Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid

Prikspijt? Kijkt u allen even mee? Alstublieft mensen?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Misschien is het nog niet te laat en we gaan het nogmaals proberen.

Kijkt u eerst even goed naar deze video. Hij is Nederlands ondertiteld. Niet door ons en ik kan nog niet zo snel vinden wie de credits te geven zodat we netjes doorverwijzen.

We bedanken Marc van der Vegt op Twitter die deze video plaatste e onze lezeres Karin, die het hier plaatste in de comment sectie.

video

Lieve mensen, er is geen coronacrisis geweest.

Er was geen nieuw virus dat miljoenen extra levens heeft gekost. De afgelopen jaren is er wereldwijd geen oversterfte geweest. Net als ieder jaar. Beetje meer, beetje minder. Er is een vervanger van de griep gekomen met EXACT hetzelfde mortaliteitscijfer.

Laat u niet beïnvloeden alsof het vaccin zou “werken”. Het werkt niet. Daar is het niet voor gemaakt. Het gast geen corona tegen.

Het ging nooit en te nimmer over onze gezondheid. Het ging om de vaccins. En die vaccins, die zijn het begin van het échte probleem. Dat échte probleem dat bespreken wij hier vaak maar eerst moet je terug naar de basis. Want zolang we in het coronasprookje blijven geloven dan zullen we niet in staat zijn om de waarheid boven tafel te krijgen.

Neem emotioneel even afstand en denk goed na. Stel jezelf oprecht een aantal vragen.

Een aantal voorbeelden:

  • Waarom die heftige propaganda om je te laten injecteren? Kinderen worden gezegd dat als zij zich niet vaccineren ze oma dood kunnen maken.
  • Waarom de grondrechten afpakken van mensen die ná de Tweede Wereldoorlog zijn opgesteld om zoiets nooit meer te laten gebeuren?
  • Hoe kan men in vredesnaam mensen dwingen zich te laten inspuiten waarvan ze niet eens weten wat er in zit. Weet u het? Wij wel. En het is publiekelijk toegankelijk voor iedereen.
  • Hoe kan men dwang uitoefenen terwijl er in de cijfers geen pandemie te vinden is?
  • Waarom grijpt men niet in nu er zoveel mensen zijn overleden of met ernstige chronische aandoeningen kampen vanwege het vaccin?
  • Waarom ziet u de ernst en de onnodigheid niet in omdat deze spuiten alle leeftijdsgroepen in gevaar brengt? Niet de gemiddelde 82 jaar van corona waarvan meer dan 9 op de 10 ernstige achterliggende aandoeningen heeft waar ze dood aan gaan?
  • Waarom gezonde mensen inspuiten met een niet goedgekeurd vaccin, ontwikkeld in een jaar, zodat we geen idee hebben wat de vaccins op lange termijn met ons doen maar nu al de dodelijkste vaccins ooit zijn?
  • Hoe kan het dat nergens in de media of in de overheid wordt gesproken over de aantoonbare gevaren van deze “vaccins” zoals ernstige chronische aandoeningen en regelmatig de dood?
  • Hoe hebben wij dit allemaal kunnen toelaten voor, als u dan al denkt dat corona een nieuw virus is (in werkelijkheid is dit exacte virus in 2002 al gepatenteerd), een virus dat slechts ouderen treft MET, nogmaals MET, hele heftige aandoeningen op de achtergrond? Moesten er daarvoor hekken om de bejaardentehuizen heen en lieten we onze ouderen in eenzaamheid sterven? Economie kapot. Is dat de oplossing?
 • Waarom zijn er geen andere, zeer goedkope, medicijnen die ongevaarlijk zijn om te testen, bespreekbaar gemaakt en geprobeerd? Het gaat toch zogezegd over miljoenen mensenlevens?
 • Waarom laat u zich keer op keer besodemieteren wanneer u aanneemt dat corona “verschrikkelijk veel” mensen het leven heeft gekost terwijl dit PERTINENT onjuist is? Het is een jaarlijks terugkomend fenomeen. Zie volgende punt.
 • Bent u zich bewust hoeveel griepdoden er jaarlijks vallen? Stel dat men dat dagelijks zou bijhouden, wat zou het effect zijn op ons gedrag?
 • Waarom laat u uw bewustzijn en rationaliteit vallen wanneer de media met een schrijnend verhaal komen over een… uitzonderlijk geval? Waarom beseft u dan niet dat uitzonderingen met iedere ziekte en ieder virus zich voordoen?
 • Hoe kan deze zogenaamde crisis zó groot zijn dat mensen opgesloten moeten worden, afstand van elkaar moeten houden, er een avondklok ingesteld wordt en andere vergaande, vernederende maatregelen die wij nog ooit in dit land hebben gehad?
 • Denkt u er wel eens over na dat, hadden we helemaal niets gedaan, er ook helemaal niets aan de hand zou kunnen zijn?
 • Wees eerlijk tegen uzelf: Kent u coronadoden? En zo ja, in welke staat (leeftijd, andere aandoeningen) waren die mensen?
 • Denk u echt niet dat we dit zelf op een veel betere manier hadden kunnen doen als we ons gezonde verstand gebruiken?
 • Waarom bedden weghalen en geen personeel opleiden? Iemand stelde dat het opleiden anderhalf jaar duurt. Dan zouden ze nu klaargestoomd zijn. Genoeg mensen die willen werken en helpen. En waar een wil is is een weg. De opleiding had aanzienlijk verkort kunnen worden wanneer het goed georganiseerd wordt. Kijk welke macht ze tegenwoordig aan BOA´s geven. Dát is pas gevaarlijk.
 • Waarom laat u zich zo lang aan het lijntje houden? Al ruim 600 dagen wordt er continu iets beloofd maar niet uitgevoerd?
 • Waarom bent u bang voor iets dat niet an de hand is maar waarmee men dreig dat “zou kunnen gebeuren”? Het gebeurt niet. Het klimaatverhaal is hetzelfde.
 • En het ergste: U laat zich toch niet opjutten door de media en overheid door te stellen dat mensen die niet gevaccineerd zijn iets kunnen overdragen op wél gevaccineerden? Dit is de grootste kolder. Het is hun speeltje om u en mij uit elkaar te trekken. En dat was exact wat er v. a. 1933 gebeurde. Goede mensen gaan de slechtste dingen doen en worden uiteindelijk slecht.

In 2019 zouden bog alle mensen dit onderstrepen.

Maar u bent langzaam in een put van angst gezogen door de “vertrouwde gezichten” van de televisie en de politici. Er is tegen u gezegd dat u dood kunt gaan en dat er heel veel mensen dood zullen gaan. Er is gezegd dat corona er is en onder ons zal blijven.

En tot op de dag van vandaag wordt u ieder uur van de dag herinnerd aan corona, corona, corona

Sociale druk. Familie en vrienden.

Deze toespraak van rutte heeft heel veel mensen in staat van hypnose en angst gezet. De media en dit soort politici gaan er dagelijks mee door om u in die staat te houden. En ieder kritisch (logisch) geluid wordt afgedaan als “complottheorieën” en “gekken”.

Nee, in een normale situatie zou u gaan kijken wat de echte experts zeggen. De uitvinder van mRNA bijvoorbeeld. U wilt meerdere kanten van het verhaal horen. Maar die kans krijgt u niet. Waarom niet? Omdat heel Nederland met één knip voor de neus wakker zou zijn. Dat laten de media niet toe.

De overheden, wie je er ook neerzet, moeten een opdracht uitvoeren voor hun globalistische machtige vrienden. Hoe ze het doen, doen ze het. Als hier hetzelfde nodig is als in Australië, dan doen ze dat.

Klaus Schwab

Als zij niet voldoen aan wat hen wordt gezegd, dan is het einde carrière. En die gaat vóór uw gezondheid! Reken maar! Een gedeelte van de Tweede Kamer loopt er, net als een gedeelte van het volk, blindelings achteraan.

Maar zij die het weten vertrouwen weer blindelings op de mensen van het WEF zoals Schwab, de WHO, Bill Gates die voor 50% het RIVM overeind houdt en zij vertrouwen op de mensen die dit al eeuwenlang doen. Díe mensen hadden ze af moeten maken na WWII. Het nazisme was een tool. Een gereedschap.

Waarom dan?

Wie hebben nergens last van? De niet-gevaccineerden.
Waarom? Omdat er niets aan de hand was.
Maar wie moeten de schuld krijgen? De niet-gevaccineerden.

En let op hoe media en politiek alles op alles zullen zetten om die situatie te creëren.

Waarom die ontzettende dwang? Stel uzelf de vraag? Alles wordt ingezet om iedereen in te spuiten? Als het niet lukt dan gaat het iets te veel opvallen dat gevaccineerden grote gezondheidsproblemen krijgen op een massieve schaal en de niet gevaccineerden nog “lang en gelukkig” leven. Tussen aanhalingstekens, want ook die krijgen het, zoals u al gelezen heeft, heel erg moeilijk.

Nu zien we namelijk onze geliefde medemensen, vrienden en familie met gezondheidsproblemen kampen en ze reageren het op ons af. Met goedkeuring van de media en de politiek.

Want de zoveelste variant met de zoveelste tropische naam is al weer “actief”. Of nog leuker: “vaccins werken maar voor 30%” en alle onzin die je je maar kunt bedenken, zullen we over ons heen krijgen. En omdat mensen, door de psychologische oorlogsvoering, al zó ver heen zijn, zullen zij ook dit aannemen. Zij zullen tot de niet te verklaren conclusie komen dat een niet-gevaccineerde een gevaar zou zijn voor een ander.

Denkt u klaar te zijn na 2 prikken? De derde staat al klaar. U komt hier NOOIT van af. Tenzij u eindelijk inziet dat het hele coronaverhaal niet om onze gezondheid ging. Als u dat accepteert dan zult u ineens alles doorzien. En dat is wel zo handig. Voor uzelf en voor ons allemaal. We hebben dezelfde vijand.

De basis onder alles klopt al niet. De pcr. Alleen dat gegeven al… Laat het even doordringen. Vals positief/vals negatief. Altijd.

Tweede Wereldoorlog

Mensen worden vaak boos (politiek correct, ik zie die collectieve monden al open gaan van verbazing bij shows als Jinek) wanneer iemand een vergelijking maakt met de Tweede Wereldoorlog.

Mensen openlijk uitmaken voor nazi´s en fascisten dat is geen probleem. Dat gebeurt in de mainstream media openlijk.

Mensen die bijvoorbeeld FvD stemden en dus stonden voor referenda, de macht terug naar de burgers, meer groen en soevereiniteit in plaats van een Superstaat, een Vierde Rijk. Is dat wat? Die mensen zijn dan de nazi´s?

Ik kijk op een andere manier naar die oorlogen.

De overheid en massapropaganda zetten mensen tegen elkaar op. En zo kwam in de jaren 30 het nazisme op. Dat is waarom veel mensen de vergelijking maken met de Tweede Wereldoorlog.

We hadden de mensen die er nu nog zijn toen al kapot moeten maken. De gebruikers (of makers) van het gereedschap en alle producten daarvan. Wij hebben alleen de producten uitgeschakeld. De nazi´s.  Niet degenen die hen creëerden en gebruikten. Die hadden we toen moeten ophangen maar we hebben ze laten gaan.

Vele mensen aan die absolute top hebben zelf ook een bepaalde afkomst. Ik zelf let daar niet op. Ik let op de individuele persoon. De afkomst zegt niets over de persoon. Maar ik ga geen feitelijke waarheden ontkennen omdat sommige mensen het “té gevoelig vinden liggen”.

Niet gevaccineerden, Joden, alles wat niet Arisch is, ze moe(s)ten allemaal uitgeroeid worden.

Maar daar moet eerst de bevolking achter staan. De publieke opinie moet eerst gedraaid worden. En dat is exact wat ze nu weer met u doen. Alleen is het doel nu om, na de de-populatie (waar mensen vrijwillig zingend met een smile naar de slachtbank lopen, geniaal) de economie volledig te vernietigen zodat er een shift komt waarbij het laatste geld dat zich bevind in de onderklasse richting de allerrijksten gaat.

En op die manier bent u volledig afhankelijk van hen. Zij beheren uw geld, zij bepalen uw vrijheden, zij maken u.

Zullen we er met z´n allen een einde aan maken? We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde? 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
60 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
60
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture