NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Reportage - Wat is 5G en wat zijn de gevolgen?

De maker van deze reportage over 5G, de mensen van het Youtubekanaal: Nepnieuws geven CommonSenseTV de eer de Nederlandse versie uit te mogen zenden.

Subscribe eerst even op hun Youtube kanaal. Youtube maakt het ze heel moeilijk. Dat is lullig want zijn video´s zijn zo de moeite waard om te kijken voor wakkere mensen en mensen die nog wakker moeten worden… En gewoon steengoed! Maar niet te vinden…
Subscribe gelijk hier even. Zo wordt het kanaal ook zichtbaar en heb je een goede aanvulling erbij op je dagelijkse video´s.

 

 

 

Op hun kanaal staat de wat pittigere Engelse versie van deze reportage en video´s over wereldwijde actualiteiten en Nieuws. Ook de Gele Hesjes worden op de voet gevolgd door NepNieuws.

Hier de Nederlandse versie van een indringende reportage over 5G en de mogelijke en reële gevaren hiervan.

Veel kijkplezier en lees daarna hoeronder nog even verder:

We werken graag samen. We hebben we allemaal hetzelfde doel:

Een vrij en soeverein Nederland dat zelf beslist wie er binnenkomen en zijn eigen beleid kan maken. Een beleid gebaseerd op gezond verstand en een Nederland waar we trots op kunnen zijn en weer even normaal gaan doen.

We zouden met alle platforms eens wat meer bij elkaar moeten komen om de informatie veel toegankelijker de maken en ons te verenigen.

Met wat geld kunnen we veel meer content ondertitelen. Vanwege de tijd die dit in beslag neemt, beperkt het ons en kunnen we niet de complete boodschap laten zien en het kanaal breder trekken met veel meer variatie en onderwerpen om aan te pakken.

Het zal direct kwalitatief en kwantitatief omhoogschieten wanneer wij een vertaalbureau kunnen permitteren voor de ondertiteling.

Steun daarom onze kanalen.

 

 

 

We willen alles doen om mee te helpen Nederland wakker te schudden!

Dit doen we met video´s, social media, ons Youtube-kanaal, Twitter, Instagram en heel veel artikelenvideo´s en columns op onze website. www.commonsensetv.nl.
Alles wat maar nodig is. Er staat een forum klaar voor discussie en om ons te verenigen.

We zijn onafhankelijk en alleen met hulp van kijkers en lezers kunnen wij hiermee doorgaan. En we willen nog veel meer onder de aandacht brengen.
Wat ons betreft werken we samen met alle kanalen en platforms met dit geluid om ervoor te zorgen dat het realisme en gezonde verstand heel snel het globalisme verslaat. Laten we samenkomen!

STEUN ONS:
www.patreon.com/commonsensetv
https://commonsensetv.nl/archief/steun-ons/

Heb je een leuk product en wil je adverteren? Mensen genoeg op dit kanaal!
We hebben aantrekkelijke statistieken. Voor u een kans om goedkoop te adverteren. We blijven groeien. Zo kunnen wij verder met uitbreiden en het kanaal breder trekken.
Voor meer info:
https://commonsensetv.nl/archief/adverteren/

KOOP JE WEL EENS VIA BOL?
Als je via deze link naar BOL gaat, krijgen wij als partner van BOL tussen de 1% en 8% van je aankoop van ten goede van het kanaal.
Je er niets van en wij kunnen niet zien wat je hebt aangeschaft. Ook heb je soms recht op speciale kortingen!
Bol.com partner CSTV

VOLG ONS:
https://twitter.com/CommonSense_TV

Nog geen VPN? Als je om je privacy geeft dan moet je simpelweg een VPN aanschaffen. Weet dat iedere website je identiteit kan achterhalen en een profiel van jouw kan maken. Je steunt ons er ook mee. Het werkt heel eenvoudig en de verbinding is supersnel. Als je hulp nodig hebt, helpen we je graag mee. Bestel hier voor nog geen €3 per maand.

https://go.nordvpn.net/aff_c?offer_id=15&aff_id=34756&url_id=902
Voor meer uitleg:
https://commonsensetv.nl/archief/surf-veilig/

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x