CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Rutte opgehemeld en bewierookt!

Vriend Jort bezorgt mark het perfecte imago: een groot staatsman en crisisleider

Tot zover de kop in de Volkskrant van zondag 14 februari 2021.

Ik lees de VK niet graag. Ik vind het een links vodje dat maar al te graag vooraan staat als het gaat om de verkondiging van het linkse evangelie. De VK wil graag dat moeder aarde wordt gered van onze verschrikkelijke aanwezigheid en dat de thermostaatknop van de aarde een paar graden naar beneden wordt gezet omdat wij haar teveel zouden opwarmen. Dit kan allemaal bereikt worden door honderden miljarden aan klimaatbelasting te heffen en door ons land en onze weilanden vol te proppen met afschuwelijke windturbines en zonnecollectoren.

Maar die kritiek terzijde; vandaag kopt de VK met een kort verslag van het radio-interview dat Jort Kelder gister had met mark rutte. Zelf hoorde ik het voorbijkomen toen ik in de auto onderweg was. Doorgaans luister ik graag naar dat programma omdat de onderwerpen mij meestal aanspreken en omdat er jonge (nieuwe) doctoren voorbijkomen die vaak interessante onderzoeken hebben gedaan. Maar deze keer was het volkomen anders!

De stem van mark
Ik herken de stem van mark rutte uit duizenden, zodra ik zijn stem hoor gaat de radio op een andere zender! Zo ook gistermiddag. Yvonne Hofs van de VK heeft wel de moeite genomen om het interview uit te luisteren, haar conclusie is schokkend! Onze staatsomroep heeft mark rutte een uur gratis zendtijd gegeven, terwijl de anders zo kritische Kelder hem met geen enkel woord van kritiek heeft aangepakt of bevraagd, hij kent rutte immers al vanaf zijn tweeëntwintigste.

Het is allemaal nóg erger! Ik werd zelfs misselijk toen ik het VK-artikel las:

“Zo werd het beeld gecreëerd van een onvermoeibare, capabele leider van internationale allure. Een staatsman van het kaliber Angela Merkel, Johan de Witt en Winston Churchill. De televisietoespraak waarin Rutte op 16 maart de eerste lockdown aankondigde, was volgens Kelder een historisch moment waarover half Nederland later tegen elkaar zal zeggen: ‘Waar was jíj toen premier Rutte die rede gaf?’”

Berechten
Na zoveel bedrog, na zoveel leugens, na zoveel opzettelijk aangerichte schade aan onze economie en de (geestelijke) volksgezondheid, is het de hoogste tijd dat deze crimineel wordt opgepakt en gerecht. Er zijn gelukkig ontwikkelingen in die richting. Het viel mij daarbij op dat Google de site van artsen voor vrijheid niet laat zien in haar zoekresultaten, je kunt de site alleen vinden als je de gehele link zelf in de zoekbalk plaatst: https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

Ik vind dit interview getuigen van een ongekende, maar niet onverwachte, brutaliteit en arrogantie. mark rutte is de zelfingenomen eigendunk reeds lang voorbij. Deze man moet zo snel mogelijk het politieke veld ruimen, opgepakt en berecht worden. Merkwaardig dat een minister president in demissie überhaupt nog zoveel praatjes heeft.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.6 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven