Protest tegen anti-blanke burgemeester in Hongarije

De Joodse burgemeester van Boedapest’s 7de District, Peter Niedermüller, heeft zich aardig in de nesten gewerkt.

Op de TV-zender ATV vergeleek Peter Niedermüller Orban’s verdediging van de Traditionele Familie met blank nationalisme.

Peter ging daarna verder door te claimen dat de Traditionele Familie sommige mensen zou buitensluiten en gevaarlijke krachten zou ontketenen in de vorm van blanke, heteroseksuele, Christelijke (cis-)mannen en vrouwen.

Terwijl dit soort uitspraken, zoals die van Niedermüller, gemeengoed zijn geworden in het Westen, gaan duizenden Hongaren de straat op tegen dit soort anti-Blank racisme en anti-Christelijke uitspraken.

NU WIJ NOG!!!

Bron: Niedermüller in Wikipedia

Frans Timmermans zal ongetwijfeld een bezoekje aan deze linkse burgemeester van Erzsébetváros. Het 7e district van Boedapest.

Timmermans reist grote steden in Europa af om burgemeesters geld aan te bieden wanneer de stad vluchtelingen wil opnemen. Zo deed hij dat ook bij burgemeester Gregely Karacsony.

Dit gebeurde afgelopen jaar. George Soros werd als eerste uitgenodigd toen de burgemeester net was gekozen en Timmermans kreeg het voor elkaar dat het stadsdeel rond de 700 migranten opnam in het land van Victor Orbán.

Artikel:

Nieuwe linkse Burgemeester nodigt Soros uit - Timmermans voert omvolking uit

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x