CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Pedofiel Nelson: Ik wil seks met jongens van vier

UPDATE: PEDOFIEL NELSON IS GEARRESTEERD

Deze week verscheen pedoseksueel Nelson Maatman op de televisie bij de NPO. 

Wij verwachtten een gesprek met iemand die pedoseksuele gevoelens heeft, daarmee worstelt en daarover wil praten. Maar dat pakte anders uit.

Deze pedofiel praat geen moment over de gevoelens van de kinderen zelf of de ouders van die kinderen. Nelson praat vooral over het onrecht wat hem en de pedoseksuelen wordt aangedaan. De manier hoe hij in woorden pedofilie probeert te normaliseren, is verbijsterend.

Nelson Maatman pleit in het interview voor meer tolerantie voor seks met minderjarigen.

Hij vertelde dat hij een voorkeur heeft voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar maar wel met de geruststellende woorden: “Kinderen hoeven niet bang voor mij te zijn.”

Ook stelde hij dat kleine kinderen op seksueel gebied best een eigen wil hebben. Daarnaast gaat hij een politieke partij oprichten die seks met kinderen wil legaliseren.

Nu blijkt dat niet alleen de NPO, maar ook de linkse Universiteit van Amsterdam onlangs Nelson Maatman te hebben UITGENODIGD voor een gesprek ‘omgang met pedoseksualiteit’. 

Directeur van het College Sociale Wetenschappen Richard van der Wurff krabbelt na boze reacties terug in een verklaring:

“Het spijt ons zeer. We gaan in gesprek met de aanwezige studenten en de docent. Het spreekt voor zich dat wij pedoseksualiteit sterk afkeuren, seks met kinderen is onder geen beding of omstandigheid goed te praten.”

“Maar Nelson Maatman was uitgenodigd en kreeg een podium bij ons om te praten over zijn GEVOELENS als pedofiel, over wat het betekent om daarmee te leven.”, zegt de directeur van het college sociale wetenschappen.

“Dat was in het kader van een college over de ONTWIKKELING van seksuele NORMEN in de Nederlandse maatschappij.”,aldus Richard van der Wurff, UVA.

Wanneer is iemand genoeg ontwikkeld voor vrijwillige seks?

Op de stelling: ‘Een peuter of kleuter is niet ontwikkeld genoeg om vrijwillig seks te hebben’ antwoord Nelson Maatman in het interview:

“Is een kind van 2, 3 jaar dan wel ontwikkeld genoeg voor ‘heb je zin in een ijsje’ of ‘heb je zin om naar de speeltuin te gaan? We moeten er een beetje naartoe dat seks met kinderen niet iets heel vreemds is.”

“Ik strijd voor legalisatie om de wereld een stukje beter te maken. Ik doe het voor het belang van het kind”

Nelson wil daarom zijn eigen politieke partij oprichten: de Partij van Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD).

Wat Nelson probeert is bij mensen een snaar te raken door de stellen dat er in Nederland niet over pedofilie gepraat mag worden. Rationeel gezien moet er inderdaad over gepraat kunnen worden.

Maar Nelson is niet alleen maar van het praten. Nelson Maatman strijdt ervoor dat seksuele handelingen met kinderen geaccepteerd worden. Hij wil dat alle pedofielen hun seksuele lusten op kinderen mogen botvieren als het kind dat zelf ook wil. Daarvoor gaat hij zelfs een politieke partij oprichten waarmee hij van strafbare feiten een recht wil maken. Rechts op seks met kinderen vanaf 4.

Op zijn partijprogramma prijkt de titel:
‘Doelstellingen die onvermijdelijk tot strafbare feiten leiden.’

Hij vindt het straffen en het registeren van pedo’s niet nodig, want dat bemoeilijkt hun leven. Ze kunnen dan niet meer veilig naar hun werk en niet meer veilig naar de supermarkt.

Maatman voelt zich onderdrukt. Hij gaat actievoeren voor het omlaag brengen van de leeftijd waarop minderjarigen seks mogen hebben.

“Ik wil seks met jongens van vier. Als dat binnen hun wensen en hun kunnen is.”

Men ging er in eerste instantie vanuit dat het een doorstart was van MARTIJN. Die vereniging gaf o.a. tips aan leden over hoe je het beste kinderen kunt lokken en na de seks de sporen kunt wissen.

De UvA claimt nu niet erg zorgvuldig te hebben uitgezocht wie er eigenlijk precies te gast was in het college: “We waren onvoldoende op de hoogte van zijn activistische houding en uitspraken.”

Maar Nelson Maatman zegt dat hij al veel vaker lezingen heeft gegeven aan studenten op de Universiteit. Hij doet dit zelfs met enige regelmaat.

De UVA wilde niet dat de lezing gefilmd werd, bang voor ophef en om hun status te verliezen, zegt Maatman.

Een student laat aan AT5 weten woedend te zijn: “Ik schaam me student te zijn en ben boos dat mijn collegegeld hierheen gaat.”

UVA: https://www.at5.nl/artikelen/200089/uva-maakt-excuses-voor-uitnodigen-activistische-pedoseksueel

Interview Maatman en ouders slachtoffertje. 

 

LEES OOK: Officiële EU richtlijnen seksuele educatie. Documenten onderaan artikel.

WHO promoot MASTURBATIE voor PEUTERS

En het kan erger… Uw nieuwe normaal! Het nieuwe Europa!

WHO en EU: Uw kinderen van 6 mogen kids van 3 leren aftrekken

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven