Rechtbank zet streep door corona mishandeling kinderen

Coronawaanzin met kinderen

Dit is zo´n beetje het nieuwe normaal waar ook mark rutte naar streeft. 

Niet zozeer omdat hij dat zelf wil. Hij heeft zich bewust aangesloten bij de kliek uit Davos en zich als uitvoerder aangeboden en daarmee zijn eigen bevolking verraden, verminkt, bestolen en vermoord.

rutte en de jonge hebben ook geen genade met kinderen. Deze beelden zullen, als wij niets doen, binnenkort ook in Nederland te zien zijn. Ze zijn er zelfs al.

video

Maar…hoe gitzwart de wereld op dit moment ook lijkt, toch is er reden voor positiviteit.

Iedereen heeft dagen tijdens deze crisis dat ze het wat positiever inzien dan op andere dagen. Je voelt dat het in elkaar zal storten dit kaartenhuis maar de andere dag zie je je eigen geliefden de meest vreemde dingen doen en zich druk maken over iets dat niet bestaat zoals het wordt voorgeschoteld.

Zoals Fuellmich al vertelde tijdens een interview vorige week is er licht aan het einde van de tunnel en worden er al verschillende rechtszaken gewonnen.

Nou hadden we een mooi artikel voorbereid maar “never waste a good article” en vooral niet van collega-strijders die ook de waarheid naar buiten willen brengen.

We hebben liever dat mensen ook kennis maken met andere sites zodat dit geluid toegankelijker wordt. Het doel is om uit deze crisis te komen en niet om kijkcijfers te scoren. Daar hebben we het later nog wel eens over. Eerst zorgen dat er een “later” is.

The Fire Online kwam met deze uitstekende samenvatting over de Duitse rechtbank die deze belachelijke mensonterende maatregelen en handelingen heeft verboden.

Het artikel:

“De kinderen worden lichamelijk, psychisch en opvoedkundig beschadigd en hun rechten worden geschonden, zonder dat dit de kinderen zelf of derden ten goede komt.”

Voor het eerst is in een Duitse rechtbank omvangrijk bewijs geleverd over de wetenschappelijke zin en noodzaak van de voorgeschreven anti-coronamaatregelen op scholen. De rechtbank in Weimar (deelstaat Thüringen) nam op 8 april jl. de conclusies van vele deskundigen over in haar oordeel dat de maatregelen de kinderen schaden, en dat er talrijke rechten zijn geschonden, van kinderen en hun ouders, waaronder ook internationale conventies (opgesomd op pagina 11 t/m 14 van de uitspraak, die hier te lezen is). Vanwege de toetsing aan deze conventies en de samenloop met de Nederlandse praktijk van maatregelen in en buiten scholen is de uitspraak eveneens relevant voor onze situatie. 

[the_ad_group id=”5956″]

De aanloop en korte samenvatting

De gerechtelijke procedure werd aangespannen door een Duitse moeder van twee zonen (14 en 8 jaar) tegen twee scholen bij de familierechter. Ze betoogt in de procedure dat haar kinderen lichamelijk, psychisch en pedagogisch worden geschaad zonder dat van enig voordeel voor de kinderen of derden sprake kan zijn. Dit levert, volgens haar, ook een schending op van tal van rechten, namelijk die genoemd staan in nationale wet- en regelgeving, de grondwet en internationale verdragen.

In de 180 pagina’s tellende uitspraak wordt de feitelijke, wetenschappelijke en juridische situatie onderzocht en rapporten en (medische) literatuur geëvalueerd. De rechtbank komt daarbij tot de eindconclusie dat de maatregelen op scholen (de mondkapjes, afstandsregels en sneltesten) “een bestaand risico vormen voor het mentale, fysieke of emotionele welzijn van het kind, en wel in zodanige mate dat zonder interventie aanzienlijke schade heel waarschijnlijk te voorzien valt”. Uitspraak: De scholen kunnen een-op-een les geven zonder mondkapjes, afstandsregels en (zelf)testen.

Niet alleen hun mentale, fysieke en spirituele welzijn wordt door het dragen van mondkapjes en afstandsregels in gevaar gebracht, zegt de rechtbank, die schade ligt ook besloten “in het schenden van tal van rechten van kinderen en hun ouders volgens de wet, de grondwet en internationale verdragen”. Dit geldt in het bijzonder voor het recht op de vrije ontwikkeling van persoon en lichamelijke integriteit uit artikel 2 van de Duitse grondwet, artikel 8 EVRM (in Nederland vergelijkbaar met art. 11 van de grondwet) en artikel 6 van de Duitse grondwet: het recht op opvoeding en zorg door ouders (ook met betrekking tot gezondheidsmaatregelen).

Een zeer in het oog springend bewijsmiddel dat in de uitspraak is opgenomen is een onderzoek dat onlangs werd gepubliceerd in het vaktijdschrift Monatsschrift Kinderheilkunde. Daarin werden de volgende bevindingen omtrent het dragen van mondkapjes gepubliceerd waarbij de ondervraagde jeugdigen (0 tot 17 jaar) deze gemiddeld 4,5 uur per dag droegen (pag. 126 uitspraak).

LEES HIER VERDER EN ZIE DE CIJFERS

Bron:
TheFireOnline

 

 

 

5 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture