PCR-gate en Vaccin-Gate

Vindt u het ook niet een beetje vreemd dat de validatie van de PCR-test in januari van dit jaar slechts 24 uur in beslag nam en dat we nu al bijna een week op het oordeel over de Retraction Paper (U weet wel, dat rapport van 22 wetenschappers die bewijzen dat de PCR-test volledig ongeschikt is) zitten te wachten. Terwijl de noodzaak om deze PCR-test van tafel te vegen op dit moment groter is dan dat de noodzaak destijds was om ‘m op tafel te krijgen.

Welnu, het moment van de waarheid breekt aan. Is het ze echt om onze gezondheid te doen, dan is het: vaarwel PCR-test, zijn we niet meer allemaal besmette patiënten en kunnen we beginnen met puin ruimen en wonden likken.

 

Maar ik vermoed dat er achter de schermen heel wat vergaderd en gelobbyd wordt om dit ‘retraction probleem’ te tackelen.

Want, als ze niet meer kunnen testen, dan kunnen ze ook geen paniek meer zaaien. En dan kunnen ze de andere snode plannetjes er ook niet meer doorduwen.

De nieuwe sneltest die eraan zit te komen, biedt ook geen uitweg voor ze. Daarvan is al gecommuniceerd dat die minder betrouwbaar zal zijn dan de PCR test. (Je vraagt je af hoe dat überhaupt mogelijk kan zijn! Nog onbetrouwbaarder?)

 

Maar wacht eens even, het RIVM heeft nog een testmethode. En die is veel gemakkelijker en veel goedkoper, namelijk de rioolwatertest. Blijkbaar plassen we allemaal virusdeeltjes uit en die kunnen ze in het rioolwater terugvinden.

Maar als wij virusdeeltjes uitplassen die te detecteren zijn, waarom kunnen zieke mensen dan niet gewoon met hun plasje naar de dokter? Als de rioleringsmedewerkers het kunnen detecteren, dan zal een dokter of laboratoriummedewerker dat toch ook wel kunnen?

Er zijn boze tongen die beweren dat de PCR-test nog andere doelen dient. Er wordt namelijk niet alleen naar een virusdeeltje gezocht, maar er wordt (ook) DNA van u afgenomen. Uniek lichaamsmateriaal dat toebehoort aan u en aan niemand anders. Wat er met uw DNA gebeurt is geheim, maar dat er iets mee gebeurt is zeker.

Mensen, laat u niet testen! De retractie-paper zal ongetwijfeld worden afgewezen. Ze zullen wel met een verklaring komen dat ze de specificaties van de PCR-test wat zullen aanpassen en vervolgens lekker door blijven gaan. Trap er niet in. Doe niet mee.

Datzelfde geldt voor de vaccinaties.

In Denemarken was er al even snel een wetje doorheen geduwd die vaccinatie verplicht maakt. Gelukkig hebben de Denen ruggengraat en gingen de straat op. Dat hielp aanvankelijk natuurlijk niet maar de Denen gaven niet op. Na 9 dagen aanhoudende protesten (u heeft dat vast wel elke dag op het NOS journaal kunnen volgen, toch? Nee? Oh…) heeft de Deense regering de idiote wet ingetrokken.

Maar hier gaan ze het veel subtieler aanpakken. Er komt een vaccinatiepaspoort of anderszins een vaccinatieregistratie. En als je de vaccins niet genomen hebt, dan wordt je de toegang ontzegd tot, bijvoorbeeld een stadion, openbaarvervoer, een theater, overheidsgebouwen, winkels, restaurants, wie weet hoe ver deze satanisten gaan.

Mensen, deze vaccins zijn in een mum van tijd in elkaar geflanst en nauwelijks getest. Wat erin zit is geheim, een bijsluiter is er niet, wat het met u gaat doen is omgeven door raadsels.

Kijk eens naar deze video van Dr. Wolfgang Wodarg (het origineel is verwijderd maar er was nog een kopie te vinden)

 

U weet dat wellicht niet of niet meer, maar hij was de eerste dokter die aan de bel trok en ons al op 13 maart wist uit te leggen dat dit hele corona-verhaal geen pandemie was. Dokter Wodarg heeft nu uitgelegd dat dit vaccin wellicht onvruchtbaarheid gaat veroorzaken. En dan komen we toch weer uit bij onze grote ‘weldoener’ Bill Gates die zich tot doel gesteld heeft om de wereldpopulatie met 15 % uit te dunnen. “En met vaccins moet dat gaan lukken” heeft hij verklaard.

De farma-bedrijven die de vaccins in elkaar flansen en voor miljarden bedragen verkopen, zijn juridisch uitgesloten van aansprakelijkheid. Denkt u hier nou eens goed over na. Er wordt iets in uw lijf gespoten waarvan we niet weten wat het met u gaat doen, we weten alleen dat het in uw DNA gaat zitten rotzooien. Korte termijn risico’s: Een flinke lijst. Lange termijn risico’s: Geen idee. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid: Uitgesloten.

 

Noch Pfizer, noch ModeRNA, noch AstraZeneca hebben al goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA) en van de Europese Medicijnen Autoriteit (EMA) gekregen voor de vaccins. Normaal gesproken is een goedkeuringsprocedure een grondig en gedegen proces. En dat kost tijd:

Overall, 100 FDA priority review new molecular entities and new therapeutic biologics were approved by both agencies; 87.0% of the products were first approved by the FDA. The average FDA review time (9.2 months) was significantly lower than the EMA average review time (14.6 months)

Het VK heeft de goedkeuringsprocedure maar overgeslagen en daar kan al worden begonnen met het vaccineren. Op zich kan ik wel begrijpen dat er alles op alles gezet wordt en er vaart gemaakt wordt, maar het lijkt al vast te staan dat goedkeuring verleend gaat worden.

Hugo de Jonge weet namelijk al dat er vanaf 4 januari kan worden begonnen met vaccineren. Hugo de Jonge heeft zich wel vaker ‘bewezen als een zeer visionair man’. Of zou het een vieze vuile leugenaar zijn en is dit ook allemaal part of the plandemic??

Hugo heeft zich wel al vast ingedekt. Hij heeft op 16 november al een brief aan de kamer gestuurd waarin het aankoopbeleid van de Pfizer vaccins wordt bejubelt. Maar onderaan de brief vinden we het bewijs dat er geen enkel idee is over de veiligheid van dit vaccin.

Samenvatting oordeel en aanbevelingen van het wetenschappelijk adviespanel

Covid-19-vaccins ten aanzien van het mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer:

Het wetenschappelijk adviespanel komt tot de volgende conclusies ten aanzien

van het kandidaat-vaccin van BioNTech/Pfizer:

 

Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit mRNA verpakt

in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SARS

CoV-2 Spike (S) eiwit.

Er zijn op dit moment alleen beperkte preklinische en preliminaire

klinische fase 1/2 data beschikbaar. Deze beperkte dataset laat zien dat

het vaccin een acceptabel veiligheidsprofiel heeft en in staat is

neutraliserende antistoffen en een gunstige T-cel respons op te wekken.

Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog

geen geregistreerde vaccines gemaakt zijn is een risico.

Voor het vaccin is productiecapaciteit in de EU beschikbaar.

De board ziet op dit moment geen reden voor een opt-out uit de deal van

de EU-commissie met Pfizer aangaande levering van SARS-CoV-2 vaccin.

Het zijn alleen maar meer puzzelstukjes die alleen maar meer bewijs vormen dat er met ons gesold wordt. Alles verloopt hier volgens een zorgvuldig samengestelde agenda.

De MSM reclamekaravaan is al aan het rijden en blijft de komende maanden elke dag langs komen. Alleen maar berichtgeving die het vaccineren promoten. Ab Osterhaus heeft een vaccinatie-promotie boekje geschreven. I Kid you Not!!

Degene die verantwoordelijk is voor het gruwelijke vaccindebacle van een paar jaar geleden gaat u nu wel even uitleggen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en u gewoon die spuit in uw lijf moet laten zetten.

Ook het RIVM dekt zichzelf alvast in. Niet door goede voorlichting aan het publiek, maar door ergens in een documentje er iets over te vermelden.

RIVM: zeldzame bijwerkingen zijn mogelijk.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) erkent dat er ook nadat het coronavaccin uitgebreid getest is, ernstige zeldzame bijwerkingen kunnen ontstaan. Ook als mensen er op grote schaal mee in worden geënt kunnen er nog onverwachts bijwerkingen optreden.

Volgens de baas van het Rijksvaccinatieprogramma, Hans van Vliet, wordt er bij de ontwikkeling van het nieuwe coronavaccin vooral rekening gehouden met twee soorten bijwerkingen. Dat gaat enerzijds om een relatief onschuldige bijwerking: dat de arm tijdelijk opzwelt als gevolg van de prik.

Maar ontwikkelaars van vaccinaties zijn volgens hem ook ‘heel alert’ op een andere, ernstigere bijwerking. “Bij dierproeven na Sars zag je dat dieren na een vaccinatie juist zieker werden na een besmetting.’’ Dit kan volgens hem optreden als het vaccin ‘niet helemaal aanslaat’. “Je maakt dan wel antistoffen aan, maar niet genoeg. Dan kan het zijn dat je bij een infectie in plaats van gewoon ziek, ernstig ziek wordt.’’

Overigens lijkt deze bijwerking, die ook wel enhancement wordt genoemd, volgens experts tot nog toe niet te zijn geconstateerd bij dierproeven met de coronavaccins die ontwikkeld worden.

Nu is er in de kamer, tot ongenoegen van de partijen Vast niet Voor Democratie en D666, een motie aangenomen die het verplicht vaccineren verbiedt. Maar wat u zich wellicht niet realiseert is dat vanaf 1 december Rutte, De Jonge, Grapperhaus en Ollongren de alleenheerschappij hebben over Nederland. Motie of geen motie, die spuit gaat straks gewoon gezet worden.

Ondanks dat Hugo niet weet of het veilig is, de RIVM niet weet of het veilig is, de keurende instanties FDA en EMA hun onderzoeken even snel moeten afraffelen, de producenten nergens voor verantwoordelijk zijn, kunt u van Ab Osterhaus met een gerust hart aannemen dat het allemaal wel ok is.

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x