Reiner Fuellmich: De pandemie is een misdaad tegen de mensheid

Reiner Fuellmich onthult schokkende inzichten over pandemie

We kennen dr. Reiner Fuellmich inmiddels allemaal wel. Hij is één van de mensen die hét moet gaan doen samen met het wakkere volk dat door zal moeten blijven strijden.

Het gaat zeker een tijd duren voordat een tribunaal is opgezet en tot die tijd is aan ons de taak om verder te strijden als mensheid.

Wij als burgers moeten blijven proberen onze medemensen de ogen te openen en het liefst massaal de maatregelen te negeren. Dit kán. Al we maar beseffen met hoeveel wij zijn.

Reiner Fuellmich

Wanneer je Reiner volgt en hem hoort praten dan merk je al vrij snel dat hij ontzettend gedreven is wanneer mensen onrecht wordt aangedaan.

Hij heeft in het verleden diverse grote rechtszaken gewonnen waaronder tegen Shell en de Deutsche Bank die hij persoonlijk heeft aangeklaagd wegens corruptie.

Dat vergt enorm veel moed en je moet wel heel sterk in je schoenen staan om zulke bedrijven aan te klagen. Hij noemt de Deutsche Bank één van de grootste criminele organisaties ter wereld.

[the_ad id=”40481″]

En nu klaagt deze, inmiddels beroemde, jurist de WHO en politieke overheden aan wegens georganiseerde misdaden tegen de mensheid. Een nog veel grotere en corruptere organisatie die de hele wereld aangaat.

Samen met ruim honderd wetenschappers en een grote groep advocaten heeft hij het sluitende bewijs verzameld dat de covid pandemie opgezet spel is.

Het doel is om de wereldeconomie te verwoesten en de mensheid afhankelijk te maken van een kleine groep ontzettende rijke mensen die denken onschendbaar te zijn.

“Ik weet dat er mensen zijn die niet werken met echt sluitend bewijsmateriaal.”, merkt Reiner op over andere initiatieven die op willen komen voor de mensheid.

“Bij ons is dat anders want wij werken met al deze wetenschappers. Dit is allemaal te repliceren en het zal worden gerepliceerd omdat diezelfde mensen die getuigden voor onze Onderzoekscommissie hetzelfde kunnen getuigen tegen de rechters. En dat zullen ze ook doen.”

De getuigenissen zijn op deze website te zien:
https://corona-ausschuss.de/

Vaccins zijn genetische experimenten en de PCR kan NIETS vertellen over infecties

Fuellmich maakt nogmaals duidelijk dat deze vaccins niets te maken hebben met een virus maar dat het genetische experimenten zijn.

Over de lockdowns: “De lockdowns zijn allemaal gebaseerd op de Drosten-test. Allemaal! Want deze test werd aanbevolen door de WHO.”

“Maar ze weten ALLEMAAL dat deze testen je NIETS kunnen vertellen over infecties, maar ze maken allemaal veel geld dus het kan ze niets schelen.”

Ook gaat Reiner in op de trucs en misleiding die politici en media hebben uitgehaald om de bevolking in staat van angst te zetten. Allemaal gebaseerd “op complete onzin”, aldus Fuellmich.

Luister en kijk naar  dit interview met Reiner Fuellmich:

 

Met zeer veel dank aan StopWorldControl
Deze video mag door iedereen vrij gedeeld worden en u kunt hem hier downloaden.

LEES OOK:

Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”

5 11 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture