CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Schokkend overheidsrapport over bijwerkingen en doden door vaccin

Vaccineren? Doe het nou niet!

Vorig jaar hoorden we van de fakenews-media onterecht dat mensen plots doodvielen door corona. Nu is de werkelijkheid dat mensen onmiddellijk doodvallen na het vaccin.

De Britse regering heeft een rapport uitgebracht waarin de negatieve reacties op zowel de Pfizer als Oxford / Astrazeneca worden benadrukt die zich hebben voorgedaan sinds de introductie op 8 december, en het is niet prettig om te lezen.

DailyExpose en Principia Scientifif International hebben de ernstigste bijwerkingen uiteen gezet.

Afgelopen weekend schreven we al een artikel over het rapport:
https://commonsensetv.nl/archief/je-laten-vaccineren-is-russisch-roulette-spelen/

Rapporten overheid VK:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/958616/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print.pdf
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

Wanneer je het rapport wat beter bestudeerd, dan komen er zeer schokkende waarheden aan het licht.

Het overheidsrapport heeft gegevens verzameld die tot 24 januari 2021 zijn ingevoerd via het MHRA  Yellow Card Scheme.

Op dat moment waren naar schatting 5,4 miljoen met de eerste doses van het Pfizer / BioNTech-vaccin en 1,5 miljoen doses met het Oxford University / AstraZeneca-vaccin ingespoten. Ongeveer 1/2 miljoen mensen kregen een tweede doses, voornamelijk het Pfizer / BioNTech-vaccin.

Pfizer en Oxford / AstraZeneca-vaccins zeer schadelijk

Zoals voorspeld nam met de toename van het aantal toegediende vaccins het aantal bijwerkingen ook toe met 49.472 gerapporteerde reacties op het Pfizer-vaccin en 21.032 reacties op het Oxford / Astrazeneca-vaccin. Voor beide vaccins komt dit neer op 1 op de 333 mensen met een bijwerking. Dit percentage zou zelfs hoger kunnen zijn, aangezien sommige gevallen mogelijk niet zijn gemeld bij de gele kaart.

5 x blindheid, 31x verminderd gezichtsvermogen en 634 oogaandoeningen

Dankzij het Pfizer-vaccin, dat mRNA-technologie gebruikt om menselijke cellen te instrueren om “een bepaalde taak” uit te voeren, zijn vijf mensen nu blind en hebben nog eens 31 mensen een verminderd gezichtsvermogen. In totaal zijn er tot nu toe 634 oogaandoeningen gemeld. Stel je voor dat je meer dan een jaar aan dezelfde vier muren vastzit en geen familie of vrienden kunt zien. Dan opgewonden raken omdat je naïef denkt dat een experimenteel ‘vaccin’ jou je leven terug zal geven en je ze nog een keer zal laten zien. Maar dan weggaan zonder ooit nog iets te kunnen zien.

21 plotselinge beroertes

Er zijn ook 21 cerebrovasculaire ongevallen geweest dankzij het experimentele Pfizer-vaccin. Een cerebrovasculair accident is de plotselinge dood van sommige hersencellen als gevolg van zuurstofgebrek wanneer de bloedstroom naar de hersenen wordt belemmerd door blokkering of scheuring van een slagader naar de hersenen. Een cerebrovasculair accident wordt ook wel een beroerte genoemd.

Op 4 december gaf de Britse regering toe dat ze niet wisten of het Pfizer-vaccineffect had op de vruchtbaarheid. Dit halve ontkennen heeft veel mensen met een kinderwens overtuigd om het vaccin te nemen. (bron)

De bekentenis van de regering bevatte ook opmerkingen over zwangerschap die als volgt waren:

Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2.
Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren  zijn niet voltooid . COVID-19 mRNA- vaccin
BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap vóór vaccinatie te worden uitgesloten. Bovendien moeten vrouwen
in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd zwangerschap te  vermijden gedurende ten minste 2 maanden na  hun tweede dosis.

(bron)

6 spontane abortussen

De Pfizer-vaccinanalyse laat in totaal vier spontane abortussen zien als gevolg van het ontvangen van een dosis van het Pfizer-vaccin. Hoe kan dat? Hoe kan men deze vrouwen dan alsnog een vaccin geven?

De eigen aanbeveling van de regering is dat iedereen die zwanger is of binnen de komende twee maanden zwanger wil worden, het Pfizer-vaccin moet vermijden, dus waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? Je zult hier niets over horen in de reguliere media.

Helaas zijn er ook 2 meldingen geweest van spontane abortus na toediening van het Oxford / Astrazeneca-vaccin.

7 mensen vielen direct dood neer na vaccin

Er staan nog schokkendere gegevens in het rapport.

De Yellow Card  heeft 59 meldingen ontvangen van overlijden en 7 meldingen van plotseling overlijden als gevolg van het Pfizer-vaccin. Dat zijn 7 mensen die onmiddellijk dood neervallen na het ontvangen van de prik. Vorig jaar hoorden we onterecht dat mensen doodvielen aan corona. Nu is de werkelijkheid dat mensen doodvallen door het vaccin.

Totaal aantal doden 107 (24 januari)

Dat zijn dus vijf mensen die nu blind zijn, 21 die een beroerte hebben gehad, zes die een miskraam hebben gehad zelfs nadat de regering, zij het in de kleine lettertjes, adviseerde dat zwangere vrouwen de ‘prik’ vermijden, en 107 die helaas zijn overleden.

Het totale aantal sterfgevallen als gevolg van het Pfizer-vaccin was op 24 januari is 107.

Allemaal als gevolg van het ontvangen van een experimenteel, tijdelijk (voorlopig) goedgekeurd noodvaccin waarvan de fabrikanten absoluut niet aansprakelijk zijn bij het ter verantwoording roepen of compenseren van eventuele bijwerkingen.

69 gezichtsverlammingen

We kunnen u ook vertellen dat het Yellow Card Scheme tot 24 januari 2021 69 meldingen van Aangezichtsverlamming van Bell laat zien vanwege het Pfizer / BioNTech-vaccin.

De verlamming van Bell is een aandoening die zwakte of verlamming van de spieren aan één kant van het gezicht veroorzaakt. Het is de meest voorkomende oorzaak van aangezichtsverlamming.

De regering heeft natuurlijk geprobeerd al deze vreselijke bijwerkingen van de Covid-vaccins weg te redeneren. In het rapport verklaarden ze het volgende:

Een groot deel van de mensen die tot dusver tijdens de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, zijn hoogbejaarden, van wie velen ook reeds bestaande medische aandoeningen hebben. Oudere leeftijd en chronische onderliggende ziekten maken het waarschijnlijker dat zich toevallige bijwerkingen zullen voordoen, vooral gezien de miljoenen gevaccineerde mensen. Het is daarom belangrijk dat we deze rapporten zorgvuldig doornemen om mogelijke bijwerkingen te onderscheiden van ziekte die zouden zijn opgetreden ongeacht vaccinatie.

En dat, beste lezers, is de definitie van hypocrisie. 

Tienduizenden mensen zijn gestorven met onderliggende aandoeningen binnen 28 dagen na een positieve test voor SARS-CoV-2, maar hun overlijden is bestempeld als “Definitieve Coronadode” en is toegevoegd aan de Covid-sterftecijfers (bron).

Maar we mogen deze methode om sterfgevallen te tellen natuurlijk alleen gebruiken als het om Covid gaat. Want als het om het vaccin gaat dan wordt ons verteld dat ze waarschijnlijk zijn overleden als gevolg van hun “onderliggende omstandigheden” en elke melding van overlijden met een “korreltje zout” moeten nemen.

Het beroerde is dat we bijna een jaar lang onder tirannie leven wachtende op dit dodelijke vaccin. 

Bijwerkingen op langere termijn

Dit zijn slechts de onmiddellijke bijwerkingen van de Covid-vaccin in één maand in één land. En alleen degene die zijn gemeld. Vele andere bijwerkingen zijn hier niet genoemd. Het gaat tenslotte over 50.000 gevallen alleen in Groot-Brittannië al.

We houden ons hart vast voor de bijwerkingen op lange termijn voor de slecht geïnformeerde mensen die zich, onbegrijpelijk maar waar, laten vaccineren.

De doden zullen blijven vallen. We zijn nog maar net begonnen. En we gaan ernstige lange termijn effecten zien. Dat mensen toch niet nadenken over de gevolgen is zo bizar. Onwerkelijk.

Prik ze!

LEES OOK:

Rechtbank Weimar: Coronamaatregelen brengen democratie aan het wankelen

4.6 17 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
27 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
27
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven