CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Quarantaine weigeraars belanden in deportatiecentrum in Eisenhüttenstadt

Quarantaine-weigeraars worden in Brandenburg geconfronteerd met hoge boetes. Als ze het bevel herhaaldelijk negeren, kunnen ze zelfs gedwongen worden geïnterneerd te worden - achter de tralies. In extreme gevallen is hiervoor het deportatiecentrum in Eisenhüttenstadt beschikbaar.

Het is on-voor-stel-baar maar waar. Je komt in een deportatiekamp als je een griep hebt gehad. Een griepvariant die 99,98% overleeft.

Sinds mei zijn zo’n 30 Brandenburgers, doorgaans met dwang en geweld, vastgezet in een quarantainestation omdat ze zich niet aan de opgelegde corona-quarantaine hielden.

Detentiecentrum voor deportatie in Eisenhüttenstadt.

De quarantainevoorziening heeft zich in juni verplaatst naar het voormalige detentiecentrum voor deportatie in Eisenhüttenstadt.

Vrouwen en mannen kunnen apart worden ondergebracht. Mensen blijven in de faciliteit zolang ze in quarantaine zijn .

Iedereen die zich herhaaldelijk niet houdt aan de quarantaine die door de lokale gezondheidsautoriteiten is afgegeven in verband met de Covid 19-pandemie, wordt geregistreerd in het centrale kantoor voor quarantainebrekers.

“Het is het laatste redmiddel”, zegt Gabriel Hesse, woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid. In de periode van mei tot en met het jaareinde zijn in drie districten in totaal 223 quarantaineschendingen geconstateerd.

Wanneer een waarschuwing niet in acht wordt genomen en er is een gerechtelijk bevel beschikbaar dan wordt de betrokkene zonder nadere aankondiging opgehaald en naar de inrichting gebracht.

Gisteren maakte de Stasi ook een einde aan een verjaardagsfeestje.

Een 24-jarige vrouw nodigde wat mensen uit om het te vieren. Na onderzoek bleek dat de vrouw in quarantaine had moeten zitten. “Geclassificeerd als eerstegraads contactpersoon.”

Bronnen:

https://www.maz-online.de/Brandenburg/Brandenburg-Rund-30-Quarantaene-Brecher-bislang-zwangsweise-eingewiesen
https://www.maz-online.de/Lokales/Ostprignitz-Ruppin/Wittstock-Dosse/Quarantaene-Polizei-beendet-in-Wittstock-Geburtstagsfeier
https://www.berlin.de/aktuelles/brandenburg/6417025-5173360-zwangseinweisung-fuer-rund-30-quarantaen.html

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven