NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

President Trump en First Lady Melania Trump testen positief

Dat krijg je als je het zelf, of het nou zakelijk goed is voor de VS of om welke reden dan ook, te serieus fingeert te nemen en niet direct vanaf het begin mensen aanspreekt op common sense over dit virus. Ook in de VS heeft het virus weinig voorgesteld, hij weet het. De cijfers, de 90%+ andere aandoeningen én de extreem hoge gemiddelde leeftijd zeggen alles over dit virus. En de zogenaamde “hotspots” komen toch echt door persoonlijke (opzettelijke) fouten zoals bijvoorbeeld in New York.

Hij heeft het gezegd maar zal zich hebben laten ompraten door zijn adviseurs. Of belangen met de farmas. Nu kan hij zelf de hele onzinprocedure ondergaan n.a.v. het resultaat van de onbetrouwbare PCR-test en hij weet hoe de radicale Dems hierop gaan reageren.

Ongeveer de helft van de Republikeinse kiezers zijn wakker en nemen het Trump al kwalijk dat hij meegaat in dit circus maar zullen desondanks wel stemmen.

Maar het gedeelte van de achterban van Trump die wél meegaan in het covid-verhaal…Hoe reageren die? Was gewoon dé man geweest die het eerlijk uitlegt. Dat was wellicht een betere strategie geweest dan dit politiek te maken. En eerlijker. Nu heeft ome Donald zichzelf in een benarde positie gebracht.

Laat hem de volgende keer eerst ons appen voor advies. Tot zover de mening…

POSITIEF GETEST

President Trump kondigde zojuist aan dat zowel hij als First Lady Melania Trump positief testten op COVID-19 en in quarantaine zullen gaan in het Witte Huis.

“Vanavond zijn the First Lady en ik positief getest voor COVID19. We beginnen direct aan onze quarantaine. We komen hier samen doorheen.”

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311892190680014849

 

Gezien Trump zijn leeftijd (74) brengt een virus altijd risico met zich mee in. Zover bekend heeft Donald Trump geen achterliggende aandoeningen. Veel zorgen zullen er niet zijn over dit virus maar politiek gezien wordt dit door zijn tegenstanders tot op het bot uitgebuit. Covid is politiek, je gaat er in mee, dus je zult zelf het protocol moeten volgen.

Voor de radicale Democraten is dit uiteraard fantastisch nieuws. Althans, in hun perceptie. Ze zullen dit uitbuiten en proberen Biden weg te houden in debatten met Trump. Alles wat de licht demente Joe Biden zegt, kan slecht uitkomen voor de radicale Democrats die achter de schermen werkelijk de partij leiden. Daarbij is Corona een speerpunt voor de Dems. Zij zien het liefst mondkapjes, lockdowns en andere onderdrukkende maatregelen.

Een bron uit het Witte Huis vertelde Fox News kort na de tweet van de president dat hij en de first lady “prima” zijn en in het quarantaineproces zitten in het Witte Huis.

Melania Trump twitterde ook: “Zoals te veel Amerikanen dit jaar hebben gedaan, zijn POTUS  (Predident of the United States) en ik thuis in quarantaine nadat we positief hebben getest op COVID-19. We voelen ons goed en ik heb alle aanstaande afspraken uitgesteld. Zorg ervoor dat je veilig blijft en we komen hier allemaal samen doorheen. “

Dr. Sean P. Conley, de arts van de president, bevestigde ook de positieve COVID-19-tests van Trump en de first lady. (bron)

https://twitter.com/Breaking911/status/1311897648006299648

“Vanavond kreeg ik de bevestiging dat zowel president Trump als First Lady Melania Trump positief zijn getest op het SARS-coV-2- virus”, zei Conley.

“De president en de First Lady maken het op dit moment allebei goed en ze zijn van plan om tijdens hun herstel thuis in het Witte Huis te blijven.”

“Het medische team van het Witte Huis en ik zullen waakzaam blijven, en ik waardeer de steun die wordt geboden door enkele van de grootste medische professionals en instellingen van ons land”, vervolgde hij.

 

Lekker met uw mooie vrouw genieten een paar dagen.

Bron:
https://www.foxnews.com/politics/president-trump-confirms-he-first-lady-melania-trump-tested-positive-for-coronavirus

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x