NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Manipulatie met cijfers, list en bedrog door de overheid, het RIVM en de mainstream media.

Manipulatie met cijfers, list en bedrog
door de overheid, het RIVM en de mainstream media.

De trappen van vergelijking bestaan eigenlijk uit 3 gradaties.
Mooi, mooier, mooist is mijn lievelingstrap.
Maar in mijn vak gebruik ik vaak deze:
Leugens, grove leugens, statistieken.
Ironisch, maar wel heel erg waar. Met statistieken en met grafieken kan je zo veel manipulaties uitvoeren dat er een compleet omgekeerd beeld van de werkelijkheid kan worden ‘aangetoond’.

Tegenwoordig kunnen we nog 2 gradaties toevoegen aan deze trappen van vergelijking:

Leugens, grove leugens, statistieken, politici, mainstream media.

Want hoe deze laatste 2 kunnen liegen en manipuleren, sinds het corona hoax tijdperk, dat is ongekend, ongezien en ongehoord en dat verdient daarom 2 extra trappen. (pun intended!)

“Wereldwijd meer dan 34.000.000 besmettingen”, lezen we. In werkelijkheid zijn dat er momenteel ruim 9.000.000. En dat getal is dan ook nog inclusief de PCR ‘besmettingen’, maar daar komen we zo dadelijk op terug.

Als het gaat om de cijfers van grote landen, de VS, Brazilië, dan oogt het spectaculairder om de absolute getallen te gebruiken. “Méér dan 200.000 doden in de VS”.

Maar als het gaat om kleine getallen dan oogt het spectaculairder om met percentages te gaan werken:
“60% stijging van het aantal ziekenhuis opnames in Nederland”, las ik deze week.
60%!!!

Dat klinkt eng en ernstig!

In werkelijkheid ging het om een stijging van ongeveer 152 in de week ervoor naar 244 in de week erna. Wist u dat er in Nederland ongeveer 300 ziekenhuizen en klinieken zijn? Dus nog niet eens elk ziekenhuis heeft in een week tijd maar liefst 1 patiënt moeten opnemen. Dat was dringen bij de voordeur zeg!
Nee, nou begrijp ik de noodzaak om de hele economie om zeep te helpen, mensen hun grondrechten af te pakken, mensen hun waardigheid af te pakken. En ja, logisch, nu begrijp ik ook dat we verder “gewoon onze bek moeten houden”.

Door het RIVM en de overheid wordt naar believen de statistieken en de testmethodes aangepast.

Niet om een beter beeld te krijgen, maar om vol te kunnen blijven houden dat er een pandemie aan de gang is. In maart-april-mei werd een corona besmetting vastgesteld met een laboratorium test.

Toen vanaf april-mei het aantal besmettingen in rap tempo aan het afnemen was, kwam in juni de PCR test erbij. Iedereen die zich wilde laten testen, al dan niet vanwege een snotneus, kon zich laten testen. Het aantal ‘besmettingen’ schoot vervolgens omhoog.
Mensen die echt ziek waren, met griepachtige klachten en/of ademhalingsklachten werden wel nog steeds met een echte labo test gediagnosticeerd. En wat blijkt, de afgelopen 25 weken:

Jawel, al Vijf-en-Twintig Weken, komt corona besmetting niet of nauwelijks meer voor in Nederland.

Adenovirus en Rhinovirus zijn op dit moment de meest voorkomende besmettingen bij mensen dergelijke klachten.
(Bron: De Virologische Weekstaten en Epidemiologische situatie covid-19 van het RIVM)

Het is nu dus zo dat de zieke mensen geen covid-19 hebben en de gezonde mensen wel! Als het echt zo zou zijn dat zovele gezonde mensen het virus bij zich dragen dan zou dat eerder reden zijn voor gejuich, want dan hebben we de immuniteit al grotendeels te pakken. Maar het gejuich blijft uit want het zijn allemaal leugens.

Ik heb over de Virologische Weekstaten al meermaals geschreven en de fraude en manipulatie die d.m.v de weekstaten kan worden blootgelegd werd door meerdere partijen opgemerkt. Sinds kort worden mensen die met klachten naar de dokter gaan daarom tegenwoordig ook niet meer met een echte, maar met een PCR test gediagnosticeerd. (Dit geldt trouwens ook bij overlijdens.

Iemand die bij een verkeersongeluk om het leven komt krijgt in het mortuarium nog even een wattenstaafje in de neus geduwd en kan vervolgens als corona-dode worden geregistreerd.) De echte test wordt nu alleen nog maar gebruikt voor ‘monitoring doeleinden’. Dit wordt niet verder gedefinieerd en gespecificeerd, maar nog steeds wijst deze ‘monitoring’ uit dat er geen of nauwelijks corona besmettingen in Nederland voorkomen.

De PCR test en het corona beleid in Jip en Janneke taal

Tijdens een vragenronde liet Jaap van Dissel zich ontvallen dat hij onlangs een artikel in het NRC had gelezen over de PCR test. Van Dissel moet dus in het NRC lezen hoe de PCR test (niet) werkt!!!
En die gaat vervolgens Mark Rutte en Hugo de Jonge adviseren om voor de zekerheid het hele land maar even naar de kloten te helpen.

Opgelet Mark, Hugo en Jaap! Speciaal voor jullie leg ik het uit in Jip en Janneke taal:

Stel, je loopt op straat met een blinddoek voor. Je bukt en voelt in de goot of daar wat ligt.
Je vind een stukje rubber van een ruitenwisser. Je constateert dat je een auto hebt gevonden.
Hoera!!
Maar pas op hoor!!
Dit is niet zo maar een auto……
Dit is een hele gevaarlijke auto die misschien wel iedereen dood gaat rijden.
Maar als je nou snel een mondkapje opdoet, niet meer met je vriendjes gaat spelen en verder je bek houdt, dan kan jou niks overkomen.

Snappen jullie het nu ook Markje, Hugootje en Jaapje? Of zal ik het komen voorlezen?

Waarom testen we de tests niet?

Volgens mij zijn de meeste deskundigen het er over eens dat de PCR test niet gebruikt kan worden en niet bedoeld is om diagnoses te stellen. Dat heeft zelfs Kary Mullis, de uitvinder van de test, gezegd.
Maar goed, u en ik weten het natuurlijk ook niet precies. Wat ik wel weet is dat de WHO opdraagt aan alle landen om de PCR test te gebruiken.
Maar er is natuurlijk een hele makkelijke manier om er achter te komen of de test wel of niet betrouwbaar is. Per dag worden zo’n 2000 mensen positief getest met PCR. Als ze nou eens een week lang elke dag 100 van deze positief geteste mensen nogmaals zouden controleren met een echte test. Er zijn ongeveer 70 labo’s in Nederland die dat kunnen. 700 tests in een week, dat zijn er per labo nog geen 2 per dag. Dus daar is wel capaciteit voor. Dan weten we na 7 dagen, 700 controle tests, toch met aan zekerheid grenzende nauwkeurigheid hoe het zit. Als dan blijkt dat, pak weg, 97% van de positieve PCR geteste personen ook in de echte test positief blijken, dan kan je zeggen dat de test behoorlijk nauwkeurig is. Maar ik vrees dat het juist andersom gaat zijn. En dat is natuurlijk exact de reden waarom ze deze simpele check niet uitvoeren. Want het doel is zoveel mogelijk de angst erin te houden en deze hoax voort te zetten.

Diverse artsen en andere wetenschappers hebben al uitvoerig uiteengezet dat, en waarom de PCR test niet kan worden gebruikt om een corona patiënt te diagnosticeren.

Tijdens het schrijven van deze column kreeg ik een nieuwsbrief in mijn mailbox van De Lange Mars, www.dlmplus.nl . En laat daar nou net een uitgebreid artikel instaan over de PCR test en met daarin ook de onderzoeksresultaten van “Deutsche Netzwerk Evidenzbasierte Medizin e.V.”, een wetenschappelijke medische vakclub. En de conclusie van deze wetenschappers is dat de PCR test zo’n 95 % vals positief scoort.
Inmiddels zijn er ook al een paar kamerleden die op de hoogte zijn van deze scam en die blijven vragen stellen over de betrouwbaarheid van de PCR test. Op de vragen komen niet of nauwelijks antwoorden maar om van de lastige vragen af te komen, komt er binnenkort een nieuwe test. Die geeft veel sneller en nog onbetrouwbaarder een uitslag. Dus maak je borst maar vast nat.

“Jij bent geen wetenschapper/viroloog/bacterioloog”
krijg ik in discussies of in reacties vaak te horen en te lezen. Dat klopt.
Maar als je ziet hoe vaak wetenschappers elkaar tegenspreken kunnen we daar ook niet altijd iets mee.
Er zijn natuurlijk veel zaken die je gewoon met gezond verstand kan oplossen. Zoals de hierboven beschreven test van de PCR test. Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn. Dat kan een kind nog bedenken. Op dit moment woedt volop de discussie over het nut van mondkapjes. Ik hoef ook geen wetenschapper te zijn om te constateren dat deze muilkorf verplichting helemaal niets oplost. In Peru, waar de overal en altijd mondkapjesplicht al gedurende de gehele ‘estado de emergencia’ van kracht is, zou daar anders een aanwijzing voor te vinden moeten zijn. Echter, Peru is het meest geïnfecteerde land van de hele wereld. Als mondkapjes iets zouden helpen dan had het bewijs daarvoor zich in Peru geopenbaard. Maar het tegendeel is het geval.
Wetenschappers en medici verklaren zelfs dat het dragen van een mondkap vele andere medische complicaties oplevert.
(Op de OK’s draagt het medisch personeel (uiteraard) altijd mondkapjes. Aangezien dat de zuurstofopname belemmerd wordt in OK’s altijd extra zuurstof aan de lucht toegevoegd.)

 Ja, en wat nu?

De pioniers in de bestrijding van deze hoax en de ontmaskering van de leugens, CommonSenceTV en Robert Jensen, worden inmiddels geflankeerd door vele, vele anderen. Café Weltschmertz, De Lange Mars, Jay Francis (Tisjeboy), (Lange) Frans Frederiks, Rico Brouwer (Potkaars), Sven Hulleman (Een oorlog reeds verloren), Viruswaarheid, TTM, Onafhankelijke Pers, Blue Tiger Studio, Maurice de Hond en nog vele, vele anderen zetten zich in door onderzoeken te doen, wetenschappers te interviewen, cijfers te analyseren, potcasts en columns te publiceren en noem maar op.

Het trieste is dat de boodschap steeds dezelfde is maar niet veel oplost. Al vele maanden zijn de denkers op de hoogte van deze hoax, alle misinformatie en alle ontkenningen van de werkelijkheid. Helaas is de grote mensenmassa zo geïndoctrineerd dat ze zich blijven vastklampen aan de paniekverhalen van overheden en mainstream media. Een groepje bekende artiesten die zich kritisch had uitgelaten en een aantal vragen had gesteld zijn in de pers en bij de BN-ers die (veelal) door de staatsomroep worden betaald zo neergesabeld, dat ze hun ‘#ikdoenietmeermee’ maar weer hebben ingetrokken. Jinek en de andere Op1 ‘helden’ durven het niet aan om mensen uit te nodigen die echt een onderbouwd verhaal kunnen houden en het slappe gewauwel kunnen weerleggen. Nodig Sven Hulleman, Rico Brouwer of Jay Francis maar eens uit.

Op last van de WHO, opgevolgd door vrijwel alle regeringen, wordt een in alle opzichten slopend beleid gevoerd, gebaseerd op bijna niks…..
In een eerdere column “The Big Corona Picture” heb ik de mogelijkheid nog opengelaten dat dit hele slopende beleid gebaseerd zou kunnen zijn op onwetendheid, domheid, volharden in verkeerde uitgangspunten, tunnelvisie, niet durven toegeven en zo voort.
Maar dat kan zo onderhand niet meer een mogelijkheid zijn.

Bijna overal zien we de nieuwe lockdowns weer ingevoerd worden en allemaal overduidelijk bewezen gebaseerd op niets anders dan op leugens, manipulatie en bewuste misleiding.
Ik ben bang dat het geweer van schouder zal moeten gaan veranderen. Met discussies, columns en vreedzame demonstraties gaan we deze gevaarlijke gekken niet kunnen tegenhouden.
De verantwoordelijken hiervoor dienen berecht te worden bij het Internationaal Strafhof wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Kan je wel nog steeds gewoon op de fiets naar de zittingen komen, Mark. Da’s dan nog wel een voordeeltje.

Marcel van Tol

‘#ikdoenietmeermee

Veel mensen worden lastiggevallen door scholen die willen dat kinderen een mondkapje opdoen.
DIT IS BIJ WET NIET TE VERPLICHTEN!

Lees dit goed!

Verplichte mondkapjes wettelijk NIET mogelijk

Stop deze totale gekte!!

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
12
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x