Zien! Rand Paul over Biden, Pelosi en coronamaatregelen

Randal Howard (Rand) Paul is een Amerikaanse oogarts en politicus en is sinds 2011 senator voor Kentucky.

Hij is lid van de Republikeinse Partij en is een zoon van de voormalige Republikeinse afgevaardigde en presidentskandidaat Ron Paul, uit Texas.

Rand Paul viel vooral op hoe hij Donald Trump, met alles wat hij in zich had, verdedigde waar anderen hem lieten vallen na de verkiezingsfraude.

 

In Amerika lijkt er een situatie te ontstaan waar een gedeelte van de Republikeinen zich afscheidt van de partij. Vooral van de zogenaamde Rhino´s en andere figuren die net zo corrupt zijn als (bijna) de volledige Democratische Partij die volledig gaan voor een globale wereldmacht. De toekomst van hun land en van de mensen laat hen koud.

Maar dit is doorzien. Veel jongere, maar ook oudere, politici verzetten zich hier fel tegen. Hoe beroerd de situate ook mag lijken in de VS, er gebeuren magische dingen en wat de burgers allemaal ondernemen is hartverwarmend. Wat daar gebeurt is interessant en belangrijk om te zien. Het heeft veel invloed op onze toekomst.

We shall see!

We kunnen altijd politici en mensen die opkomen blijven wantrouwen maar ik denk zelf dat dat niet altijd meer op gaat. Het treft ook hun persoonlijke levens en dat van hun nageslacht.

Nog een leuke video: Biden komt aan. Maar het publiek stond er niet voor hem.

5 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture