Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Zoeken
Filters
Exacte resultaten
Zoek in de titel
Zoek in het artikel
Filter by Categorieën
Artsen en covid19
Censuur en wat u niet mag zien
Columns
Coronamaatregelen
De Audiokrant
Economie
Europese Unie
Geloof en Spiritualiteit
Geschiedenis
Immigratie
Jasper S.
Kinderwelzijn en misbruik
Klimaat
Mainstream media
Nieuws
Nieuws uit Amerika
Politie
Politiek
Radio Gletsjer
Rechten en Plichten
Vaccinatie slachtoffers
Vaccinaties
Weerstand en Verzet

RIVM geeft toe: Er is niets aan de hand en corona is geen bedreiging

Verspreid de vrijheid!

Update: YouTube verwijderde de video´s maar we hebben ze terug en opgeslagen

Een man besluit het RIVM te bellen omdat hij zich nogal zorgen maakt over corona.

Hij is timmerman, werkt in de buitenlucht en voelt zich niet zo veilig na alles wat hij hoort en ziet, vooral in de media.

Hij spreekt zijn zorgen uit tegen de goudeerlijke expert van het RIVM aan de andere kant van de lijn.

AVONDKLOK

De man stelt de beller op deze manier gerust:

“De verwachting is dat binnen 3 weken de maatregelen strenger gaan worden. Er wordt al gesproken over een mondkapjesplicht. En eventueel ook een avondklok.”

De beller wijst het RIVM erop dat op hun site staat dat 98% geen of milde klachten heeft en vraagt: “Dat klopt dan toch niet?”

Ja, dat klopt volgens het RIVM. “Van de 3.000 besmettingen die er dagelijks bij komen heeft vrijwel iedereen geen tot zeer milde klachten.”

“Vandaar dat het aantal IC opnames eigenlijk relatief laag is. Omdat jonge mensen die nu besmet raken er gewoon niet ziek van worden.”, licht het RIVM toe

BEETJE KEELPIJN EN LOOPNEUS

De beller vraagt dat er dus eigenlijk maar 1.5% in het ziekenhuis terecht komt en 0,35% daadwerkelijk op de IC terecht komen.

Het RIVM bevestigt: “Ja, klopt, ja.”

De beller vraagt: “Dus in principe is de kans heel klein dat je er ziek van wordt?”, doelend op covid.

Het RIVM bevestigt weer: “Ja, klopt. Ik krijg heel veel mensen aan de lijn en de meesten hebben een klein beetje keelpijn of een loopneus. En meer is het niet”

“Alleen mensen die onderliggende aandoeningen hebben, dus mensen met een verzwakt afweersysteem lopen het grootste risico.” licht het RIVM toe.

Als voorbeelden worden genoemd, mensen met kanker of diabetes. Net als met de griep dus.

Waarom breken ze dan die afweer af met mondkapjes, eeuwig handen wassen en geen enkel contact meer om weerstand op te bouwen? Dat is dan een zelfmoordbeleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

De beller vraagt nogmaals om bevestiging: “Dus het grote deel heeft in principe geen last?”

“Klopt!”, zegt het RIVM. “Die ervaren het echt als een koudje.”

VERDWENEN GRIEPDODEN EN VERKEERSDODEN WORDEN CORONADODEN

De beller begint hierna over zijn collega´s die hem vertellen dat hij zichzelf niet zo druk moet maken omdat er ieder jaar 6.500 mensen dood gaan aan de griep. En dit jaar maar 400.

“6.200 coronadoden plus die 400 dat is ook 6.600. Dus we zitten in principe hetzelfde als de griep.”, zegt de beller met vragende toon.

“Maar ja,” zegt de beller, “op het nieuws waarschuwen ze natuurlijk niet voor niets”, doelend op de media die ons geen minuut met rust laten wanneer het corona betreft.

“Dat komt omdat mensen die wel echt ziek worden, die zijn er meestal slecht aan toe.  Dat is een zware belasting voor de IC´s”, zegt het RIVM, “…maar het is niet zo dat de mensen gemiddeld zieker worden. Integendeel! Er zijn zelfs mensen die hebben het niet eens in de gaten dat ze het gehad hebben.”

Dit toont aan dat de media hun mond zouden moeten houden.

De beller wijst nogmaals op de 400 griepdoden ineens dit jaar terwijl dat er normaal gesproken zo´n 6.500 zijn en in 2018 zelfs 11.500. De beller spreekt over 8.500 griepdoden maar dat was de oversterfte. Een detail, maar wel een belangrijk detail. (bron)

En dan komt het:

“Nou ja het kan best zijn dat als mensen aan griep overlijden dat dat misschien makkelijk onder het kopje corona verdwijnt, he?”

De man spreekt verder::

“Het is ook zo dat als iemand positief is getest op Corona en hij overlijdt aan iets anders, bijvoorbeeld een verkeersongeluk, dan wordt dat ook als een coronadode gerekend.

RIVM: “In 2018 waren er ongelooflijk veel griepdoden. Maar daar hoorde je dan niemand over.”

RIVM: IN 2018 HOORDE JE NIEMAND

De beller blijft zich zorgen maken. “Ja je krijgt zoveel nieuws over je heen. Van besmettingen en IC´s raken weer overvol enzo!” (het media-virus).

RIVM: “In 2018 waren er ongelooflijk veel griepdoden en daar hoorde voor de rest niemand over. Dan werd er gewoon gezegd: Okay, het is niet anders.”

Het RIVM legt uit dat dit hele beleid is gericht om de druk op de IC´s af te doen nemen. Dus mondkapjes, social distancing en alle andere vrijheidsbeperkende maatregelen worden niet uitgevoerd om ons te beschermen. Het is vanwege de kapot bezuinigde zorg door Mark Rutte.

“Dus in principe hoeven gezonde mensen zich niet drukker te maken om corona dan om de griep?”

“Ja, daar komt het voor de meeste mensen inderdaad op neer.”, zegt het RIVM nogmaals.

Wederom bevestigt het RIVM ook dat het vrijwel alleen gebeurt bij mensen met onderliggende aandoeningen. “Die mensen lopen een wat groter risico. En ook echt oudere mensen met een verzwakte weerstand.”

“Maar dat is met griep niet anders. Dan hebben ze ook een hoger risico.”, voegt het RIVM er aan toe.

Duidelijk.

Mondkapjes, uw bedrijf op de fles, uw kinderen niet meer zelf mogen afdrogen, uw depressie, de zelfmoordneigingen, uw levenswerk dat verloren is gegaan, de familie die aan kanker is overleden omdat er geen plek was vanwege corona, uw geamputeerde been omdat het wondje niet op tijd verholpen werd, de polarisatie in de samenleving over het coronavirus.

Het is allemaal voor niets geweest. Het enige probleem is “de druk op de IC´s”.

Nadat u van alle kanten al alarmbellen heeft horen rinkelen, bevestigt hier een eerlijke expert van het RIVM dat er omtrent onze gezondheid, niets aan de hand is.

De enigen die hardnekkig blijven ontkennen zijn de mensen met belangen in Den Haag. Een schoolmeester en een oud medewerker personeelszaken.

MAAR DE SPOEDWET KOMT ER!

Staat u ook in Den Haag? Of wat moet er nog meer gebeuren voordat het doordringt? Laat u zichzelf nog verder de afgrond intrekken door een groepje foute mensen in Den Haag? Laat u het nog verder toe dat ze voor uw kinderen gaan voor het nieuwe normaal van Mark Rutte en Hugo de Jonge?

Laten wij een spoedwet toe? Alleen de allergekste zou dit toelaten.

PLAATS EN TIJD:

Dinsdag 6 oktober tussen 19.00 uur en 22.00 uur
Verzamelen tussen 19.00 uur en 19.30 uur

Plein, Den Haag

Wij verwachten en hopen zo dat alle goede politiemensen, die ook burger zijn en ook families hebben, achter Nederland staan.

Deze corrupte kliek in Den Haag moet weg. Het doek is echt gevallen. Een schoolmeester en een oud medewerker afdeling personeelszaken maken ons leven kapot.

We moeten daar gewoon staan! Één blok. Wij willen NU ons leven terug.

Afgelopen met deze massahysterie en totale gekte. Gezond verstand in Nederland.

Luister hier naar het gesprek.

 

Voor het geval mensen dit een hoax gaan noemen:

 

En nog pijnlijker. Het RIVM probeert er onder uit te komen. Wat een schande voor dit land. Feiten en grondrechten worden aan de kant gezet door leugens en manipulatie.

 

BRON: YouTube kanaal De Kapitein

https://www.youtube.com/channel/UCXdkHJwMBAgii4YFX88x5mw

SUBSCRIBE!


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x