in de regionale raad van Grand Est . Sinds oktober 2017 maakt hij deel uit van Europa van Naties en Vrijheid

.

Wie geeft het startschot voor die grote samenkomst?

Wat er gaat gebeuren daar in Frankrijk is wel te voorspellen. Grote chaos. En wat er van te vinden? Je zou ze ook het liefst zelf uit dat gebouw trekken, maar gaat dit werken?

Mensen die nog in hun eigen NOS-wereldje leven krijgen totaal niets mee van wat er allemaal speelt. Zij zien alleen: “Hans! In Frankrijk hebben ze nou ook vaccinatiepaspoorten!”

Terwijl mensen die besef hebben, over enig gezond verstand beschikken en wel ballen hebben staan te strijden voor ons allen. Geen relschoppers. Mensen uit letterlijk alle lagen van de samenleving en uit alle leeftijdscategorieën, mannen en vrouwen, opa´s en oma´s. Mensen met ballen!

De tijd dat je als mens op moet staan voor jezelf is nu gekomen. Laat de verloren zielen maar even gaan. Laat hen die vinden dat je stoer doet en gek bent voor wat het is. Ze zullen later trots op je zijn en zichzelf kapot schamen.

Zoiets als hier in Londen zou in Nederland een goed eerste signaal afgeven.

Dit is de strijd van ons leven. We laten ons toch niet vol spuiten met dodelijke troep door een doorgeslagen basisschool leraar?

Wie geeft het startschot?

5 34 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x