CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Petitie tégen lockdown in 1 dag bijna 90 duizend keer ondertekend

Gisteravond laat plaatste Forum voor Democratie een online petitie tégen de sinds vandaag geldende lockdown van Rutte 3. In slechts één etmaal zijn er al bijna 90 duizend ondertekeningen binnengekomen. De petitie - gericht op het terugwinnen van de vrijheid - is bedoeld om onvrede bij burgers aan te tonen voor de ‘draconische’ maatregelen van Rutte 3 voor het coronavirus.

Gisteravond kondigde FvD-partijleider Thierry Baudet de petitie aan via een filmpje op onder andere Twitter en YouTube:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=e-EtgmTAoh4[/embedyt]

 

”Inmiddels weten we dat corona gelukkig niet of nauwelijks gevaarlijk is voor het overgrote deel van de bevolking. Een kleine groep mensen loopt gevaar, die moeten we effectief beschermen. Natuurlijk moeten we de capaciteit in de zorg blijven uitbreiden.

Maar we moeten stoppen met 17 miljoen mensen op te sluiten. Het heeft ongelofelijke consequenties voor de hele samenleving. En vandaag hebben Rutte en De Jonge aangekondigd nog meer ingrijpende maatregelen te gaan nemen. Er komt echt een draconisch pakket op ons af voor de komende weken. De MKB-bedrijven gaan omvallen, de horeca gaat omvallen. Studenten, scholieren, mensen kunnen niet verder met leven. En het is totaal niet nodig.

De gevolgen zijn desastreus en dat moet stoppen. We moeten nu in actie komen. We moeten de vrijheid beschermen! Teken onze petitie!”

Hoe Forum voor Democratie de petitie precies wil gebruiken om druk op Rutte 3 uit te oefenen is niet bekend. Een referendum zit er in ieder geval niet in, dat draaide Kajsa Ollongren van hetzelfde Rutte 3 de nek om.

Link naar de online petitie:

https://petities.fvd.nl/

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven