CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Rudy Giuliani: Een flamboyant figuur

Rudy Giuliani is altijd een geliefd persoon geweest in Amerika.

Totdat hij de advocaat werd van Donald Trump.

Net zoals Donald Trump altijd een geliefd persoon in Amerika is geweest, totdat hij President werd en het wereldje van de elite op zijn kop gooide.

Mafia Commission Trial

Rudy Giuliani heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en is vooral bekend geworden door de Mafia Commission Trial (bron) en zijn succesvolle burgemeesterschap in New York.

Deze zaak tegen de maffia liep van 25 februari 1985 tot en met 19 november 1986.

Rudy Giuliani klaagde 11 maffia-leden aan, waaronder de kopstukken van de zogenaamde Five Families ‘ in New York City voor onder meer afpersing , arbeidsafpersing en huurmoord. Iets wat niemand destijds durfde omdat je je eigen leven op het spel zet.

De zaak werd destijds door Time Magazine “The case of cases” genoemd en vrijwel heel Amerika nam dat over.

Niemand durfde deze kopstukken aan te pakken. Maar Rudy Giuliani, gedreven door zijn enorme afkeer van onrecht en corruptie, opende als eerste de aanval op de infrastructuur van de georganiseerde misdaad. En met succes.

Drie hoofden van de Five Families werden veroordeeld tot 100 jaar gevangenisstraf op 13 januari 1987.

Twee andere kopstukken “ontsprongen” de dans omdat ze voor hun veroordeling werden vermoord. (bron)

Andere maffia-leden kregen gevangenisstraffen van tussen de 39 jaar en 70 jaar.

Rudy zette zijn eigen leven op het spel en was zich daar uiterst bewust van maar hij deinsde niet terug.

Volgens een FBI-memo die in 2007 werd onthuld, stemden de leiders van de Five Families eind 1986 over het al dan niet vermoorden van Rudy Giuliani.

Kopstukken Lucchese , Bonanno en Genovese verwierpen het idee maar de kopstukken van Colombo en Gambino: Carmine Persico en John Gotti , wilden Rudy dfood hebben.

In 2014 werd onthuld door een voormalig Siciliaans maffialid en informant, Rosario Naimo , dat Salvatore Riina, een beruchte Siciliaanse maffia-leider, opdracht had gegeven Giuliani te vermoorden. (bron)

John Gotti

Huisadvocaat van Donald Trump

Rudy Giuliani is inmiddels de huisadvocaat van Donald Trump en hij heeft nog vele zaken lopen voor zijn client. Onder andere tegen de Biden familie, tegen de Clintons, er lopen zaken over de verkiezingsfraude in Amerika afgelopen november 2020 en er komen, na eigen zeggen, nog grote verrassingen aan die aan zullen tonen hoe door en door corrupt The Swamp is.

Niet alleen mensen uit de Democratische partij. Ook onder de Republikeinen bevinden zich corrupte carrière politici die kiezen voor eigenbelang in plaats van het landsbelang.

Mensen aan de linkerzijde van het politieke spectrum proberen nu deze man belachelijk te maken omdat hij bij deze verkiezingsfraude duidelijk emotioneel betrokken is. Maar de werkelijke reden is natuurlijk omdat hij de advocaat is van Donald Trump.

We willen Giuliani niet verheerlijken. Rudy verdient graag geld (daar is overigens niets mis mee) en het is een slimme advocaat. Maar wel integer en zijn afkeer van onrecht maakt hem een bijzonder persoon. Inmiddels 76 jaar maar hij snabbelt nog steeds wat bij met zijn eigen Common Sense show.

 

 

VIDEO: Rudy Giuliani. Een flamboyant figuur. 

Dit is zijn “Common Sense” kanaal op Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC-9J07yyuXQTx_uZQchtwsg

Wij hebben een kort geding aangespannen tegen Rudy Giuliani voor het stelen van onze naam en exact hetzelfde lettertype. Rudy gaf toe geïnspireerd te zijn door ons kanaal. We schatten onze kansen hoog in deze zaak te winnen.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven