NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Servische burgers dwingen regering tot opheffen lockdown!

In verschillende plaatsen in Servië werden er deze week demonstraties gehouden tegen de herinvoering van de lockdown.

De Europese landen willen, ieder op hun eigen manier, het volk weer opsluiten. Beetje bij beetje. Nu voorbereiden en straks toeslaan wanneer het griepseizoen weer begint. Medeverantwoordelijken? De schapen die de Corona teststraten inrijden. Zo geef je ze een valse stok om mee te slaan.

In Catalonië moet iedereen vanaf afgelopen donderdag VERPLICHT een mondkapje dragen buitenshuis. Ook wanneer er genoeg afstand gehouden kan worden.

In Nederland weten we wat ons te wachten staat.

De manier hoe ze ons voor de gek houden is o.a. door juist nu te testen. Gratis tests en een app. Zo kan men schermen in de media met nieuwe gevallen van mensen die positief testen maar men laat de context achterwege. Namelijk het feit dat meer positief geteste mensen tegenover het huidige dodenaantal juist aangeeft dat dit virus alles behalve dodelijk en gevaarlijk is.

Maar in ieder land draait de media en ook de politici het om en laten zo schaamteloos zien dat ze weten dat de helft van het volk toch niet kan redeneren en rekenen.

Zij grijpen de positieve testen aan om de mensen weer vast te zetten. 

De helft van de bevolking heeft dat in de gaten en de andere helft kan die logica niet volgen en zullen zonder enig protest luisteren naar de corrupte Europese Overheden en lopen als schapen hun hok weer in.

CORONA IS POLITIEK!

Corona is politiek.  Nu we zien dat al die manifestaties wereldwijd met tienduizenden mensen, zonder afstand te houden en zonder mondkapjes te gebruiken, geen enkele nieuwe uitbraak veroorzaken. Landen zonder lockdown hebben het hetzelfde gedaan en vaak zelfs beter en hebben geen doodkwijnende ouderen en een economie die is gevallen.

De Republikeinen in de VS doen vooral niet meer mee  aan de onzin. Een enkeling zet uit voorzorg zijn of haar mondkapje nog op maar volledige uit eigen beweging. Dit terwijl de Dems altijd een mondkapje dragen (zodra ze in beeld zijn) om zo een angstaanjagend beeld te geven en angst te zaaien onder de bevolking voor deze “grote pandemie” die zij wel even zullen oplossen door “verstandig en verantwoordelijk” te zijn en dat voorbeeld ook te geven.

SERVIË

Ook in Servië wilde men weer een lockdown invoeren. Een weekendlockdown, niet meer dan 5 personen bij elkaar en een avondklok Maar dat bleek een slecht idee. Dat land bestaat wél uit moedige burgers die begrijpen dat “Zij het volk zijn!” en heel goed zien dat COVID19 de grootste zwendel ooit is.

Vrijheidsstrijders tegen lockdown maatregelen en wetten

Na een recordaantal dagelijkse COVID19-doden heeft president Aleksandar Vucic aangekondigd terug te keren naar strikte limieten voor fysieke bijeenkomsten en was hij van plan om op 10 juli een driedaags uitgaansverbod in het Balkanland opnieuw in te stellen.

Hoeveel doden hield dat record in?

18 doden in 1 dag!!

Gemiddeld 80 jaar Hier een aanvullende bron in het Engels

18 bejaarde doden!  En logisch! Wat denkt men? Dat dit virus, als het er al is want ook die twijfels worden steeds groter en groter en blijkt dat men slechts een naam geeft aan een allang bestaand virus, stopt? Het kost slachtoffers dagelijks over de hele wereld. Zoals dagelijks alle virussen en ziektes slachtoffers kosten. Het verschil is dat het zgn. COVID19 virus wel verdomd slecht scoort in de lijstjes van doden per ziekte. Het is een lachertje. EN vergeet niet…nog geen land maakt de GRIEPCIJFERS bekend van dit jaar.

En dan die grafieken met lijnen omhoog. Ja, dat is logisch. Als je wat dan ook eeuwig door blijft tellen en je begint op 0 dan is de grafiek een oneindig stijgende lijn. Met alle andere ziektes maar met alles. Je kunt ook rode auto´s gaan tellen. De lijn blijft altijd stijgen. Pure media manipulatie en een indicatie dat veel mensen werkelijk geen idee hebben wat hier gaande is.

En waarschijnlijk zo´n 50 aan de griep (en een stuk jonger) zoals normaal in deze tijden per dag, maar daar praat men niet over.

Het totaal aantal “coronadoden in het land Servië?

370 doden met een gemiddelde leeftijd van 81 jaar! 370!! Het land telt 7 miljoen inwoners.

Dat zijn 42 mensen per MILJOEN inwoners.

Bron: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Het volk is niet gek!!

PRESIDENT PROBEERT BEVOLKING OP TE SLUITEN EN TE VERNEDEREN

President Aleksandar Vucic zei op 7 juli dat de situatie in de hoofdstad Belgrado zo kritiek was dat de ziekenhuizen in de stad met ongeveer 1,3 miljoen bijna vol zijn. Hoe dat kan met zo weinig doden en “besmetten” is een raadsel.

Iedereen kan wel nagaan dat dat onmogelijk is. Een verhaal dat rammelt aan alle kanten. Nog geen 2 maanden geleden begon men met het afbreken van (nood) ziekenhuisafdelingen en andere ruimtes ingericht voor dit zogenaamde “killervirus”. (bron)

In de meeste landen gebruikt men dit excuus om hun eigen falen te verdoezelen door jarenlang te bezuinigen op de gezondheidszorg.

De Servische autoriteiten hebben de anti-pandemische maatregelen stapsgewijs opgevoerd in het kader van een COVID-19-piek sinds de snelle heropening van weken voor de verkiezingen van 21 juni die een aardverschuivende overwinning opleverden voor Vucic en zijn regerende bondgenoten van de Progressieve Partij. Hij maakte uiteraard de belofte een spoedig einde te maken aan deze waanzin. Maar als een politicus dat zegt…

Vlak na zijn aanstelling vertelde Vucic op een persconferentie op 7 juli dat de bijeenkomsten vanaf de volgende dag beperkt zullen zijn tot vijf personen, en hij zei dat hij zal vragen dat een “regeringstaakgroep” een landelijk uitgaansverbod handhaaft.

Onder druk van o.a. de WHO en de mensen achter deze plandemie, wilde hij een “weekend lockdown” invoeren en een avondklok zou worden ingesteld zoals in WWII. (bron)

Die “mensen achter de plandemie” zijn overigens dezelfde vijanden voor Nederland, Spanje, Duitsland en andere landen. De politici zijn geselecteerd op ijdelheid en harteloosheid om dit uit te voeren als useful idiots. Om hier iets aan te doen moeten we als eerste HEEL SNEL de EU uit! En dan nog is er een hoop te doen.

MEDISCHE ADVISEURS: COVID MEEST BELACHELIJKE VIRUS IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENS

Critici zien de anti-pandemische inspanningen van de staat als een combinatie van duizelingwekkende incompetentie en politiek gemotiveerde calculus. Nadat het virus in februari Italië bereikte, organiseerde de Servische regering een persconferentie waar een senior medisch adviseur de infectie verwierp als ‘het meest belachelijke virus in de geschiedenis van de mensheid, dat op Facebook bestaat’. Terwijl president Vucic op de achtergrond lachte, moedigde longarts Branimir Nestorovic Servische vrouwen aan om “in Italië te gaan winkelen” omdat vrouwen “praktisch niet aan het virus sterven”(bron)

Tijd voor een einde aan ‘tirannie’

Voor duizenden demonstranten was de dinsdagaankondiging van Vucic over het opnieuw instellen van de afsluiting de laatste druppel, die hen ertoe aanzette hun maandenlange frustratie te uiten in de straten van Belgrado en andere grote steden. De wortels van het protest gaan echter veel dieper. Voor veel jongeren zijn de protesten ook een protest tegen het land waar de regerende partij een ongekende controle uitoefent op staatsfondsen, particuliere bedrijven, veiligheidstroepen en vooral de media. Zonder de media had Europa er heel anders uitgezien anno 2020. In dit informatietijdperk kan een ieder heel veel kennis opdoen. De media remt deze evolutie van de mens af en beïnvloed de mensen die niet het vermogen of de wil hebben om zelfstandig te denken of zelf op onderzoek uit te gaan.

Dagelijkse protesten tegen deze maatregelen begonnen dinsdag en vonden plaats in verschillende steden van het land.

Toen men nog geen gehoor wilde geven, werd het toppunt van de opstand bereikt.

Duizenden burgers kwamen naar het parlementsgebouw toe. Dit keer niet om alleen wat bordjes omhoog te houden. De combinatie van de draconische maatregelen, de corrupte staatsmedia (TV Pink, een pro-regeringsnieuwskanaal preze die ‘dappere’ politieagententegen de “hooligans” en “relschoppers) en de burgers het gevoel geven dat ze extreem rechts zijn of hooligans was de absolute druppel. (bron)

We praten  over 18 doden. Waar zij we mee bezig?

Al die gevoelens bij elkaar kwamen er ineens uit.

Ze wisten zelfs het parlement binnen te dringen voor korte tijd om de politieke leiders eigenhandig aan hun oren naar buiten te slepen.

Men probeerde het vreedzaam:

Maar er werd geen gehoor gegeven en dus besloot men de regeringsleiders eigenhandig bij de oren naar buiten te slepen. Ook werd geëist dat de President HEEL SNEL weer aftreedt.

 

De meest heftige protesten sinds 2000

Servië is in de greep van de hevigste protesten sinds 2000 over de coronavirusmaatregelen van de Vucic-regering.

De regering had in de vroege stadia van de uitbraak draconische lockdown-maatregelen opgelegd, maar hief toen alle coronavirusbeperkingen op toen het land een parlementaire verkiezing naderde.

De Serviërs die “hooligans” worden genoemd (klinkt bekend?) waren in één ding vastberaden. “Wij gaan NIET weg voordat deze onlogische, vernederende en absurde maatregelen worden ingetrokken.”

De President noemde de burgers die strijden voor hun vrijheid “fascisten” en “complottheoristen”.

Maar de Serviërs prikken er dwars door heen en worden, ondanks dat de media er alles aan doet een ander beeld te scheppen. Deze mensen deze strijders voor de vrijheid gesteund door het grootste gedeelte van het volk. Ze stoppen niet voordat deze absurde maatregelen van tafel zijn.

POLITIEGEWELD IN SERVIË TIJDENS DEMONSTRATIES VOOR DE VRIJHEID

Terwijl de burgers de hooligans zijn en de fascisten (en uiteraard zullen er klappen gevallen zijn, dat gebeurt nou eenmaal in en oorlog) werd de politie neergezet op de staatstelevisie als helden.

Niets is minder waar. Hetzelfde wordt in Servië gedaan. Politie in burger stoken de boel op en men gaat los.

Op deze pagina een overzicht van het politiegeweld in beeld:
https://balkaninsight.com/2020/07/10/serbian-protests-police-brutality-mapped/

REGERING ZWICHT EN DE LOCKDOWN IS GESCHRAPT!

De Servische burgers hebben deze slag gewonnen!

De Servische autoriteiten hebben de plannen om Belgrado op vrijdag 10 juli te sluiten, geannuleerd vanwege de coronavirusziekte (COVID-19), na de protesten in de hoofdstad. De afsluiting, oorspronkelijk gepland voor 10 juli - maandag 13 juli, was georganiseerd om de verspreiding van COVID-19 na een piek in de stad te beteugelen, maar de afsluiting is geannuleerd na een derde nacht van protesten in de hoofdstad. Protesten in de afgelopen dagen hebben geleid tot de verwonding van 43 politieagenten en ten minste 17 demonstranten, naast de 23 arrestaties. (bron)

Vier opeenvolgende dagen zijn er protesten gehouden voor het parlementsgebouw en de demonstraties gaan door ondanks de annulering van de afsluiting. 

Maar de botsingen tussen politie en protesten gaan door! Want nog steeds gelden er andere bizarre maatregelen door dit duidelijke flutvirus. De cijfers liegen niet en we hebben hier met alles, behalve een pandemie, te maken.

Op korte termijn wordt daardoor verdere onrust verwacht omdat Servië HEEL wakker blijkt te zijn. (bron)

WAAR ZIJN ONZE LEEUWEN EN RODE DUIVELS??

Binnenkort met ´n allen in Den Haag in het oranje? Weet u het nog? De tijden dat we verbonden werden door sport en andere geniale Nederlandse prestaties?

In onze mooie kleuren rood, wit, blauw en oranje? De trots dat, waar ook ter wereld, je Nederlanders tegenkomt en waar ze in de meeste gevallen erg geliefd zijn en veel respect krijgen? En hoe we hartelijk welkom zijn in ieder land vanwege onze beschaafde manier van praten en handelen en onze genialiteit en relaxte instelling? (al denken onze broeders uit België daar ietsjes anders over, maar jullie zijn gewoon nóg beschaafder!) 😉

 

En onze vrienden in Vlaanderen…Doen jullie ook mee? Samen staan we sterk! Uiteindelijk is de wil van de burger wet! Alleen beseffen veel mensen dat nog niet.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x