CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Scholieren gaan oudere mensen vaccineren

Welke trucs kun je allemaal uit de kast halen om de “vaccinatiebereidheid” op te schroeven?

Behalve het verzwijgen van de bijwerkingen en doden door de vaccinaties en de misleiding door te camoufleren dat het vaccin volstrekt onnodig is, laat je (minderjarige) scholieren de mensen vaccineren. U hoort het goed. Jongeren die ouderen vaccineren. Niet dat deze studenten niet moeten leren hoe een vaccin toe te dienen. Dat hoort bij hun opleiding. Maar het is de propaganda aan het werk hier. Dit vaccin moet en zal door iedereen genomen worden.

De psychologie hierachter is dat kinderen niet als moordenaars kunnen worden gezien. Op deze manier hoopt de overheid op een effect dat mensen over de streep zal trekken. Vele mensen zien medici en zorgmedewerkers die vaccins toedienen als medeverantwoordelijk en zelf schuldig aan doodslag of moord. Bij  kinderen doe je dat niet. Althans, dat is hun redenering. Zo ver zijn ze bereid te gaan.

Bijkomend voordeel is dat deze generatie zo weer wat meer wordt klaargestoomd voor hun Nieuwe Normaal, Build Back Bettter, Great Reset toekomst.

Verder blijven herhalen dat de vaccinatiebereidheid ontzettend hoog ligt. Om zo mensen het gevoel te geven dat ze een uitzondering zijn. Het werkt hetzelfde met de politieke polls. Mensen neigen niet met de “verliezers” mee te gaan.

Maar een poll van NH-Nieuws laat de werkelijkheid zien:

Klik op de afbeelding en u kunt zelf ook stemmen.

 

hugocaust

Ook volgens hugo de jonge is de bereidheid in Nederland “Koreaans” en “ontzettend hoog” 

Laat duidelijk zijn: Deze mensen deinzen NERGENS voor terug. Haal het idee uit uw hoofd dat “dat in Nederland niet gebeurt”. Dit zijn zieke mensen onder zware druk van hun meerderen die de globalistische agenda er doorheen zullen drukken.

Hier nogmaals het korte fragment waarin hugo de jonge laat zien wie hij werkelijk is en wat er werkelijk speelt.

 

Men probeerde eenzelfde soort truc destijds in Zwolle toen ons nog moest worden aangeleerd om te gehoorzamen aan de anderhalve meter afstand-regel.

Kinderen werden de straat op gestuurd als BOA´s. En tegen kinderen kun je niets doen. Je kunt moeilijk verhaal gaan halen wanneer een 9-jarig kind je er op wijst dat je anderhalve meter afstand moet houden.

 

Kinder-BOA´s in Zwolle als handhavers coronamaatregelen

 

De VVD ondersteunt al deze propaganda schaamteloos. Het is onderdeel van hun agenda.

Vraag jezelf af: Waarom?

Lees dit eens:

Verkiezingsbelofte VVD: Kinderen verplicht vaccineren of uitsluiten

 

4.7 10 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture