CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Reiner Fuellmich: “Er is licht aan het einde van de tunnel”

We hebben het bewijs

Reiner Fuellmich zal de geschiedenis ingaan als één van de grootste helden van de moderne geschiedenis. 

We zullen het zwaar gaan krijgen. Om het ergste te voorkomen zullen we zelf op moeten staan.

Europa is het strijdtoneel want het is bankroet. Dit continent zal het eerste continent worden wat men volledig wil controleren. De vaccins hebben dan ook niets met het virus te doen. Het grootste gedeelte van de mensheid blijkt (nog) niet over gezond verstand te beschikken om hier doorheen te prikken. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, volgens Fuellmich.

De mens wordt wijzer al zou je het niet zeggen wanneer je naar buiten kijkt en mensen die vroeger normaal waren nu met mondkapjes op ziet lopen en overtuigd zijn van een pandemie die volledig onzichtbaar is en waar geen enkele geloofwaardige onderbouwing voor is. Het is om je haren uit je hoofd te trekken, zoveel gekte.

Maar het digitale tijdperk zorgt ervoor dat de mens zelf steeds meer kennis op kan doen en zo zal de mens zich ook verder ontwikkelen.

En de mensen achter de schermen, die 1%, weten dat. Ze hebben haast. En dat gaat ze de kop kosten.

“Ze maken fouten. Heel veel fouten!”, aldus Fuellmich.

Het is belangrijk te weten dat Fuellmich honderden wetenschappers achter zich heeft staan en letterlijk een Neurenberg II aan het voorbereiden is en daarnaast o.a. de WHO aanklaagt vanwege de grootste misdaad aller tijden tegen de mensheid.

Jerm Warfare interviewde Reiner afgelopen week. U kunt het hele interview hier  beluisteren en/of een prima verslag lezen van het gesprek dat werd gepubliceerd door de Nederlandse website CosmicWorld.

Lees hier het verslag van CosmicWorld:

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich met Jerm Warfare over zijn plannen om de WHO voor de rechter te slepen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Hij is één van de machtigste advocaten in Europa en bereidt momenteel de grootste groepszaak uit de geschiedenis voor, ook wel bekend als ‘Neurenberg 2’.

Enkele dagen geleden sprak Fuellmich opnieuw met Jerm Warfare om de laatste stand van zaken door te nemen. “Er is licht aan het einde van de tunnel,” zei hij. “We hebben rechtszaken gewonnen en gaan er nog veel meer winnen.”

Tijdens het interview zei hij over de corona-aanpak: “Dit zijn de ergste misdaden tegen de menselijkheid die ooit zijn gepleegd.” De weinige mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken, zo’n 10 tot 20 procent van de bevolking, weten dat dit nooit over een virus of gezondheid ging, maar over het uitdunnen van de wereldbevolking en controle, aldus de advocaat.

Reiner Fuellmich

Neurenberg 2

De coronavaccins hebben dan ook niets te maken met vaccineren, maar zijn onderdeel van genetische experimenten, zei hij. Fuellmich voegde toe dat de spelers achter de schermen veel fouten maken. Zo denkt hij dat de vaccinmakers niet hadden verwacht dat er nu al zoveel bijwerkingen zouden optreden.

Hij sprak een klokkenluider die zei dat men in eerste instantie van plan was om dit hele scenario pas in 2050 uit te rollen. Vervolgens werden de personen die aan de touwtjes trekken inhalig en besloot men om de plannen al veel eerder uit te voeren, aldus de klokkenluider. “Ik denk dat ze daarom zoveel fouten maken,” zei Fuellmich, die verklaringen heeft afgenomen van meer dan 100 wetenschappers en experts.

De advocaat zei verder dat er mogelijk een speciale rechtbank nodig zal zijn, Neurenberg 2, omdat dit inmiddels zo groot is dat het de nationale rechtbanken misschien boven de pet gaat. “We hebben het bewijs.”

LEES HIER VERDER:

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven