Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid

Politica Haberl schokt wereld: “Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking.”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Duitse politica klapt uit de school

Een schokkend bericht uit Duitsland.

Er is vorige week een spraakbericht opgedoken van AfD-politica Andrea Haberl waarin ze vertelt over de gevolgen van een nieuwe strenge wet waarmee de Duitse regering overal lockdowns kan invoeren.

Vorige week pikten wij het artikel hierover op bij Ninefornews waar een geluidsopname van Haberl gepost stond en wij zijn aan het vertalen en ondertitelen geslagen.

Het ging NOOIT over corona

Niet alleen buiten de politiek waarschuwen miljoenen mensen voor het plan dat hier wordt uitgerold. Ook binnen de politiek staan mensen op en bevestigen dat corona een zwendel is gebleken en dat het hier gaat om uitdunning en controle van de wereldbevolking en dat het systeem, waar ze zelf in meedraaien, omver geworpen moet worden.

In Nederland hebben we Baudet en van Haga en hopelijk nog 6 oprechte integere mensen die geen blad voor de mond gaan nemen maar ook échte oppositie voeren die niet ophoudt in de nietszeggende Tweede Kamer. Een oppositie die het volk in gang gaat zetten en zich letterlijk aansluiten bij het volk. Daar is een oppositie voor tijdens noodsituaties zoals deze en zij kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Daar MOETEN zij een belangrijke rol in gaan spelen als je een Forum bent voor de Democratie. Want die democratie staat op het punt voorgoed om te vallen.

Doen ze dat niet dan zullen ze alsnog de geschiedenis in gaan als “zij die niets deden toen het kon.”

Hoe hard ook: Als je er aan begint en je belooft het dan moetje het doen ook zonder enige angst voor politieke consequenties. Je wilt toch van het systeem af?

Ook in Duitsland doen politici eindelijk hun mond open en één van hen is de Duitse Beierse politica van de AfD Andrea Haberl.

“Het ging nooit over Corona”, waarschuwt Andrea Haberl, secretaris van de AfD-districtsvereniging Freising-Pfaffenhofen.

Mocht u direct de video/opname willen beluisteren:
(onder de video een beknoptere samenvatting)

 

video

 

 

 

Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking

In Duitsland is er een wetsvoorstel ingediend. De zogenaamde Infektionsschutzgesetz (infectiebeschermings wet). Haberl wees er in de video al op dat deze procent “1000% zeker zal worden aangenomen”. 

“Ze hebben een tweederde meerderheid nodig. Die tweederde meerderheid halen ze. Dit is al vastgelegd. Maak je geen illusies.”

Omdat het tegen alle mensenrechten ingaat, moesten er nog wat “juridische kwesties” geregeld worden maar de doodenge wet is er inmiddels inderdaad doorheen. (bron)

“De wet houdt in dat Merkel de deelstaten buiten werking zet.”, aldus Andrea.

“Dat wil zeggen dat zij alle macht en controle heeft. Die vrouw neemt praktisch ons hele leven over.”

Je kunt je eigenlijk bijna niet voorstellen dat zo´n zwakke tere vrouw, riebelend als een rietje, zo veel macht naar zich toe kan trekken.

Andrea Haberl licht toe:

“Al onze rechten. Ze kan nu alles buiten werking stellen. En ik zeg het jullie nu heel duidelijk: Het is nog nooit om corona gegaan.”

“Het gaat maar om één doel, het plan doorvoeren.”

Het plan. The Great Reset. Build Back Better. We kennen het plan.

“Ik heb het zelf zwart op wit gezien. Ik weet waar ik het over heb. Het gaat duidelijk om het minimaliseren en verminderen van de wereldbevolking.”

“De hele zaak is al gepland in 2019 waar Merkel samenkwam bij de Bilderbergconferentie.”

Bestel hier:
De Bilderberg-conferenties

Haberl benoemt hoe Angela Merkel behoort tot een bepaald soort elite die het Great Reset plan er doorheen willen drukken.

We moeten erkennen dat mensen zoals Angela Merkel, en in Nederland mark rutte, hugo de jonge maar nog zoveel meer nietsontziende machtswellustelingen en ijdele fake-virologen volledig ontoerekeningsvatbaar zijn en tot alles in staat zijn door ijdelheid en macht. Deze mensen hebben geen benul van de realiteit en leven in een wereld van macht en negatieve energie die wij ons als gewone mensen niet voor kunnen stellen.

Zij vinden het heerlijk om in deze sfeer te leven en de mensen angst aan te jagen en, zolang het publiek het niet doorheeft, met mensenlevens te spelen alsof het niets is. Als jij er als persoon plezier aan beleefd dat een ander door jou toedoen zich bang en bedreigd voelt en als jij er op aandringt een hele bevolking in te laten spuiten met een gebleken gevaarlijk en experimenteel vaccin, dan ben jij een psychopaat. Want je hebt geen enkele empathie.

Oh, drong het toch maar eens door tot die botte hersenen van bepaalde mensen. Het wegkijkende volk en het slappe volk met het eeuwige “Het is zoals het is. Wat gaan wij doen?”. Zum kotzen.

Merkel wordt wel eens lachend Dokter Bibber genoemd vanwege haar ongecontroleerde trillen maar het zegt zo veel over deze vrouw en het is eigenlijk helemaal niet om te lachen dat dit wezen zoveel macht heeft in Duitsland en in de EU.

video

 

“We moeten allemaal afhankelijk worden van de staat. Er wordt eigendom van ons afgenomen. Alles wat ik jullie vertel kunnen jullie zelf nalezen.”

We weten het. Dit is slechts een bevestiging van wat we allang wisten. Ze komen voor ons en ze komen voor onze kinderen. Ze kunnen met dit nieuwe wetsvoorstel kinderen bij ouders weghalen wanneer het hen goed dunkt. Zodra er in een regio of gebied een aantal zelfbenoemde onmeetbare “corona cijfers” overeenstemmen met een zelf gefabriceerd “model” dan treedt die wet in werking en is er geen rechter meer die uw kinderen kan beschermen.

Het probleem zit hem er in dat de meeste mensen het niet (willen) lezen en zich ook niet willen laten overtuigen dat ze op het punt staan alles kwijt te raken.

En ze laten zichzelf, maar erger nog, hun kroost ook inspuiten met een mRNA vaccin waarvan ze verd*mme niet eens waten wat het inhoudt! Ze komen er heel snel achter.

Maar een ieder die dit leest en nog niet aan de beurt is geweest: Doe het niet! Geen vakantie of tripje naar het buitenland is de gok waard. Als je gelukt hebt is het een gok. Want het is experimenteel. De uiteindelijke doelen zullen pas echt worden bereikt met het, voor hen, perfecte vaccin.

Vandaar het “meerdere keren vaccineren”.  Het is een feit dat zelfs wij hier nog te veel relativeren omdat zelfs wij niet het ergste kunnen denken. Maar we weten beter. En het moet er uit.

Als u oprecht kennis wilt opdoen van de covid19 vaccins en biotchnologie dan moet u echt de artikelen lezen van Avalerion Awakes:
https://commonsensetv.nl/archief/uitgebreide-documentaire-covid-19-vaccin-biotechnologie-uitgelegd-een-overzicht-van-nieuwe-technologieen-en-implicaties/

https://commonsensetv.nl/archief/wat-u-niet-mag-zien-van-youtube/

https://commonsensetv.nl/archief/uitgebreide-studie-naar-de-coronaviruspandemie-strategieen-geldstromen-en-effecten-ruim-450-bronnen/

“En ik kan jullie nogmaals zeggen, laat jullie niet vaccineren!”, aldus Haberl.

Mocht u de bovenstaande links hebben gelezen of gaan lezen dan zult ook u zich nooit laten vaccineren tegen covid. Hoe u er daarvoor ook instond.

“Deze vaccinatie dient alleen voor één doel, dat de mensheid, de wereldbevolking wordt gereduceerd. Dat is zo, en dit vaccin is absoluut levensbedreigend.”

Andrea vraagt de luisteraars nog eens de revue te laten passeren en wat er in Duitsland is gebeurd het afgelopen jaar.

“Nee, er komt geen vaccinatieplicht hoorde je eerst.”

“Dit mRNA-vaccin wilde men jaren terug al invoeren, maar dit was verboden. Omdat het gewoon te gevaarlijk was, omdat het in het DNA, in de genen ingrijpt.”

“En nu jaagt men dit er doorheen en staat men toe om hiermee te vaccineren, ondanks alle doden NU AL.”

Nu zal die plicht er wel komen. Je kunt geen boodschappen meer doen zonder test of vaccinatie.

“Ze willen alles van ons afnemen. Van zij die de vaccinatie overleven.” 

Vaccineren is Russisch Roulette.

Een complottheorie, bespot door alle politici en bekende TV-figuren, is realiteit geworden. Zoals zoveel “complotten” inmiddels. Een woord dat door zo´n 80% van de bevolking overigens totaal verkeerd geïnterpreteerd wordt en direct een negatieve nasmaak geeft. Puur door propaganda.

“Het volgende is dat we allemaal van de staat afhankelijk worden. Dat betekent dat ons voedsel moet toegewezen worden en woningen moeten worden verdeeld.”

Alleen het volk kan dit stoppen

“Het volgende wat op ons afkomt is een klimaatlockdown. Ik kan jullie nu al vertellen dat we de ‘groene’ bondskanselier krijgen.”

Dit klinkt wel heel bekend, niet? Sigrid Kaag? Vanuit het niets stond deze, voor vele Nederlanders een heks van een vrouw, op 27 gescripte zetels.

De dag erna halen ze er een paar zetels af en het klootjesvolk moet daar uit concluderen: “Alles gaat eerlijk!” terwijl we juist het onmogelijke zich hebben zien ontvouwen voor onze eigen ogen? Wat een minachting naar de intelligentie van de gemiddelde burger toe. De arrogantie van de macht.

De meest gehate partij van Nederland die nergens meer een comment-sectie open kunnen zetten met de meest gehate vrouw als lijsttrekker wint de verkiezingen op een onvoorstelbare manier en onze nieuwe minister-president is bekend.

“Ze zullen alles van ons afnemen en dat moet ik hier heel duidelijk maken. Het is écht aan het volk zelf om dit nog te stoppen.”

“En ik zal eerlijk zijn, ze (Merkel) zal op een gegeven moment de supermarkten sluiten.”

“Het moet zo gebeuren dat we tijdens deze lockdown ook overdag´s een avondklok krijgen. Dat we maar één keer per week mogen winkelen.”

Ook dat is geen complottheorie meer. Mijn moeder moet de Etos bellen om een afspraak te maken. Ze mag dan 20 minuten in de winkel aanwezig zijn. Of dat landelijk beleid is van die winkel dat kan ik niet zeggen.

Vrijheden worden massaal afgenomen

Nog schokkender: “We mogen het huis niet meer verlaten. Vanaf volgende week mogen we na 21 uur niet eens meer onze eigen tuin in.”

Nu is deze wet aangenomen, zoals Haberl heeft voorspeld, alleen is het nog heel vers:
https://www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/bundesweite-notbremse-1888982

¡We zullen de gevolgen heel snel gaan zien.

“Natuurlijk denk je dan… dit kan niet. Dat kan ze toch niet doen… Maar zij kán het doen en gáát het doen. Het is onderdeel van het plan.”

“Indertijd werd het federalisme specifiek verankerd in de grondwet, zodat er nooit meer een heerser als Hitler zou kunnen komen. Het probleem is dat Merkel alles kan. Zij kan gewoon alles buiten werking stellen en we hebben een tweede 1933.”

Het systeem móet omver geworpen worden

Ondanks dat alles er zo dik bovenop ligt en ondanks dat de leugen zo ontzettend groot is en dat vooral in Duitsland nog geen hond DAADWERKELIJK doodgaat aan corona… De mensen willen het gewoonweg niet zien. Ze verdedigen zelfs de mensen die hen willen uitroeien en onderwerpen.

Een psycholoog er op loslaten heeft waarschijnlijk geen zin omdat die zelf net zo gehersenspoeld is. Net zoals veel artsen, advocaten, medici. wetenschappers en andere experts op belangrijke gebieden maar mondjesmaat naar buiten komen.

Er komen er in ieder geval nog veel te weinig van dat soort mensen naar buiten en dat zegt iets over hun beknopte denkvermogen of helaas over hun integriteit.

Alhoewel we het niet té somber in moeten zien omdat we weten dat er wel degelijk een hele grote groep mensen voor de mensheid aan de gang is. Maar op kleine schaal, zoals hier in Nederland, hadden HEEL VEEL mensen uit heel wat vakgebieden de situatie in Nederland kunnen kalmeren en mensen aan het denken kunnen zetten. En dat is niet gebeurd.

“Het enige dat ons kan redden, is dit systeem omver te werpen.”

“Dit is zo, omdat we allemaal tot dit systeem behoren, moet ik helaas zeggen.”

“We wisten dit vorig jaar reeds en ik heb zo vaak geprobeerd om de mensen wakker te maken, maar zij wilden niet wakker gemaakt worden.”

Dat is het probleem omdat velen het zich niet voor kunnen stellen.

Als we nu niet opstaan ​​en niets doen, zal het ons zo hard treffen… dat kunnen wij ons niet voorstellen.

Deze vrouw Merkel is ziek. De Europese politiek is ziek en in handen van levensgevaarlijke reptielen. Vaak stokoud, schatrijk, veel macht en hele donkere gedachtes.

“Zij (Merkel) heeft de rechters buiten werking gesteld en heeft eenieder die het met haar eens is, de belangrijkste posities gegeven.”

“Jullie moet in gedachten houden wat hier werkelijk aan de hand is. Het is een systeem dat erger is dan de DDR.”

Over haar eigen vak en over haar eigen collega´s zegt ze:

“We moeten onze hoop niet meer vestigen op de politiek. De politiek biedt geen houvast meer en zal ons niet meer helpen.”

“Ik moet dat heel duidelijk maken, zelfs als ik hier dingen zeg, die me mijn kop in de politiek kunnen kosten. Het maakt niet uit omdat het om onze levens draait. Het gaat over de toekomst van onze gezinnen en onze kinderen.”

Een opstand kan ons redden

“De tijd raakt op. Jullie willen allemaal jullie kinderen beschermen, jullie gezinnen beschermen. Dan moeten we wat doen en ons verzetten tegen het systeem.”

Het volk kan er voor zorgen dat dit stopt. Door gewoon niet mee te doen. Pertinent niet. Het kost moed van diegenen die het in gang zetten en er mee beginnen maar al snel is de kettingreactie niet meer te stoppen en is er geen overheid, hoe gestoord die mensen ook zijn, geen houden meer aan.

“Als men altijd meedoet, dan is het voorbij. Maar de mensen die gewoon gehoorzaam volgens die gaan hun eigen ondergang tegemoet.”

En die mensen die zullen we los moeten laten. Wanneer je eenmaal alles hebt geprobeerd om ze te overtuigen en ze in beweging te zetten maar ze willen niet luisteren… Hoe wrang ook: Ze hebben dan vrijwillig meegeholpen de overbevolking tegen te gaan. Ten kostte van hun ouders, kinderen en zichzelf.

Mensen denken vaak dat dit één van de zovele crisissen zijn die wij in ons leven hebben meegemaakt maar eigenlijk nooit echt door geraakt zijn. “Het viel allemaal wel mee.”

Mensen zijn enorm ongeïnteresseerd en wantrouwen de politiek. Wanneer ze op verjaardagsfeestjes de grootse monden hebben over politici: “Allemaal zakkenvullers!”, je kent ze wel, dat soort personen zijn dezelfde die in een situatie zoals deze de meest absurde maatregelen braafjes opvolgen door diezelfde politici die ze zo wantrouwden.

Andrea Haberl laat weten open te staan voor de mensen om op welke manier dan ook samen te werken met de bevolking tegen dit onheil.

“Als jullie hier meer informatie over willen, schrijf me dan of iets dergelijks. We kunnen iets op poten zetten. Ik ben iemand die niet met het systeem aanpapt.”

Het zijn altijd de mensen van de partijen die werden weggezet als “extreem rechts” of “radicaal” die uiteindelijk de mensen blijken te zijn die écht om het volk en om het land geven.

De beangstigende waarschuwing heeft nog geen gevolgen gehad voor de politica, weet de Donaukurier. Wel wordt de kwestie momenteel “onderzocht”. Tsja..onderzocht. Door wie?

Er ontstond twijfel over de echtheid van dit fragment. Wellicht hadden beter ook direct deze video moeten plaatsen ter bevestiging. We zijn hem aan het ondertitelen en dat duurt even met ons kleine team.

ZIE OOK: Video van Andrea. De dag na deze opname.

Nieuwe video Andrea Haberl die de wereld schokte: “Meld je ziek. Stop met werken. Dit systeem moet omvallen”

Video uit de oude doos over Het Kwaad Merkel op het gebied van “illegale” immigratie


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
42 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
42
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture