www.commonsensetv.nl Oprecht - Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Prijsvraag: Nieuwe naam voor The Great Reset

Prijsvraag: nieuwe naam voor The Great Reset

De termen World Economic Forum, Great Reset en Build Back Better zijn inmiddels besmet, wakkere mensen reageren hierop als een stier op een rode vlag.


https://www.bitchute.com/video/zkgYsKKEPcY/

In veel landen wordt al argwanend gekeken naar termen als Build Back Better. In Nederland vroeg Henk Krol ernaar, maar Mark Rutte ontweek de vraag, als een door een wesp gestoken aal.

Inmiddels zijn de New World Order miljardairs er waarschijnlijk wel achter dat Klaus Schwab niet echt hun sterkste rolmodel was om dit plan uit te rollen. De vergelijking met een James bond misdadiger wordt vaak gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=swfyslAaz2o&feature=youtu.be

Waarschijnlijk was het een soort van beleefdheid van de heersende miljardairs om Klaus na jaren van trouwe dienst als oprichter van het WEF en trouwe Bilderbergklant hun master plan aan de wereld te tonen. Het was echter geen onverdeeld succes, hij wordt alom belachelijk gemaakt. Alle filmpjes op YouTube die nu zijdelings over een transitie naar een nieuw systeem gaan, krijgen een uitzonderlijk slechte rating. Filmpjes met meer dan 80% duimpjes omlaag zijn meer regel dan uitzondering.

Dit betekent dat het hele plan marketing technisch nog niet heel goed uit de verf is gekomen. De mainstream media zal alles uit de kast moeten trekken om deze achterstand op de alternatieve media goed te maken.

Waarschijnlijk gaat het hele Great Reset plan linksom of rechtsom wel plaatsvinden. Dit doen zij door het hele gebeuren een nieuwe naam te geven, dan valt het niet op dat het eigenlijk over hetzelfde gaat. Iets vergelijkbaars deed men met het Oekraïne referendum. Dit werd massaal weggestemd en vervolgens toch doorgevoerd onder een andere naam.

Het zal wel lastig voor Mark Rutte worden om The Great Reset in een nieuw jasje te steken en zijn plannetje voor Wereld Dominantie te kunnen verkopen.

Wij gaan hem daarom hem helpen met nieuwe pakkende terminologie. Een paar mogelijke voorbeelden:

-Vol vuur op weg naar de dictatuur!

- MKB: weg ermee!

-Wij de overheid beschermen u tegen het onzichtbare CO2, het onzichtbare Corona, de onzichtbare terroristen; wij vragen er slechts welvaart en soevereiniteit voor terug.

- Vrijheid, een overgewaardeerd verschijnsel, net als de waarheid!

- Verkoop uw ziel voor een basisinkomen, u zult echter nooit meer vrijkomen.

-  Geef mij uw geld, vrijheid, uw toekomst, en u krijgt een chip onder de huid voor terug.

-  Wij introduceren een fancy nieuw digitaal geldsysteem, hiermee verbergen wij hopelijk dat wij u hebben genaaid met het huidige geldsysteem.

 

De winnaar van de prijsvraag krijgt 1000 euro van Mark. En Mark is een man van zijn woord!

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x