Portugese rechter oordeelt: 152 coronadoden, geen 17.000.

Dankzij een verzoek van een dappere oplettende Portugese burger, werd de rechtbank van Lissabon gedwongen om de geverifieerde coronadoden te verstrekken.

Volgens de  uitspraak is het aantal geverifieerde COVID-19-sterfgevallen van januari 2020 tot april 2021 slechts 152, niet ongeveer 17.000 zoals beweerd door ministeries.

Alle “anderen” stierven om verschillende redenen, hoewel hun PCR-test positief was. (bron)

 

https://andre-dias.net/wp-content/uploads/Fwd-Sentenca.pdf

 

Een bekende blogger over wetenschap en het zogenaamde covid19 virus, genaamd Andre Dias, zegt hierover het volgende:

“We leven in een fraude van ongekende omvang”,

“Ale mensen die verantwoordelijk zijn voor het omgaan met deze gegevens en de manier van verspreiden van ‘zaken’ en ‘sterfgevallen’ kunnen daarna alleen worden berecht voor de misdaad als er nog enige waardigheid is in de rechtsstaat,” vervolgde hij om aan te tonen hoe cijfers nooit in de juiste context worden gezet door media en coronareligieuzen.

“Als deze cijfers ook voor andere landen gelden, en er is geen reden om iets anders aan te nemen, dan is de plaag een bedrog van ongekende proporties en zijn hier op grote schaal misdaden gepleegd tegen de menselijkheid.” schreef Dias. (bron)

Factcheckers beweren anders

Uiteraard zijn er direct de factcheckers die dit verhaal willen ontkrachten. Dat is op zich niet erg. Niemand hoeft iets zomaar aan te nemen en niemand mag en kan de absolute waarheid claimen.

Maar helaas zijn de meeste factchecken die ik zie en hoor maar op één ding uit: de ander onderuit te halen in plaats van samen zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen.

En als je dat door hebt dan zie je pas echt hoe oppervlakkig en kinderlijk media en kranten met de mensen omgaan. Dat terwijl de media juist de waakhond zou moeten zijn tussen het volk en de macht. Het is de hele reden waarom mainstream media steeds meer uitgekotst wordt, en ja, dan zijn er mensen die agressief worden tegen journalisten. Omdat het geen kleinigheid is wat deze journalisten aanrichten door kritische informatie en vragen te verzwijgen en zelfs te ridiculiseren.

Daarom kan ik het woord factchecker bijna niet meer aanhoren omdat ze het woord meestal geen eer aan doen. Het is wegpesten van kritische geluiden geworden. En zo ga je niet met elkaar om.

Het factchecker team van NewsIn24 schrijft:

“Nee, een rechtbank in Lissabon erkende niet dat er “slechts 152 doden waren door covid-19”

“Het is inderdaad een authentiek document, gedateerd 19 mei. We vinden dit cijfer van 152 doden in de laatste alinea van pagina 13. Er staat dat tussen 2020 en 2021 “152 certificaten zijn afgegeven door artsen die werken voor het ministerie van Justitie, wiens primaire doodsoorzaak het coronavirus was”. Het is dit citaat dat wordt gebruikt om aan te tonen dat de officiële balans ver onder de cijfers zou liggen die door de gezondheidsautoriteiten zijn vrijgegeven.”, aldus deze factcheckers. (bron)

En dan kom je, volgens mij, weer terug bij het verhaal waar wij vanaf dag één al over schreven en wat nooit toegegeven zal worden omdat dan de hele pandemie in duigen valt, naast de niet werkende PCR test:

Er is een enorm verschil wanneer je overlijdt áán of mét een griep- of verkoudheidsvirus.

Wanneer iemand kanker, hartaandoeningen of longproblemen heeft dan is een griep of verkoudheidsvirus (zoals Gommers corona noemt) vaak het laatste zetje. De patiënt zal een griep- of verkoudheidsvirus niet meer overleven.

Deze doden hebben wij, voor 2020, nooit geregistreerd als griepdoden. In het geval van dit coronavirus is het wel zo gedaan terwijl het nergens op slaat een terminale kankerpatiënt als coviddode te registreren wanneer die variant van een verkoudheidsvirus hem of haar fataal wordt.

In november 2020 oordeelde een Portugese rechter dat de PCR onbetrouwbaar was en dat quarantaine als “illegale detentie” moet worden beschouwd.

Rechters: PCR onbetrouwbaar. Lockdown en quarantaine is “illegale detentie”

 

 

5 9 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x