NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

RUTTE zegt niet van HIËRARCHIE te houden

Vanmiddag zei een leider van een Bananenrepubliek ergens in Europa onder meer het volgende tegen zijn burgers:

“We willen terug naar normaal, maar dat zal zeker een nieuw normaal zijn want zolang er geen vaccin is, zolang er geen medicijnen zijn en zolang de groepsimmuniteit op het lage percentage staat waar het nu lijkt te staan, zul je nog zeer lange tijd te maken hebben, eeuhh MOGELIJK te maken hebben, met de 1.5 meter samenleving en de hygiëne-eisen.”

“We leven nu in een ander land en het dagelijks leven voltrekt zich anders dan dan normaal.”,merkt Rutte op.

“Het virus moet zich eerst langzamer gaan verspreiden om dan stap voor stap te kunnen bekijken wat er mogelijk is om ruimte te geven aan onze economie.”

“Tijdens de dodenherdenking op 4 mei zal de Dam leeg zijn en dat is het goede wat corona ons heeft gebracht: in die stilte klinkt de boodschap van het coronavirus luider dan ooit! We worden met onze neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk onze VRIJHEID is.”

“We komen binnenkort met een beleid wat betreft mondkapjes. We wachten de advisering af,” continueert Rutte.

“Het liefst zou ik tegen iedereen zeggen, ga morgen allemaal weer aan de slag, maar dat kan simpelweg niet, want het virus is nog op een veel te gevaarlijk niveau onder ons.”

“We hebben het hele pakket onlangs verlengd, en straks komen we met meer informatie wat betreft de mondkapjes en misschien kunnen we dan meer zeggen over de contact beroepen: zoals kappers.”

“En wellicht kunnen we met mondkapjes de 1.5 m regel in het openbaar vervoer opheffen.”

De NOS vraagt om lessen hoe de burgers mondkapjes moeten gaan gebruiken.

“Als het OMT een niet eensluidend advies geeft dan hakken wij als regering gewoon zelf de knoop door over de verplichting van mondkapjes.”, suggereert Rutte.

“We moeten blij zijn dat we in Nederland wonen, want in Nederland kun je tenminste nog gewoon naar de winkel en staat er niet zoals in veel andere Europese landen opeens een politieman voor je deur als je naar buiten wil. Dus in Nederland is er al veel meer voor de mensen dan in andere landen.”

Rutte vertelt:

“Mijn hart bloed voor de horeca ondernemers, ik maak zelf graag gebruik van de horeca en ik snap dus de noodkreet.”

Het wordt erger.

“Zweden is niet ‘beter’ dan wij. Wij hebben de meest liberale lockdown van Europa: we hebben nooit politiemensen voor deuren gezet!”

Zweden is inderdaad niet zoals ons. Zij hebben een draaiende economie.

“Er is beperkt respect voor de politiek in Nederland, maar de Nederlanders blijven thuis ze luisteren goed. En niet omdat Rutte dat zegt maar omdat de feiten dat substantiëlere.”

“Dat past bij de ANARCHISTISCHE Nederlanders. Ik hou zelf ook niet van HIËRARCHIE. Dus ik ben heel blij dat ze dat zo gedaan hebben: Dat mensen er vanuit de inhoud opvolging aan geven. Dus het woord dictatuur zou ik er niet aan willen geven.”

Het gebrek aan transparantie, de besloten club waar dingen worden bedacht? Rutte kijkt naar beneden, zoals we hem al weken zien doen en doet alsof hij zich niet herkent in de opmerking van de journaliste:

“Dat verbaast me dat mensen dat denken, want wat experts bediscussiëren is allemaal openbaar.”

“We geven overheidssteun aan horecabedrijven voor tenminste een kwartaal, maar we kijken hoe de steun er uit komt te zien na afloop van het kwartaal.”

“Het advies blijft nog steeds blijf bij opa en oma weg. En we kunnen niet iemands paspoort vragen om iemands leeftijd te checken en vervolgens mensen van 70 de toegang tot horeca te ontzeggen. Maar het zijn dingen waar we over na denken.”

“Ik wens iedereen een goed weekend!”

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x